Canm ben memnunum ama gunes lekelri icin st herb nano melanasome tavsiyemdr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tmm cnm cok saol yasadigim yerde satiliyomu bi arastryim sen baya bilgilisin heralde cilt ile ilgili urunlerde bu ara regl olcam sivilce oldu normalde cok olmaz ama nedense bu ara oldu siwilce icin warmi tawsiyen?
Canm bende netten getirtiyorum guvendgm bir siteden. Adetle alakali sivilceler disardan etkiyle pek cozulmez hormonal bildgm kadariyla. Ama grunumunu hafifletmek ve sondrmek icin kukurt sabunu kullanabilirsin. Aktarlarda ve eczanelerde var fiyati5 6 tl.
Saol cnm aslinda olmazdi pek bende sasirdim gecer heralde :) sabunu deniyim
Eki Görüntüle 1195464 bu bahsettigim st herb Eki Görüntüle 1195465 buda iyi canm
Lekeler için önerince dikkatimi çekti. 2-3 yıllık lekeler için de etkili midir acaba? Bilginiz var mı?
Canm st herb cok iyi. Benm kucuklukten olma cillerime bile iyi geldi. Surdugunde zatn direk yuzun beyazliyr
Çok teşekkür ederim canım çok iyi oldu deneyim sahibi birinin tavsiyesi:) bu mevsimde kullanıma ne diyorsun? Ekim gibi başlasam daha mı iyi olur sence?
Canm smdi baslamak istiyrsan, ustunde sabah aksam yaziyr kullanm icin sen geceleri sur sadece ve gunduzleride gunes kremi kullan ben bi zararini grmedm tatlim
Tekrar teşekkür ederim canım.fiyatı da çok uygunmuş hemen sipariş vereyim:)
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
her sayfada meth edılmıs..gelde alma bakalım.her alan da kokusuna hayran kalmış,meraktan öldüm okudukca..
acık bı yer bulsam şimdi alcam..canım cektı resmen..
Nude tonda gunluk kullanmak icin harika bi urun dudaklari cok dolgun gosteriyor maybeline 620 pinkbrown
Eki Görüntüle 1188900
ne kadara alıyorsunuz acaba bu ruju internete baktım aynı markaya farklı fiyatlar yazmışlar..
Muhteşem bir konu olmuş bayıldım valla kızlar tavsiyelere.bu ara kendimi çok saldım toparlanmam lazım acileeennn.ben çok fazla kozmetik kullanmam ama göz kalemi vazgeçilmezimdir.yalnız içime sinen hiç bulamıyorum.tüm kullandıklarım dağılıyor bir süre sonra,akşamına gözümde bişey kalmıyor.tavsiyelerinizi bekliyorum kızlarr varmı memnun kaldığınız bir gözkalemi
ben alix avien siyah göz kalemi kullanıyorum gayet başarılı....akarı felan olmuyo...bide avon super shok isimli bir kalem varmış müptelası çok diyolar....
hayvan deneyi yaptığını bilmiyorum araştırmadım ama Blistex dudak nemlendiricisi çok iyi...iyileştirici etkisi var.....
Barbara Bort stick kapatıcı ruj şeklinde olanlardan....burun kenarlarıma sürüyorum kırmızılıklarda azalma farkettim bitse yine alırım....
Pure Beauty All ın one cream açık yeşil kutulu olan....hassasiyet olan cildime çok iyi geldi...kimyasal nemlendirici olarak sadece bunu sürüyorum...
göz çecreme her Allahın günü üzüm çekirdeği yağı sürüyorum çok iyi geldi....
banyodan çıkınca muhakkak Argan yağı sürerim buda çok iyi geliyo...
aklıma geldikçe yazarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?