• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Canim benim gittikçe aşık oluyorum galiba :) koluma sıkıyorum bazen kolumu ısırasim geliyor :))

Teşekkür ederim canim sizin tavsiyeniz üzerine hiç kokusuna bakmadan aldım yani iyi ki de almışim :71:

KIZLAR kac sayfadır geziyorum şu kokunun adına rastlayamadım..cok övmussunuz rica etsem ismini bidaha alabilir miyim :66:

Canm ducrayi cilller icin kullaniyorum, epilixir killari bitiriyor, kiels gecw iksiri yaz aylarnda kullanmiyrm yag karisimi. Nuxe de vucut ve sac icin kullaniliyr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

CANIM epilixir kılları bitiriyor mu gercekten yani bi faydasını gördun mu??

CANIM epilixir kılları bitiriyor mu gercekten yani bi faydasını gördun mu??

Canm smdi benmki bitti desem yalan olur ama azaldi cnku ben duzenli yapamadim. Ama yapanlar var bak istersen ben hic kotu yorum okumamistim

Evet kış boyunca la roche cicaplast kullandim bir tek o nemlendirdi cildimi şimdi sicaklarda biraz daha hafif nemlendirici arıyorum aslında, ama yine la roche dan arıyorum,sivilceye hassas bir cildim oldugundan bir tek o iyi geliyor :(
Kil maskesini ben de yapiyorum ama evde kendim olusturuyorum :)

Bu arada Allah bağışlasn bebeğiniiii :)

Yok canim ya henüz kargoya bile vermediler :(

Çok teşekkür ederim. Ha doğdu ha doğacak derken 14 aylık oldu teyzesi 😊

kızlar size harika bi highligter tawsiye edicem bittikçe alıcam diyceğim bi ürün ama o kadar bereketliki biticegini sanmıyoryum abartılı bi parlaklığı olmayan doğru kullanımda çok güzel işler çıkaran bi ürün we çok kalıcı ister highligter olarak ister far olarak kullann birçok yerde kullanılabilen çoookkk sewdiğim bi ürün mary lou manizer we çok güzel şirin bi kutusu war

$SoP-the-balm-mary-lou-manizer-33.jpg

kızlar size harika bi highligter tawsiye edicem bittikçe alıcam diyceğim bi ürün ama o kadar bereketliki biticegini sanmıyoryum abartılı bi parlaklığı olmayan doğru kullanımda çok güzel işler çıkaran bi ürün we çok kalıcı ister highligter olarak ister far olarak kullann birçok yerde kullanılabilen çoookkk sewdiğim bi ürün mary lou manizer we çok güzel şirin bi kutusu war

Eki Görüntüle 1196596

Ben de bunu kullanıyorum. Çok memnunum. Ben de tavsiye ediyorum bunu. Zaten the balm ürünleriyle aşk yaşıyorum bu aralar. :)

Ben de bunu kullanıyorum. Çok memnunum. Ben de tavsiye ediyorum bunu. Zaten the balm ürünleriyle aşk yaşıyorum bu aralar. :)

aynen cnm bendekileri cekip koyucam buraya hepside şahane oğluştan fırsatb bulursam eklerim the balm ürünlerine bayılıyorummmmm

ayy lütfeen ekle cnm yaa the balm ürünlerini çok merak ediyorum ve sen cidden bu işten anlıyorsun sıkı takipçinim :54::nazar:

Saol cnmm cok tatlisin en kisa zamanda eklerimm bilgilendrrm seni

cok teşekkürler :21: hemen bakıcam..meraktan çatladım resmen :52:

:) nisaasin yazmış canım ama tatlı koku seviyorsan al , çiçek kokuları ve fresh bi koku istiyorsan sevmeyebilirsin.
tatlı dediysem de kesinlikle ağır değil kadifemsi :)

Çok teşekkür ederim. Ha doğdu ha doğacak derken 14 aylık oldu teyzesi ��

oy maşallah yirim ben onu :emir_bebek: :nazar:

hayvan deneyi yaptığını bilmiyorum araştırmadım ama Blistex dudak nemlendiricisi çok iyi...iyileştirici etkisi var.....

Barbara Bort stick kapatıcı ruj şeklinde olanlardan....burun kenarlarıma sürüyorum kırmızılıklarda azalma farkettim bitse yine alırım....

Pure Beauty All ın one cream açık yeşil kutulu olan....hassasiyet olan cildime çok iyi geldi...kimyasal nemlendirici olarak sadece bunu sürüyorum...

göz çecreme her Allahın günü üzüm çekirdeği yağı sürüyorum çok iyi geldi....

banyodan çıkınca muhakkak Argan yağı sürerim buda çok iyi geliyo...

aklıma geldikçe yazarım....
blistex dudak nemlendiricisi tek geçerim , kışın onun kadar iyi nemlendiren bi krem daha yok :)

Son düzenleme:
Konu sahibi m'adamsın ! :)))
Duştan çıktım ıslak taranmamış saçıma bolca önerdiğin yağı sürdüm havluyla kapadım. Diğer halletmem gereken işleri yaptım. Havluyu çıkarınca bu röfleli saçı taramama bile gerek kalmadı ya . Iyiki dinlemişim seni :)
Teşşekkürler :*

Konu sahibi m'adamsın ! :)))
Duştan çıktım ıslak taranmamış saçıma bolca önerdiğin yağı sürdüm havluyla kapadım. Diğer halletmem gereken işleri yaptım. Havluyu çıkarınca bu röfleli saçı taramama bile gerek kalmadı ya . Iyiki dinlemişim seni :)
Teşşekkürler :*

Hahahahah cok saol cnmm walla cok mutlu oldum seninde sewmene aynen yani acik rofleli encok zarar gormus saclarda bile o ipeksi etkiyi o taramaya bile gerek duyulmayan hissi rahatligi weriyor ya iste o olaya bitiyorum hele kokusuuuu sahanee cok mutlu oldum cnm gule gule kullan :D

Kesinlikle Herbalife hem iç hem dış beslenme ürünleri cildim saçım vücudum çoooook değişti

Nilera okyanus-tretin ikilisi.
Biraz ilaç grubuna girdi ama yillardir kozmetiklerden aldigim temizleme ve peeling ürünlerine bin basar. Bi anda mucize beklemeyin ama biraz zaman istiyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back