Ucu ince kece kalem seklinndee cok kolayy
tabiki cnm bende öyle kullanıyorum işte saçım çok acık renk olmasına ramen asla yıpranmadı onun mucizeviliğinden we beslemesinden dolayı kendisiyle aşk yaşıyoruz hahahah
ay ciddi mi , ne biliim yağ sonuçta yağlı saça düzleştrici uygulanmaz diye tereddütteydim
saol cnm iyiki açmışım walla herkese yardımcı oluyorum ne güzel cnm banyo sonrası tararken süryorum kurutup şekil werip biraz daha sürüyorum harika oluyo bak bi arkdaş daha almış oda bayılmış
cnm öyle vıcık vıcık bi yağ etkisi bırakmıyor bak bi bayan daha almış oda yazmış sen güwen bana :) ben hep fön çekerim kendime öncesndede sonrasındada kullanıyorum sonuç harika
katiliyorum, bende yarim senedir her sac yikamadan sonra kullaniyorum asla yaglandirmiyor.
bu özelligi cok güzel gercekten, ben sac uclarima uyguluyorum sadece biraz düzeldiler
mucizevi bi etkisi oldu diyemem ama saclarim eskisi kadar kabarmiyor.
youtubeda sebibebi bu yag hakkinda video cekmisti, bi cok uygulama cesiti var.
Ilgilenenler izlesin bence, ben o videodan sonra almistim
bende çok severek kullanıyorum bu ürürnü.bunu hep görüyorum gerçekten güzelmi o kadar?
[video=youtube;CI-B8xRYIYk]https://www.youtube.com/watch?v=CI-B8xRYIYk[/video]
Video bu
bende çok severek kullanıyorum bu ürürnü.
ben bu kadına bayılıyorum, video çok faydalı ,zaten alacaktım şimdi kesin almalıyım
benim saç rengimle aynı we hiç kırılma yok saçlarımda olanlarıda büyük ölçüde kurtardı bu ürün olmasa bi şekilde fön sonraları saçım kopuyodu we uzamıyodu şuan saçlarım göğs hizamda we sağlıklı
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ducray ne cnm ilk defa gördümEki Görüntüle 1195286 Eki Görüntüle 1195287 Eki Görüntüle 1195288 Eki Görüntüle 1195289 kesinlikle vazgecmem ve yenilerini alirim. Hatta nuxe yagim yeni geldii ck menunum
ducray ne cnm ilk defa gördüm
ducray ne cnm ilk defa gördüm
saç köpüğü mü ki
ben de onların birçoğunu ilk defa gördüm :)
saç köpüğü mü ki
ben de onların birçoğunu ilk defa gördüm :)
Canm ducrayi cilller icin kullaniyorum, epilixir killari bitiriyor, kiels gecw iksiri yaz aylarnda kullanmiyrm yag karisimi. Nuxe de vucut ve sac icin kullaniliyr
Cil diilde gunesten cok leke oldu cildimde cidden fark ediomu ediosa kesin alirim cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?