Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

tabiki cnm bende öyle kullanıyorum işte saçım çok acık renk olmasına ramen asla yıpranmadı onun mucizeviliğinden we beslemesinden dolayı kendisiyle aşk yaşıyoruz hahahah

ay ciddi mi , ne biliim yağ sonuçta yağlı saça düzleştrici uygulanmaz diye tereddütteydim

ay ciddi mi , ne biliim yağ sonuçta yağlı saça düzleştrici uygulanmaz diye tereddütteydim

cnm öyle vıcık vıcık bi yağ etkisi bırakmıyor bak bi bayan daha almış oda yazmış sen güwen bana :) ben hep fön çekerim kendime öncesndede sonrasındada kullanıyorum sonuç harika

saol cnm iyiki açmışım walla herkese yardımcı oluyorum ne güzel cnm banyo sonrası tararken süryorum kurutup şekil werip biraz daha sürüyorum harika oluyo bak bi arkdaş daha almış oda bayılmış

Tamam cnm en kısa zamanda deniycem😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm öyle vıcık vıcık bi yağ etkisi bırakmıyor bak bi bayan daha almış oda yazmış sen güwen bana :) ben hep fön çekerim kendime öncesndede sonrasındada kullanıyorum sonuç harika

katiliyorum, bende yarim senedir her sac yikamadan sonra kullaniyorum asla yaglandirmiyor.
bu özelligi cok güzel gercekten, ben sac uclarima uyguluyorum sadece biraz düzeldiler
mucizevi bi etkisi oldu diyemem ama saclarim eskisi kadar kabarmiyor.
youtubeda sebibebi bu yag hakkinda video cekmisti, bi cok uygulama cesiti var.
Ilgilenenler izlesin bence, ben o videodan sonra almistim

benim saç rengimle aynı we hiç kırılma yok saçlarımda olanlarıda büyük ölçüde kurtardı bu ürün olmasa bi şekilde fön sonraları saçım kopuyodu we uzamıyodu şuan saçlarım göğs hizamda we sağlıklı

ben bu kadına bayılıyorum, video çok faydalı ,zaten alacaktım şimdi kesin almalıyım

bende bayiliyorum,citi piti cok seker.

ne güzel cok sevindim senin adina.

kesinlikle vazgecmem ve yenilerini alirim. Hatta nuxe yagim yeni geldii ck menunum

ducray ne cnm ilk defa gördüm

Canm ducrayi cilller icin kullaniyorum, epilixir killari bitiriyor, kiels gecw iksiri yaz aylarnda kullanmiyrm yag karisimi. Nuxe de vucut ve sac icin kullaniliyr

Canm ducrayi cilller icin kullaniyorum, epilixir killari bitiriyor, kiels gecw iksiri yaz aylarnda kullanmiyrm yag karisimi. Nuxe de vucut ve sac icin kullaniliyr

Cil diilde gunesten cok leke oldu cildimde cidden fark ediomu ediosa kesin alirim cnm?

Cil diilde gunesten cok leke oldu cildimde cidden fark ediomu ediosa kesin alirim cnm?

Canm ben memnunum ama gunes lekelri icin st herb nano melanasome tavsiyemdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…