Aslında sana mükemmel agır bi koku söyliyebilirm herkesin sordgu bişey ama galiba sen çiçekcisin
Oyleyim aslinda ama denemek isterim soyleyeceginiz parfumu.
o zaman roberto cavalli sarı bi şişesi olan parfüm lütfen bunu bi deneyip bana dön yorumunu çok merk ediyorum çünkü ben hayatımda bu kadar güzel bi parfüm daha görmedim ben resmen parfüm canavarıyımdır
Arkadaşlar göz çevrenize hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz ben kullanmıyordum daha önce ama kullanmaya başlasam iyi olacak hamileliğiminde etkisiyle göz altlarım pul pul oluyo kapatıcı hiç hoş durmuyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Loreal kullanıyorum ben memnunum. Hem kapatıcılık hem de nemlendirme isterseniz garnierin göz çevresi için bb kremi var.
mascaram ben kafama göre fotoğraf koyuyorumda sorun olmaz dimi konuyla alakası yok hani
Oyleyim aslinda ama denemek isterim soyleyeceginiz parfumu.
Alien kullanmanı oneririm daha kokusunu sormayan olmadı,her gordigim ortamda kesinlikle soruluyor ve cok begeniliyor :) sen bir dene bana dua edeceksin :)
Alien kullanmanı oneririm daha kokusunu sormayan olmadı,her gordigim ortamda kesinlikle soruluyor ve cok begeniliyor :) sen bir dene bana dua edeceksin :)
yok canım aşkolsun :)
konu dışına çıktığımızda ben uyarırım merak etme
sen faydalı şeyler paylaşıyorsun.
özellikle indirmler sık sık paylaşılsın ki ihtiyacı olan varsa indirimdeyken edinsin
Naked Paletlerini alamiyorum bari dupelariyla avunayim dedim
W7 In the buff, naked 2 benzeriymis
Eki Görüntüle 1163673 Eki Görüntüle 1163674 Eki Görüntüle 1163675 Eki Görüntüle 1163676
ve w7 In the nude, naked 3 benzeri
Eki Görüntüle 1163678 Eki Görüntüle 1163679 Eki Görüntüle 1163680
Bi deneyelim bakalim nasilmis, görüntüleri fena degil ama degil mi?
çok güzel görünüyor bayıldım baya benziyor ama cidden
demi? In the nude paletini baya baya benzetmisler, cok $ik görünüyor.
merakla bekliyorum, internetten siparis verdim. gelsinde kullanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?