- 4 Ekim 2009
- 1.833
- 287
- 38
L'action kirpik bakım maskarası
bu ürünü %50 gratis indiriminde 9 liraya almıştım.
resimden de görüldüğü üzere şeffaf bir rimel.
ürünün üzerinde 3 hafta düzenli kullanımdan sonra etkilerini görmeye başlayacağımızı söylüyor.
ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ancak çok belirgin bir etkisini gördüm diyemem.
ara ara kirpiklerimde sıklık hissediyorum ama kalıcı değil daha sonra doğal hallerine dönüyorlar.
önce bu maskarayı sonrada günlük maskaramı uyguluyorum.
normalde kurumasını bekleyip sürmek gerektiği yazıyor ancak kuruyunca da günlük maskara verimli sürülemiyor.
bende tam kurumadan günlük maskaramı uyguluyorum.
bir iki kez kaş sabitlemede kullanmayı denedim ama kaşın üzerinde sanki kaşa uhu yapışmışta kalmış gibi bir görüntü oluşuyor
yani sonuç olarak bence etkisiz bir ürün birdaha almam.
bu ürünü %50 gratis indiriminde 9 liraya almıştım.
resimden de görüldüğü üzere şeffaf bir rimel.
ürünün üzerinde 3 hafta düzenli kullanımdan sonra etkilerini görmeye başlayacağımızı söylüyor.
ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ancak çok belirgin bir etkisini gördüm diyemem.
ara ara kirpiklerimde sıklık hissediyorum ama kalıcı değil daha sonra doğal hallerine dönüyorlar.
önce bu maskarayı sonrada günlük maskaramı uyguluyorum.
normalde kurumasını bekleyip sürmek gerektiği yazıyor ancak kuruyunca da günlük maskara verimli sürülemiyor.
bende tam kurumadan günlük maskaramı uyguluyorum.
bir iki kez kaş sabitlemede kullanmayı denedim ama kaşın üzerinde sanki kaşa uhu yapışmışta kalmış gibi bir görüntü oluşuyor
yani sonuç olarak bence etkisiz bir ürün birdaha almam.