- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
tamam canım takipteyim hep zaten :))
ben garinerin bb kremini kullanıyorum çok memnunum ama cc kremleride merak ediyorum
Ben cc kullanıyorım çok memnınum pure beatuynin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben garinerin bb kremini kullanıyorum çok memnunum ama cc kremleride merak ediyorum
kutusu falan tamamen aynı ya :) bi gün zengin olursak naked alırız :) gelsin yorumlarını bekliyorum
köpüren tarzda temizleyicileri de tanıtır mısın canım ? neler olabilir ?
Bioderma sebium foaming gel : yağlı ve karma ciltlerin günlük kullanımına yönelik deterjan içermeyen temizleyici jel
evet sonunda bu ürün elime geçti
ilk izlenimlerim çok olumlu.yüzümü kurutmadı ama yağdan arındığını temizlendiğini hissedebiliyorum.
sanırım bundan sonra tekrar tekrar alacağım bir temizleyici buldumm sonunda
birazda cilt temizleme ürünlerinden bahsedelim .
ilk ürünümüz loreal skin perfection serisinden
2 çeşidinide kullandım
pembe olan kuru ve hassas ciltler için rahatlatıcı yıkama jeli.
parfüm ve saun içermiyor. nazikçe temizliyor cildi kurutmuyor germiyor.
hassas ciltler bence mutlaka denemeli.
yeşil olansa cilt düzgünleştirici temizleme jeli. daha çok karma ve yağlı ciltlere uygun
sık kullanımda cildi kurutabilir. birkaç defa öyle bir sorun yaşadım. bu da sabun içermiyor ama pembeden farklı olarak hafif bir kokusu var.
ikisinden birini tekrar alacak olsam pembeyi tercih ederdim onu daha çok begendim
lorealden devam edelim
tekrar tekrar aldığım bir ürün.
lorealın bu ürünü parlamaya siyah noktalara ve sivilceye karşı bir ürün. tıkanmış gözenekleri pod başlığı ile temizlemeyi hedefliyor.
gözeneklere etkisi oldu diyemem ama sivilce yapmadı bende ki bu bence önemli bir özellik.
en sevdiğim kısmı ise temizleme pedi..
sadece bu ürünle değil diğer bütün temizleyicileriniz ile kullanabileceğiniz bir temizleme pedi çıkıyor içerisinden.
sivilce siyah nokta gibi sorununuz varsa ve uygun fiyatlı bir temizleyici arıyorsanız deneyebilirsiniz.
bende pure beauty cc krem kullanıyorum çok memnunum hatta bitmek üzere. ama lorealde hoşuma gitti onu denemek istiyorum bu kezde.
paylaşmıştım senin için topladım hepsini :)
aklıma geldikçe yazarım daha.
Kızlar eğer gözenekli bir cildiniz varsa Loreal'in Skin Perfection serisinden çok memnun kaldım.
Gündüz kremi ve serumunu kullanıyorum şuan.
Aslında Yves Rocher'in karma ciltler için gözenek sıkılaştırıcı gece kremi ve toniği ile birlikte kullanıyorum.
Hepsinden çok memnunumm tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1164575
sanırım benefit ürünleri ikisinde de yok....
peki nerde bulabilirim :26:
peki nerde bulabilirim :26:
avm lerde sephora isimli mağazalar oluyor .....onlarda satılıyor....boyner de varmı bilmiyorum ama en çok sephora da satılıyor....
bloglardan bildiğim kadarıyla sephoralarda satılıyo
merak ettim ah bu merakım yok mu bloglarıda hiç takip etmiyorum
cildi düzgünleştiriyormuş gözenekleri küçültüyormuş benim böyle bir şeye ihtiyacm var gözenkli cilde fondoten pudra vs sürünce çok kötü duruyor
küçültmüyor bacım...içindeki silikon malzeme sayesinde gözeneklerin üzerini kaplayıp saklamaya çalışıyor...eğer silikon malzemeye karşı hassasiyetiniz var ise aman dikkaatttt....
aaa öyle mi sen kullandın mı bunu benim bu gözeneklerle başım dertte ya
merak ettim ah bu merakım yok mu bloglarıda hiç takip etmiyorum
cildi düzgünleştiriyormuş gözenekleri küçültüyormuş benim böyle bir şeye ihtiyacm var gözenkli cilde fondoten pudra vs sürünce çok kötü duruyor
rengi çook güzelmiş ya alcam bunlardan indirim bekliyorum alacak çooook şey var