- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 34
Ben fondotende kryolan uzerine tanimam isterseniz yuzunuz leke sivilce dolu olsun yinede kapatir yinede kapatir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kryolan ı nerden sipariş ediyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben fondotende kryolan uzerine tanimam isterseniz yuzunuz leke sivilce dolu olsun yinede kapatir yinede kapatir:)
canım kryolan ı nerden sipariş ediyorsun?
Siparis etmiyorum cnm antalyada yasiyorum orda war magazasi ordan aliyorum we 3 yildir hergun kullanmama ramen bitmedi o derece bereketli aldigim yerdeki kiz 5 sene kullanirsin dedi hadi ordan sacmalama dedim walla 1 yil daha goturur ama tabi ben kullanmam yenisini alirim yakiz bi zamanda:) bide sipariste kendi tonunu bulman imkansiz cnm cok renk secenegi war gidip orda sana uygulasinlar o sekil al
ya ben istdayım aslında burda bulabilirim
sitesinden bakayım o zaman nerelerde satılıyo ona göre ben de gözaltı kapatıcısı alacam
bide şey soracaktım canım kryolan profesyonel olduğu için günlük makyaj için pek uygun değil diyorlar
sence günlük kullanım için nasıl?sen memnun musun?
Walla cnm ben hergun kullaniyorum hic bi sorun yasamadim ama soyle bi durum war ozel bi gun dawet dugun ws tam anlamiyla suruyorum bide ustune mac pudra surunce offf porselen oluyo herkes cildin muhtesem duruyo ne kullaniyosun dio ama gun icinde cok az suruyorumm ustune transparan pudra yetio gayet basarili dier fondotenlere 1000 basar kullanmadigim kalmadi nerdeyse biliorum yani
transparan pudra ne işe yarıyo sabitliyo mu yoksa porselen gibi gözükmesini mi sağlıyo
Ay antalyada nerede acaba
Sabitliyo cnm mesela direk kryolani surersen atiyorum telefonla konustun tlfnn ekrani fondoten olur hep ama pudra o yapisma eskisini azaltiyo bide gunluk cok cok az bi kac parmak darbesi yetiyo zaten bulasmaz gunlukte
peki onun fiyatı ne kadar canım?ya kusura bakma çok soru sordum ama :26::26:
Askolsun sor cnm sewerek yanitlarim en cok ilgi alanima giren konular sus pus kullanilan urunler:)) cnm 3 sene oldu resmen 112 tlydi ozamn simdi bilmiom walla we buyuk boyunu almistim kucuk boyu 64 du sanirim
kullanınca yorumlarımm37 tl sanırım canm online sipariş ettim ..merak ediyorum birde sen yorumlarsann sevinirim
genellikle suya dayanıklı tercih etmiyorum ama max factor false lash effectin suya dayanıklı olanına bakabilirsinsuya dayanıklı rimel tavsiyesi vermek isteyen var mı
Bunun fiyatini biliyomusun canim bendede siyah nokta problemi var t bolgesinde bana gidermi acaba yoksa kuruturmu bilemedim.benim listem kabarik demistim buda onlardan biri :)
Notlarimi aldim canim cok faydali seyler ogrendim sayende.resim koydunmu hic daha once bi yere ten rengini gormek isterdim :)
yaa ciddi misin şu an çok moralim bozuldu
bundan almayı düşünüyordum hem de indirimi de vardı
hee anladım canım aslında iyimiş fiyatı küçük boyunun olması da güzel
alacağım şey de 70 civarındaydı bi anda kendime yüklenmiyim dedim ondan sordum
belki sana iyi gelir ya bilemiyorum ki.. :26:
internette ki yorumları okuduğumda birkaç kişinin daha yüzünde kırmızı büyük sivilceler çıkardığını öğrendim.
ama yinede sen bana bakarak karar verme belki sana çok iyi gelecek çok memnun kalacaksın
Kucugu 1 sene gider ya bende bidahakine kucuk alcam daha taze kullanirim hem sen ne akcaksn cnm 70 e
gözaltı kapatıcısı alacam canım benim gözaltlarım biraz sorunlu da
Ayriyetten kapatici almadan once kryolani al cnm extra goz alti kapaticisina ihtiyacin olmuycak bence eger hala ihtiyac duyarsan al hani aa bu zaten kapatti keske bunu almasaydim deme