kullanınca yorumlarımm
genellikle suya dayanıklı tercih etmiyorum ama max factor false lash effectin suya dayanıklı olanına bakabilirsin
fiyatı 15 lira civarında olması lazım. indirimde 10 liraya geliyor :)
yanaklarını dahada kurutabilir emin olamadım. ama bu tarz ürünleri kullanayım siyah noktalarım yok olsun gibi bir düşüncen olmasın. öyle bir ürün yok malesef. varsada ben denk gelmedim :)
sadece cildin temiz olup yenilerinin çıkmasını engelliyor.
zaten bi tek kryolan kapatıcısı istiyorum canım
kryolan alırsam başka kapatıcı almam
Rimeller bitti şimdi kullandığım eyelinerları yorumluyorum
kalem olanlardan başlayalım
ilk eyelinerimiz lorealden perfect slim superliner
eyeliner süremeyenler bile bununla çok kolay şekilde sürebilirler.
rengi parlak değil mat bir siyah.rengini vermesi için üstünden defalarca geçmenize gerek yok. tek seferde çizgiyi çekebilirsiniz. ayrıca çokta bereketli. uzun zamandır kullanıyorum hala bitmedi
tek kötü yanı çok dayanıklı olmaması. sabah sürüyorum akşam eve geldiğimde kuyruk kısmı silinmiş diğer yerler silikleşmiş oluyor.
ikinci kalem eyeliner flormardan
gerçekten bu üründen hiç memnun kalmadım. rengini kolayca vermiyor üstünden defalarca geçmeniz gerek.keçeli kalemden hiç farkı yok kullanılışıda rahat değil. bir türlü elim alışmadı. ayrıca çok çabuk kurudu.
belki içinizde memnun kalanlar vardır. belkide bana kötüsü denk geldi bilmiyorum.ama tavsiye etmem
kullanınca yorumlarımm
genellikle suya dayanıklı tercih etmiyorum ama max factor false lash effectin suya dayanıklı olanına bakabilirsin
fiyatı 15 lira civarında olması lazım. indirimde 10 liraya geliyor :)
yanaklarını dahada kurutabilir emin olamadım. ama bu tarz ürünleri kullanayım siyah noktalarım yok olsun gibi bir düşüncen olmasın. öyle bir ürün yok malesef. varsada ben denk gelmedim :)
sadece cildin temiz olup yenilerinin çıkmasını engelliyor.
Aynen cnm cidden en iyisi alinca hbr wer begenicekmisin merak ettim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende benim gibi false lashcısın anlaşılan =)
bu cosmed nasıl bir marka dermokozmetik mi. merak ettim baya çok ürününü kullanıyorsun.
bu aralar alamam canım şehir dışına tatile gidiyorum yarın akşam ancak dönüşte alacam ama burdan mutlaka yazmaya çalışacam
Eki Görüntüle 1162594
Yves Saint Laurent MANİFESTO. Bu parfümü kullanan var mı? Kalıcılığı-kokusu nasıl? Şişesine ve yorumlara aşık oldum
afterdarkmoon dye bir arkadaşımız var parfüm hastası
o gelince yorum yapar diye düşünüyorum eğer biliyorsaa
Eki Görüntüle 1162594
Yves Saint Laurent MANİFESTO. Bu parfümü kullanan var mı? Kalıcılığı-kokusu nasıl? Şişesine ve yorumlara aşık oldum
ben kullandım kalıcılıgı fazla ama kokusu her perfümde olabilcek yanık şeker kokusu bence bunun yerine alınabilecek cok güzel parfümler var
sephoralara özel 30ml çıkarmışlardı kadın elime tutuşturmuştu
Çiçeksi bir koku olarak ne tavsiye edersiniz?Bu kadar para verip yanmış şeker kokusuyla gezmek istemem doğrusu.
Kesinlikle DKNY be delicious fresh blossom, bi bak mutlaka
Ürün Özellikleri
DKNY FRESH BLOSSOM JUICED renkli çiçekler ve narin yaprakların güzel bir karışımı..
Parfüm pembe greyfurt ve parlak frezya notalarıyla açılıyor. Egzotik çiçek notaları feminen nektar ile harmanlanıyor. Vadideki zambak, pembe gül yaprakları ve elma çiçeği coşkulu ve eğlenceli bir kalp oluşturuyor.
Beyaz musk ve vetiver notalarının kalıcı bir dokunuşu ile tamamlanıyor.
Bayılırım frezyalara. Tarife göre muhteşem bir koku. Siz kullanıyor musunuz bu kokuyu? Nereden aldınız?
Ürün Özellikleri
DKNY FRESH BLOSSOM JUICED renkli çiçekler ve narin yaprakların güzel bir karışımı..
Parfüm pembe greyfurt ve parlak frezya notalarıyla açılıyor. Egzotik çiçek notaları feminen nektar ile harmanlanıyor. Vadideki zambak, pembe gül yaprakları ve elma çiçeği coşkulu ve eğlenceli bir kalp oluşturuyor.
Beyaz musk ve vetiver notalarının kalıcı bir dokunuşu ile tamamlanıyor.
Bayılırım frezyalara. Tarife göre muhteşem bir koku. Siz kullanıyor musunuz bu kokuyu? Nereden aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?