Naked Paletlerini alamiyorum bari dupelariyla avunayim dedim
W7 In the buff, naked 2 benzeriymis
Eki Görüntüle 1163673 Eki Görüntüle 1163674 Eki Görüntüle 1163675 Eki Görüntüle 1163676
ve w7 In the nude, naked 3 benzeri
Eki Görüntüle 1163678 Eki Görüntüle 1163679 Eki Görüntüle 1163680
Bi deneyelim bakalim nasilmis, görüntüleri fena degil ama degil mi?
Eki Görüntüle 1163673 Eki Görüntüle 1163674 Eki Görüntüle 1163675 Eki Görüntüle 1163676
bugün akyaj temizleyicilerden bahsedeceğim. daha önce bir arkadaş tavsiye istediğinde biraz bahsetmiştim ama bu sefer kullandıklarımın hepsini yorumlayacağım..
kötüden iyiye doğru gidiyorumm.
diadermine 3 in 1 makyaj temizleme suyu
ten makyajında eh işte. ama göz makyajını çıkarmakta çok yetersiz. hiç başarılı bulmuyorum.
indirimdeydi benimde o ara ihtiyacım vardı o yüzden almıştım.birdaha hayatta almam.
Loreal kusursuz makyaj temizleme suyu
kuru ve hassas ciltlere özel. parfüm içermiyor , kokusuz bir ürün yani.
diadermineden daha iyi olmasına rağmen yine rimelleri çıkarmakta yetersiz buldum.
bloglarda okuduğum kadarıyla bazı kişilerde yanma ve kızarma gibi sorunlar olmuş. bende öyle bir durum olmamıştı.
Garnier kusursuz makyaj temizleme suyu
Uygun fiyatlı ürünler arasında en iyisi bu bence.. kocaman bir şisesi var ki uzun süre kullanılabilir. hassas ciltler olduğu için parfüm içermiyor ama daha büyük bir artısı var parabende içermiyor. bu konuya dikkat edenler için çok iyi..
ten makyajında ve göz makyajında başarılı. tek bir makyaj temizleme ürünüm olsun fondotenimi rimelimi çıkarsın diyorsanız alın kullanın. ben çok begendimm
Bioderma sensibio h2o
işte benim favorim. garnier ile çok benziyor değil mi. zaten çoğu kişi garnieri biodermanın taklidi olarak görüyor.
makyaj temizlemede başarılı. ama ben makyajım yoksada gece cildimi temizlerken önce bununla silip daha sonra köpüren bir temizleyici kullanıyorum. durulamaya gerek yok denmiş. durulanmasa bile cildi rahatsız etmiyor. garnierde olan yapış yapış his bunda yok.
param varsa bioderma yoksa gözüm kapalı garnieri tercih ederim.
Alışveriş sitelerinde bazen bioderma 1 alana 1 bedava oluyor. 60tl civarı bir fiyata. O zaman alınırsa garnierla aşağı yukarı aynı fiyat oluyor.
haklısın. turuncu kasa diye bir site var şu an iki tanesi 50 lira
acayip uygun ama biobonuslarını çıkartıyorlarmış.bu da benim gibi puan toplayanların işine gelmeyebilir.
Bonusları onlara kalabilir.Ben toplamıyorum bonus falan. Ne zaman biriktirsem bedavaya bir şey alacağım diye dünyanın masrafını yapıyorum.
ben biriktiriyorum hoşuma gidiyor ama bonuslular pahalı olduğu için.aradaki farkı toplayarak kendimizde alabiliriz yani
bir farkı olmuyor dediğin gibi :)
Bir ara nude şampuan önermiştin yanılmıyorsam? Memnun musun hala? Kepek yapıyor mu saçta?
peki rimelimiz suya dayanıklıysa ne yapacağız
bu yukardaki saydıklarım etkisiz hale gelir o zaman. çift fazlı temizleyiciler kullanmak gerek. hepsini tek tek anlatmayacağım.çünkü bence aralarında çok fark yok. dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bu temizleyiciler yağlı olduğu için sonrasnda mutlaka köpüren tarzda bir temizleyici kullanmak gerek. yoksa göz altlarında yağ bezesi oluşabilir.
Eki Görüntüle 1163888 Eki Görüntüle 1163890 Eki Görüntüle 1163891
nivea visage cift etkili makyaj temizleyici
maybelline suda cıkmayan makyaja özel temizleyici
lancome bi facil.
İste ihtiyacim olan temizleyici.hem cilt hem goz degil mi?
Garnierin parabensiz olmasi guzel ama rimelimi temizlemezse anlami yok benim icin..
malesef bunlar sadece göz için
maybelline olanı göz ve dudak için. işte bu yüzden ben suya dayanıklı rimel tercih etmiyorum
Tesekkurler canim o zaman ben parabensiz olandan yana kullanayim tercihimi yani garnier.suya dayanikli rimel kullanmayayim temizlemek iskence oluyo cunku
zaten havuza denize girmiyorsan gereksiz bence suya dayanıklı rimel.
peki rimelimiz suya dayanıklıysa ne yapacağız
bu yukardaki saydıklarım etkisiz hale gelir o zaman. çift fazlı temizleyiciler kullanmak gerek. hepsini tek tek anlatmayacağım.çünkü bence aralarında çok fark yok. dikkat edilmesi gereken en önemli nokta bu temizleyiciler yağlı olduğu için sonrasnda mutlaka köpüren tarzda bir temizleyici kullanmak gerek. yoksa göz altlarında yağ bezesi oluşabilir.
Eki Görüntüle 1163888 Eki Görüntüle 1163890 Eki Görüntüle 1163891
nivea visage cift etkili makyaj temizleyici
maybelline suda cıkmayan makyaja özel temizleyici
lancome bi facil.
sagopam loreal ürünlerinde indirim yakalarsan hemen paylaşşş
kapatıcı ve cc krem alacağım lorealden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?