canım bu pudralar renksiz,alttaki fondoteni yada concealerı sabitlemek ve çıkmaması için kullanılıyor. birde matlaşttırmak içinbu transparanlar ne işe yarıyor ben eyeliner ve rimelciyim bide maybline rujum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu pudralar renksiz,alttaki fondoteni yada concealerı sabitlemek ve çıkmaması için kullanılıyor. birde matlaşttırmak içinbu transparanlar ne işe yarıyor ben eyeliner ve rimelciyim bide maybline rujum
uçmasın diye sürüyorsun ozaman. bide matlaştırmak için yanlış anlamadım dımı:)canım alttaki fondoteni yada concealerı sabitlemek ve çıkmaması için kullanılıyor. birde matlaşttırmak için
aynen. o amaçla kullanılan renksiz pudralar bunlaruçmasın diye sürüyorsun ozaman. bide matlaştırmak için yanlış anlamadım dımı:)
bb yada cc? bide hangi marka önerirsiniz genel bi karıştırıyorum sayfaları.güzel paylaşımlar var.bb garnier kullandım uzun olanından , loreali denemiştim.. sebamed kullanıyorum kırışıklık için Q10.göz altı içinde yine sebamed.farklı önerisi olan varmı.çok fayda vermedi.ilk sürdüğümde hafif bi gerilme hissi oluyor.benim dudak uçlarım genetik olarak hafif aşağıya kayıyor.yüz ifademi deşitiriyor pufffiii
ilkine hemen bakıyorum netten..sen nerden alıyorsun.netten aldığın bir site varmı orjinal ürün gönderenBareMinerals complexión rescue harika, eger cok kapatici bir BB cream istemiyorsan. Yuzunde cok dogal duruyor ve saglikli 'glow' var. Biraz daha kapatici olmasini istiyorsan MAC lightful C tinted cream tavsiye ederim siddetle. Ikisinide kullaniyorum ve cok memnunum.
Eki Görüntüle 1787060 Eki Görüntüle 1787061
coconut passion bende de var cok severek kullanıyorum gerçekten güle güle kullan canım
- benmi demiştim. makyaj malzemesi vs diyetine gireceğim diye. gelde inanma.:)))
- aldıklarım.
gratis,watsons,rossmann ve victoria's secret alışverişlerim
john frieda sherr blonde şampuan ve kremi
the balmdan iki palet aldım.
balmsaı ve nude tude.
dude ve voyage vardı. bu son olsun artık:)
loreal lumi magıque aydınlatıcı
aseton:)
golden roseın yeni çıkardığı mat likit rujlardan
10 numara. ölü rengi:) pek bi trend.
@Hayyal ,e ne bu renk ya deyip alan oky.. bende uçuk pembe durdu. ilginç:)
ve 05 koyu pembe..
deborahınabsolute lastıng likit mat rujlarından
note bb concealer
the balm mat rujlarından committede ve adorıng
golden rose kalem rujlarından yeni çıkardığı.
21
note mineral pudra 01
olay micro yapılandırıcı bakım kremi
yine ve yine rımmel nude göz kalemi.
wetn wildın yeni gelen renklerinin 2cisinide aldım mocha lıcıous
goshın çok konuşulan hem baz hem matlaştırıcı olarak kullabnılan transparan pudrası. prımer mattıfyıng settin powder
gratisten body fantaıes sıgnature vücut spreyi ve
victoria's secretten
coconut passıon ve
secret charm. vücut spreyleri.- vede saç spreyi
teşekkürler bunu amberli olan kokuyla beraber sürerek kullanıyorlarmış. bir denem lazım..coconut passion bende de var cok severek kullanıyorum gerçekten güle güle kullan canım
bende amberli olanda var dur bi karıştırayım ikisi nasıl olacakteşekkürler bunu amberli olan kokuyla beraber sürerek kullanıyorlarmış. bir denem lazım..
sende aldıklarını güle güle kullan jannacığım