valla dene. ve sonucu yaz buraya. çok yapan varmış bunu:)bende amberli olanda var dur bi karıştırayım ikisi nasıl olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla dene. ve sonucu yaz buraya. çok yapan varmış bunu:)bende amberli olanda var dur bi karıştırayım ikisi nasıl olacak
Such a flirt ve pure daydream de güzel onları da öneririm :)aaa. hadi ya. alayım bir ara amberi bende.mix yaparım:)
cocumut gerçekten harika bir koku
Kızlar makyaj konusunda yardımıniza ihtiyacım var hangi fondöteni alırsam alayım 1-2 saat sonra yüzümde koyulaşiyor resmen 2 yön falan loreal maybeline Barbara bört hepsi ne yapmalıyım bir sürü param gitti boşuna
Revlon mu fondöten markası mi orevlon alın oksitlenme dediğiniz o olay olmuyor hiç..
revlon markanın adı.. colorstay fondötenini kullanıyorum ben.. watsonslarda satılıyor..Revlon mu fondöten markası mi o
İyi bi baz sür altına mutlaka. Smashbox'ın beyaz renkli bir bazı var o çok iyi tavsiye ederim.Ya benim fondötenim sürdükten sonra 2 Ton koyulaşiyor resmen ne yapsam ki
Baz olarak dediğinizı nerden bulabilirimİyi bi baz sür altına mutlaka. Smashbox'ın beyaz renkli bir bazı var o çok iyi tavsiye ederim.
Birde bi arkadaş önermiş revlon colorstay fondöten gerçekten oksitlenme yapmıyor.
Yada en basiti teninizden 2 ton açık renk fondöten sürebilirsiniz..
Douglas da satılıyorBaz olarak dediğinizı nerden bulabilirim
İnternetten alabilir miyim ki acaba birde supra Color krylon nasıl olur acabaDouglas da satılıyor
internettede cogu yerde satılıyor alabilirsin tabi..İnternetten alabilir miyim ki acaba birde supra Color krylon nasıl olur acaba