Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avonun mat rujlarını bende çok merak ediyorum mutlaka deneyeceğim :)Pastelin bu rimeli gerçekten harika
Benim kirpiklerim normal boyutta öyle uzun değil ama uzatıyor ve kıvırıyor tavsiye ederim
Allık olarak hot mama almıştım bi kaç ay önce . Biraz fiyatı pahalı geldi ama kalıcılığı ve tonuyla verilen paraya değiyor
Mat ruj sevenler varsa avonun en son çıkan mat rujunu denemenizi kesinlikle tavsiye ederim . Kalıcılık mükemmel . Bende kırmızısı var rengi , dokusu harika ve fiyatı da 13 tl idi en son .
Fondötende tercihim oriflame'den yana . Bir sürü marka denedim ama onun fondötenindeki doğallığı hiç bi markada bulamadım . Özellikle bundan çok memnunum
Bende bunu kulanyorum cok sevdım kıprıklerımı uzatıo acaba yanısmı kulqnyorsunuz kıvrk olan kısmı alatan yukarı cekın dolgun gosterıo
Maybelline Falsies black drama
Kaşık fırçalı rimellere alışkın değilim belki ondan olsa gerek bu rimeli pek sevemedim
kirpiklerimi yapıştırdı. dolgunlaştırma etkisi yok gibi.
çoğu blog sahibi black drama olanı değilde klasik falsiesi daha çok begendiğini yazmış.
onu denemedim bilmiyorum.
fiyat 15 lira
merhaba sanırım ilk aldığım dönemde yanlış kullanmışım.Bende bunu kulanyorum cok sevdım kıprıklerımı uzatıo acaba yanısmı kulqnyorsunuz kıvrk olan kısmı alatan yukarı cekın dolgun gosterıo
çok teşekkür ederim. blog açıcak kadar tecrübeli değilim ki olsam bile zamanım yok kpss falan uğraşıyorum. burda yazıyorum sadece kendi çapımda :)arkadaşlar yukarıdaki yorumum konu dışı olmuş.farklı bi topikte paylaşıyordum burayı takip ettiğim için direk buraya yapıştırmışım.özür diliyorum.ve paylaşımlarınızı zevkle takip ediyorum. Mascara bi blogun varmı
Ya ben balm in bazıni da aldım ama hala fondötenim koyulaşiyor yarın istanbula gideceğim kryolon marka nerede satılıyor ayrıca birde ben bu koyulasma işine nasıl bir çözüm bulabilirimçok teşekkür ederim. blog açıcak kadar tecrübeli değilim ki olsam bile zamanım yok kpss falan uğraşıyorum. burda yazıyorum sadece kendi çapımda :)
cildi yağlılarda oksitlenme daha çok oluyor. bende de aynı sorun vardı. şimdilerde bıraktım fondöteni. kryolon hakkında bir bilgim yok malesef.Ya ben balm in bazıni da aldım ama hala fondötenim koyulaşiyor yarın istanbula gideceğim kryolon marka nerede satılıyor ayrıca birde ben bu koyulasma işine nasıl bir çözüm bulabilirim
Ne kullanıyorsunuz peki şimdi benim.cildim yağlı değil ama karmacildi yağlılarda oksitlenme daha çok oluyor. bende de aynı sorun vardı. şimdilerde bıraktım fondöteni. kryolon hakkında bir bilgim yok malesef.
Fondöten rengi açıcılar var.Ya ben balm in bazıni da aldım ama hala fondötenim koyulaşiyor yarın istanbula gideceğim kryolon marka nerede satılıyor ayrıca birde ben bu koyulasma işine nasıl bir çözüm bulabilirim
Hangisi meselaFondöten rengi açıcılar var.
İnternette aratın mutlaka çıkar. Ben fondöten kullanmadığım için marka falan da bilmiyorum ama vloggerlardan çok duydum renk açıcıyı..Hangisi mesela
Beauty blender ne acabaKızlar ben bugünlerde sürekli sabah akşam loreal'in üç etkili cilt düzgünleştirici toniğini kullanıyorum normal ve karma ciltler icin olanını.. Gerçekten cok memnunum eğer tonik arıyosanız tavsiyemdir:)
Bu arada fondöteni gün icinde yağlanma veya kusma yapan bayanlar size ufak bi tüyo vereyim bende yeni keşfettim ve yaglandıkca kat kat pudra sürerek aslında o görüntüyü daha da berbatlaştırıyoruz bence. Beauty blenderımı yanımda taşıyorum kurumuş oluyor o zamana. Hemen kusan bölgelere tampon hareketlerle tekrar yediriyorum ve düzeliyor.
Pudranın fondöteni parçalamış kötü görüntüsü de oluşmuyor böylece:)
sünger :) google da aratabilirsinizBeauty blender ne acaba
Birsey daha sormak istiyorum bu makyaj bazı kullanmak oksitlenme yi engeller mi bir de sünger yaş mi kullaniyiruzsünger :) google da aratabilirsiniz