• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Kullanan arkadaşlar birer fikir verin ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Arkadaşlar şuanda benim evimin içi yapılmaya başlandı...Solunun L şeklinde ve geniş....salon takımımı yoksaaa köşe takımımı daha güzel olur karar vermiş değilim?Normal bir salon olsa direk salon takımı alıcam tereddütsüz ama L tipi olunca çok çelişkide kaldım :uhm: Fikirlerinize ihtiyacım var anlıycanız....

L buyukluktekı salonunun metrekaresınıde yazsaydın keske..
eger fazl buyuk değilse L nin dip tarafına yemek masasını koy diğer yerlerede normal 2 kanepe ile 2li tek koltuktan olusan salon takımı al,,tabıkı vitrin gumusluk vb ne gerekıosa onlarıda alırsın ;)

eger genısceyse L köse takım al (ev kendının anlasılan :D ) ,diğer uzun tarafada normal 2 cekyat 2li tek koltuk tarzı bıseyde alabılırsın
veya
yine genısceyse ve manzaran guzelse 2li tek koltukları Lnın dipine koy , koltuklar arasına fiskos sehpa tarzı bişi koyabılırsın hani kahve içimlik gibi dusun ;) geri kalan kısmada diğerlerini yerlstirirsin..
sunuda belirteyım eger manzaran varsa ve guzelse Lnın dıbındekı perdeyıde ya katlamalı yap veya tulu camın yarısına kadar yap ;) süpeer durur..

teşekkür ederimm arkadaşım vallahaa güzel akıl verdin ben çok kararsız kalmıştım açıkcası salonum çok genişşş ev boydan boya cam kaplı..Ben köşe alırsamm eger karşısına televizyon unitesini istiyorum...Öyle konsol vitrin felan istemiyorum çünkü çok kalabalık olur tv ünitesi ile

Son düzenleme:
valal canım benım slaonumda yanı seınkisi gibi kocamannn :( L şeklınde..
kiracı oldugum için salonu doldurcak esyada almak istemedım..
bende 2 cekyat 2li teklı var bide tv unitesi ve yemek masası 6kısılık..
ama çok bomboş oldu.. tv unitesi yanına konsol gerekli bi kere cunku sen mısafırlık catal kasık tabaklarını nereye koyacaksın? haa mutfagın genısse dahası dolabın çoksa bişey diyemem..
gumusluğun içinede evlılık albumunuzu ,,cocugunuzun albumu vs seyler koyarsınız sımdı eskısı gibi gumusluk olaylşarı kalmadı sahsen ;)
benım evim denız manzararı oldugu için Lnin dibine 2li teklı koltuklarımı koydum ortaya fıskos tarzı sahpa koydum az gerisinde sark esyaarım var ve L nin uzun yerındede 2li cekyatlarımı ve tv unitemı koydum masa da yanda duruyor zaten ölee işte :)
tv unıtemın cekmeceli Almısım allahtan yemek takımlarımı catak kasık vs hep onları oraya koydum yoksa konsol sart olurdu sanırım ;)

bence köşelik alma oda cok bos durur.DEdiğin gibi tv ünitesi al bide tekli bir vitrin.masayıda koydunmu tamam işte :) 2ay önce yenı gelın evi döşedik.Güsel oldu.Tam Olarak odayı bilemediğim için kesin bşide diyemior insan.

Back
X