Kulak çınlaması

Yci

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
4
1
48
Kulak çınlaması var 4 haftadır 7/24 çınlıyor tedavi olup düzelen var mı ve kime gidip ne gibi bir uygulama yaptırdınız çok zor durumdayım bilgi paylaşımında olalım lütfen

merhaba.. bende de kulak çınlaması problemi var. Doktorlar sadece tek ilaç veriyorlar kulak için ama ses olayını düzeltmiyor. Boyun bölgesine kayropraktik uygulama iyi gelebilir. Son zamanlardaki trend bu. Ben de kime gitmeli diye araştırıyorum. Diyebileceğim bu kadar 🌼

Kulak çınlaması var 4 haftadır 7/24 çınlıyor tedavi olup düzelen var mı ve kime gidip ne gibi bir uygulama yaptırdınız çok zor durumdayım bilgi paylaşımında olalım lütfen
benim mide mikrobu ilaçlarını kullanırken oluyordu , etkisi geçince bitiyordu ama yaklaşık 5 gündür antibiyotik ilaçları kestim. Bu 5 günde her iki kulağım (özellikle sağ kulağımın çınlaması daha fazla) çınlaması 1 sn bile durmadı. Özellikle sabah uyanırken şiddetli zil sesi çıkar gibi kulağım çınlıyor. Doktora gittim. İşitme testine yolladı ama çınlamadan birşey duymadım ki. Doktor da araştırma hastanesine yönlendirdi başka testler için.

merhaba.. bende de kulak çınlaması problemi var. Doktorlar sadece tek ilaç veriyorlar kulak için ama ses olayını düzeltmiyor. Boyun bölgesine kayropraktik uygulama iyi gelebilir. Son zamanlardaki trend bu. Ben de kime gitmeli diye araştırıyorum. Diyebileceğim bu kadar 🌼
Sizin kulak çınlaması geçti mi ? Umarım onunla yaşamayız?

Sizin kulak çınlaması geçti mi ? Umarım onunla yaşamayız? Benim de ilaçlardan sonra 7/24 çınlıyor.. Özellikle sağ kulağım beni epey rahatsız ediyor. Uyuyamıyorum. Uyusam bile sabah aşırı çınlama sesiyle uyanıyorum.

X