- Konu Sahibi fatma_4161
-
Bizim bi yakınımızın olmuştu. Doktor da geçmez demişti ama bikaç ay sürdü sonra tamamen geçti.Kızlar lütfen cevap yazın moralım cok bozuk 2 aydır kulagım tıkalıydın dun doktor temizledi aksam damla damlattım cınlama basladı gecmiyor ınternetten basladımı gecmez senelerdır cınlıyor vs yazıyor korktum boyle durumla karsılasan varmı
Ya gercektenmi gecermi benimkide acaba cok kafaya taktım moralım bozuluyorBizim bi yakınımızın olmuştu. Doktor da geçmez demişti ama bikaç ay sürdü sonra tamamen geçti.
Umarım geçer. Haklısınız zor olur çınlama. Bizim tanıdıkta iltihap olmuştu, çınlama öyle başlamıştı. Tedaviye rağmen geçmemişti. Doktor da çınlama kalır artık geçmez demişti ama geçti. Tabi durumdan duruma değişebilir belki bilemem.Ya gercektenmi gecermi benimkide acaba cok kafaya taktım moralım bozuluyor
Biraz olsun rahatladım yatımca cok etkiliyor doktor carsambaya kadar gecmezse gel dedi
[/
Annemin de yıllar önce olmuştu ama o yüksek sese maruz kaldıktan sonra olmuştu. O da aylarca sürdü ama sonunda geçti. İnşallah sizinki de geçer.
Evet gecti kulaktan kortizonlu iğne sayesınde sizin neden kaynaklı cınlıyorÇınlamanız geçti mi? Bende de 4 ayı geçti devam ediyor
Bana bugün iğne yapıldı, sizinki kaç günde geçti? Ödem oluşmuş dedi doktor, sizinkinin sebebi neydi?Evet gecti kulaktan kortizonlu iğne sayesınde sizin neden kaynaklı cınlıyor
Hamileliğe bağlı ödemEvet gecti kulaktan kortizonlu iğne sayesınde sizin neden kaynaklı cınlıyor
Bende ilk azalma olmadı maalesefSizinde ilk dozda ses azalması va oldumu benim kulak temizlendıkten 1 gün sonra oldu
Sizinde ilk dozda ses azalması va oldumu benim kulak temizlendıkten 1 gün sonra ol
Benimki hamilelikle başladı, tıslama ve yutkunutjrn çıtırtı sesi. Doktor hamilelikte oluşan ödem sebebiyle dedi. Sizin zaten çınlama kısa sürmüş. Bendeki 4 ayı geçti, hamileliğim de devam ediyor. Belki o yüzden hemen etkisini görmedim çünkü ödem devam ediyor. Sizinki hamile değilken oldu değil mi?Benim ilk gündem sesın desibeli azaldı 2. De gecti 3 iğne kulaktan 1 de kalcadan oldu gecti ilk gün bile faydasını gördüm
Merhabalar nasıl oldunuzBenimki hamilelikle başladı, tıslama ve yutkunutjrn çıtırtı sesi. Doktor hamilelikte oluşan ödem sebebiyle dedi. Sizin zaten çınlama kısa sürmüş. Bendeki 4 ayı geçti, hamileliğim de devam ediyor. Belki o yüzden hemen etkisini görmedim çünkü ödem devam ediyor. Sizinki hamile değilken oldu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?