Kulak arkası şişlik

pirlanta5822

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
6
4
24
Hanımlar iyi geceler , eşimin kulak arkasında 3-4 gündür böyle bir şişlik var. Hareket etmiyor ağrı yapıyor biraz ve dokunulduğunda kulak zonklayacak şekilde acıyor ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? Eşimi hastaneye gitmek konusunda ikna edemiyorum o yüzden sizlere sormak istedim.

Eklentiler

• CE58A814-45D2-41FD-B315-069F44409B06.jpeg
    CE58A814-45D2-41FD-B315-069F44409B06.jpeg
    186 KB · Görüntüleme: 3.834
Hanımlar iyi geceler , eşimin kulak arkasında 3-4 gündür böyle bir şişlik var. Hareket etmiyor ağrı yapıyor biraz ve dokunulduğunda kulak zonklayacak şekilde acıyor ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı ? Eşimi hastaneye gitmek konusunda ikna edemiyorum o yüzden sizlere sormak istedim.

Merhaba ,

Böcek /örümcek ısırığı mı , sivilce mi ; tehlikeli mi değil mi bu şekilde anlaşılamaz.

Yarın sabah en yakın sağlık ocağına eşinizle beraber gidin ve eşiniz doktora muayene olsun ; ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

Lenf bezi şişmesi olabilir, Allah korusun kötü bi hastalığın habercisi de olabilir mutlaka ama mutlaka doktora gitsin. En azından içiniz rahatlar

Yağ bezesi de olabilir. Bir ara benim de kulak arkamda böyle bir beze çıktı. Fakat ağrısızdı. Cildiyeye gittim ve bakınca hemen yağbbezesi bu dedi. Bir müddet sonra kendiliğinden kayboldu.

X