- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.906
- 26
-
- Konu Sahibi delibirselvi
Korktum ya inşallah önemli bir şey değildirBende de öyle, iki tarafta da var. Konunun uzmanı değilim ama tecrübe ettim aynı durumu. Hatta ben onları hafif şiştiğinde iki tarafta da var diye normal bir şey sanmıştım. Her insanda oluyor sanmıştım. Erkek arkadaşımın kulağının arkasını ellediğimde herkeste küçük bile olsa öyle sert bir şey olmadığını öğrendim. Şu an bende de hiç yok mesela. Bazen şişiyor.
Hayır gayet iyiyim çok şükürSoğuk alginligi varmi suan sizde ?
Bezenin yumuşak ve hareketli olması sıkıntısız olduğu manasına geliyor, endişe etmeyinBende benzer bir durum yaşıyorum ama bende ki beze yumuşak ve hareket ediyor doktor doktor gezdim hala bi sonuç alamadım. 2 gün ateşlendim grip geçirdim doktor ona bağlı lenf bezi şişer dedi ama tam 2 haftadır antibiyotik kullanıyorum hala duruyor boynumda beze dışardan da belli oluyor bir de nasıl geçer ne olur bilmiyorum haftaya geçmezse gel ultrason çekelim dedi doktor çok korkuyorum bende panik var bir de ağlıyorum sabahtan beri…
Bademciğim şişse anlardım bi süredir varlarBademcik onlar bademcigijuz sismis
Benim oglumda soguk alginligi aldiginda kulak arkasi siser dr onemsiz demisti.ondan olabilirmi diye düşündümHayır gayet iyiyim çok şükür
Benim kulağımın arkası değil, altı. Çok korkmaya başladımBenim oglumda soguk alginligi aldiginda kulak arkasi siser dr onemsiz demisti.ondan olabilirmi diye düşündüm
Acil psikolga gid8n lutfen hastalik hastasi olmaniz an meselesi .muhtemelen doktorada inanmayacaksinizm basit bir enfeksiuon sonrasi olurBenim kulağımın arkası değil, altı. Çok korkmaya başladım
Bence interneti kapatıp iyi bir psikiyatrdan randevu alın, kulagınız için değil ama bu anlamsız ruh haliniz içinBenim kulağımın arkası değil, altı. Çok korkmaya başladım
Enfeksiyon geçirmedim ki kaldı ki enfeksiyon bezeleri yumuşak ve hareketli olurmuş benimkiler sabit ve sert o yüzden korktum zatenAcil psikolga gid8n lutfen hastalik hastasi olmaniz an meselesi .muhtemelen doktorada inanmayacaksinizm basit bir enfeksiuon sonrasi olur
Interneti kapatin.Enfeksiyon geçirmedim ki kaldı ki enfeksiyon bezeleri yumuşak ve hareketli olurmuş benimkiler sabit ve sert o yüzden korktum zaten
İnternette yazanlardan dolayı korktum, hepsi buBence interneti kapatıp iyi bir psikiyatrdan randevu alın, kulagınız için değil ama bu anlamsız ruh haliniz için
Ben internete tırnağım kırıldı yazsam 2 hafta ömrüm kaldığını öğrenirim. Bu kadar mı cahilsiniz?İnternette yazanlardan dolayı korktum, hepsi bu
Normal düzgün bir soru sordum bilen varsa yanıtlaması için, neden azarlanıyorum şu anBen internete tırnağım kırıldı yazsam 2 hafta ömrüm kaldığını öğrenirim. Bu kadar mı cahilsiniz?
Eee millet yazmış önemli bir şey değil diye. Her 4 mesajdan ikisi çik kirkmiyi bişlidimNormal düzgün bir soru sordum bilen varsa yanıtlaması için, neden azarlanıyorum şu an
Senin sinirlerin bozulmuş bence ama ben kum torbası değilim. Önemsiz bir şey olduğunu düşünüyorsan yaz gitsin kendi konumda hissettiklerimi söyleyemeyecek miyimEee millet yazmış önemli bir şey değil diye. Her 4 mesajdan ikisi çik kirkmiyi bişlidim
Olabilir evet yani anksiyete ve panik bozukluk hastası olduğum için uyku sorunları vs çok yaşıyorumGece dis sıkıyor olabilirmisiniz
Cok dis sikmakta oradaki bezeleri sisirebiliyor.Olabilir evet yani anksiyete ve panik bozukluk hastası olduğum için uyku sorunları vs çok yaşıyorum