Kulak altında sert bezeler bilenler baksın lütfen

delibirselvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
1.793
1.906
26
Hanımlar iki kulağımın altında da fotoğrafta tam parmağımı koyduğum yerde sert yuvarlak bir yapı var. İnternette lenfoma ya da tükürük bezi tümörü yazıyor ama iki kulağımın altında aynı yerde şişlikler olması bana herhangi bir fizyolojik yapı izlenimi verdi. Tek tarafta olsa daha endişeli olabilirdim. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Yarın sabah gideceğim doktora

Eklentiler

• IMG_20220221_162324.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 1.760
  • IMG_20220219_121425.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 674
Çok mu stres yaptınız

Benim de var yıllardır benimle, doktor sıkıntı yok dedi bunca zaman sıkıntı çıkmadı.Herkesin aynı değildir.En doğru cevabı doktor verir.

Boğazınızda herhangi bir ağrı var mı? Veya dişlerinizde bir iltihaplanma bunların hepsi kulağa vurur ve orda beze yapabilir.

Bende de var biraz daha içerde saç bölgesin de . Ailede de var kimse ne olduğunu bilmiyor. Kimsenin de pek umrunda değil. Ölcez gitcez haberimiz yok Dedem de çıkmış babasına sormuş yağ bezesi denmiş. Annem babasına sormuş bende de var yağ bezesi bak demiş. Ben anneme sordum bende de var yağ bezesi dedi. Dedem de çoğaldı kolunda falanda var. Annemin başında var bir kaç yerde . Sonuç yaşıyoruz ama herhalde tesadüfi.

Yağ bezesi yumuşak olur ama benim dediklerim sert maalesef

Bende de oluyor. Kulağımın içine ağrı yapıyor maalesef. Benimkisi kıl kökü iltihabı. Bazen bezelye tanesi büyüklüğüne çıkabiliyor. Kremi var, sürünce geçiyor. O kadar ciddi bir şey değil, korkmayın.

Yağ bezesi yumuşak olur ama benim dediklerim sert maalesef
İşin komiği bizimki de sert . Annemin kafadakiler taş gibi. Ki oynamıyorda yerinden yani sabit sert birşey. Ama yağ bezesi diyip geçiyorlar. Benim çıkalı 4-5 sene oldu. Bir değişiklik yok hala kafama sabit duruyor. Ağrı birşey de yok garip yani.

Ben lenflerimi daha yeni kontrol ettirdim. Tam kan sayımı ve birçok test yapıldı. Bir şey olsa çıkardı değil mi? Gerçekten inanılmaz stres oldum ya Allah sağlıkla sınanmaktan korusun herkesi
Benim de tek kulağımda var. Yıllardır duruyor öyle. Doktor önemli birsey değil demişti.

Anladım da iki tarafta aynı yerde olması tuhaf geldi bana. Endişeleniyim mi endişelenmeyin mi bilemedim
Bende de öyle, iki tarafta da var. Konunun uzmanı değilim ama tecrübe ettim aynı durumu. Hatta ben onları hafif şiştiğinde iki tarafta da var diye normal bir şey sanmıştım. Her insanda oluyor sanmıştım. Erkek arkadaşımın kulağının arkasını ellediğimde herkeste küçük bile olsa öyle sert bir şey olmadığını öğrendim. Şu an bende de hiç yok mesela. Bazen şişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…