- 16 Nisan 2021
- 1.793
- 1.906
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
İnşallah sizin dediğiniz gibidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anksiyete ve panik bozukluğu olan insanlar ellerinde olmadan maalesef böyle telaş yapabiliyor. Kimse zaten internette yazıyor ben kesin böyleyim demiyor ama belirtiler uyduğu için insan tedirgin oluyor. Hem teşhisi konup belirtilerinde sadece bu tarz şişlikler olan bir sürü hasta var böyle şeyler ihmale gelmez doktora göstermek gerekir fakat ben 3 doktora gittim. Hala belirsiz bi hafta sonra ultrason çektireceğim. İnsanlar da benim gibi yaşayan var mı acaba diyerek bu tarz forumlarda destek arayıp endişesini bastırmaya çalışıyor. Ters çıkmadan biraz empati kursanız keşke. Bu kadar sinirlenip karşı tarafa kızacağınıza konuları görmezden gelseniz daha iyi. Çünkü yeterince endişe ve korku içerisindeyiz…Eee millet yazmış önemli bir şey değil diye. Her 4 mesajdan ikisi çik kirkmiyi bişlidim
Hay ağzına sağlık ya Allah razı olsun kendi derdim sıkıntım bitti bide azarlanıyorum vallaAnksiyete ve panik bozukluğu olan insanlar ellerinde olmadan maalesef böyle telaş yapabiliyor. Kimse zaten internette yazıyor ben kesin böyleyim demiyor ama belirtiler uyduğu için insan tedirgin oluyor. Hem teşhisi konup belirtilerinde sadece bu tarz şişlikler olan bir sürü hasta var böyle şeyler ihmale gelmez doktora göstermek gerekir fakat ben 3 doktora gittim. Hala belirsiz bi hafta sonra ultrason çektireceğim. İnsanlar da benim gibi yaşayan var mı acaba diyerek bu tarz forumlarda destek arayıp endişesini bastırmaya çalışıyor. Ters çıkmadan biraz empati kursanız keşke. Bu kadar sinirlenip karşı tarafa kızacağınıza konuları görmezden gelseniz daha iyi. Çünkü yeterince endişe ve korku içerisindeyiz…
En kisa zamanda görünün doktora umarım onemli birsey degildirBenim kulağımın arkası değil, altı. Çok korkmaya başladım
Tamamdır teşekkürler :)Eğer kemik yapısında gibiyse ucu sivri gibi geliyorsa elinize normaldir bogaz kulak gibi yerlerde enfeksiyon varsa çıkıyor bir süre sonra çıkıyor gene geçiyor korkmanız gereken birsey yok.
İnternette cok araştırma yapmayın ufak belirti bile aratsanız hemen kanser veya ölümcül korkunc şeyler yazıyor.
Bende de geçen çıktı ne kadar sürede gitti bilmiyorum amaa yolcu ettim işteHanımlar iki kulağımın altında da fotoğrafta tam parmağımı koyduğum yerde sert yuvarlak bir yapı var. İnternette lenfoma ya da tükürük bezi tümörü yazıyor ama iki kulağımın altında aynı yerde şişlikler olması bana herhangi bir fizyolojik yapı izlenimi verdi. Tek tarafta olsa daha endişeli olabilirdim. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Yarın sabah gideceğim doktora
Tamamdır çok sağolun benim lenf muayenem yeni yapıldı zaten her şey normaldi şükürler olsun. Ama yine de bir tedirgin oldum tükürük bezi tümörü vs görüncemerhaba, geçmiş olsun büyük ihtimalle lipomdur ama siz yine de ihmal etmeyin.
benim de o bölgede ve vücudumun farklı noktalarında da var ama oradaki çok içte olduğu için daha sert geliyor ele ve hareket etmiyor (doktor söylemişti) büyüme olursa veya büyümeye eşlik eden bir ağrı olursa gel demişti doktorum şimdilik bir problem yok.
Daha yakında gittim doktora benim de sağ kulağımın altında var aynı korkularla gittim iyi huylu kist çıktı istersen alabilirim dedi aldırmadım İnternete bakmayın hiç bence ultrason çekip bütün boyun bölgeme bakıldıHanımlar iki kulağımın altında da fotoğrafta tam parmağımı koyduğum yerde sert yuvarlak bir yapı var. İnternette lenfoma ya da tükürük bezi tümörü yazıyor ama iki kulağımın altında aynı yerde şişlikler olması bana herhangi bir fizyolojik yapı izlenimi verdi. Tek tarafta olsa daha endişeli olabilirdim. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Yarın sabah gideceğim doktora
Yağ bezesi değildir büyük ihtimalle benimkiler kist çıktı bana da yağ bezesi dir demiş etrafımdakiler ben tabii Dr gidene kadar kafamda biraz kurdum amaİşin komiği bizimki de sert . Annemin kafadakiler taş gibi. Ki oynamıyorda yerinden yani sabit sert birşey. Ama yağ bezesi diyip geçiyorlar. Benim çıkalı 4-5 sene oldu. Bir değişiklik yok hala kafama sabit duruyor. Ağrı birşey de yok garip yani.
Hadi ya o zaman bizimki de kist diyerek sürece yeniden başlıyorumYağ bezesi değildir büyük ihtimalle benimkiler kist çıktı bana da yağ bezesi dir demiş etrafımdakiler ben tabii Dr gidene kadar kafamda biraz kurdum ama
Hayır öyle bir durumum yokAnoreksiya bulumia hastalığınız varmı ?
Zaten gideceğim yazmışsınız. Mutlaka gidin ihmal etmeyin diyecektimHanımlar iki kulağımın altında da fotoğrafta tam parmağımı koyduğum yerde sert yuvarlak bir yapı var. İnternette lenfoma ya da tükürük bezi tümörü yazıyor ama iki kulağımın altında aynı yerde şişlikler olması bana herhangi bir fizyolojik yapı izlenimi verdi. Tek tarafta olsa daha endişeli olabilirdim. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Yarın sabah gideceğim doktora
Eşimin tek kulağında tam elinizle işaret yaptığınız yerde sert bir bezesisi var onu 10 yıldır tanıyorum ilk gördüğüm zamanda vardı her hangi bir sıkıntısı olmadı bezelerin zararsızdır merak etmeyin içiniz rahat olsunHanımlar iki kulağımın altında da fotoğrafta tam parmağımı koyduğum yerde sert yuvarlak bir yapı var. İnternette lenfoma ya da tükürük bezi tümörü yazıyor ama iki kulağımın altında aynı yerde şişlikler olması bana herhangi bir fizyolojik yapı izlenimi verdi. Tek tarafta olsa daha endişeli olabilirdim. Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Yarın sabah gideceğim doktora