Piercing, Hızma Kulağımı deldirdim fakat..

dogrudiyosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
121
2
kızlar ben sol kulagımı deldırmıstım ayrı zamanlarda ıkı tane delık deldırdım uzerınden 3-4 ay geçmesine ragmen hala kabul tutuyor fakat acımıyor.. 2-3 hafta önce hiç kabuk tutmuyordu ne olduysa artık şimdi tutuyor :S neden olabilir acaba ?

Son düzenleme:
canım belki tahriş olmuştur
uzun zaman küpe takmayıp bazen takınca bende de kabuk oluyor
bir şey olmaz inşallah

canim o bende bi seneden fazla oldu.. dedigin gibi aci yok ama kanama ve kabuklanma vardi.. onun iyilesmesi sanirim zaman aliyo, galiba yanlis yere delindiginden ben de 3 deligi ayni anda deldirdim, sanirim o ilk takilan küpeleri coooook uzun süre cikarmamak lazim, ben hemen bi iki haftada cikarmistim.. benim 3 sene bitti simdi hic öyle bi sorunum yok cok sükür.. aynaya bile bakmadan takiyorum küpelerimi.. en iyisi sIkca kremlemek...

Kulak hücelerin 2 sene boyunca kendisini yenilemeye çalışıcaktır ve ara ara iltihaplanma şişlik kabuk yapması normaldir

aynen bende 1-2 hafta geçmeden çıkarmıştım ilk takılan küpeleri aceleciyim biraz :) insallah benimde gecer kısa zamanda

sizinkide bişeymi 3 seneye yakın kanadı benimki düzelmedi çünkü fazla deşdiğim için birinde 5 tane birinde 4 tane var zincir kolyeden küpe yaptım ben arkası olmadığı için hem kafama batmıyor hemde sürekli kulagımda her gören beğenio yoksa tak çıkar kanamalardan bıktım 2 senedir boyle kullanıyorum memnunum şiddetle tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
tuhaf ve bi okadarda komik gelebilir ama tukurukleyin derim bana bir arkadasim demisti hakikaten cozum oldu simdi hep oyle yapiyorum

3 seneye yakın mı baya kanamış zincir kolyeden küpe olayını anlamadım ya bende yapayım bari memnun kaldıysan. bıktım vallahi çıkarıp taktıgımda su gibi bir şey geliyo sonra o kuruyor daha felaket

aynen bende 1-2 hafta geçmeden çıkarmıştım ilk takılan küpeleri aceleciyim biraz :) insallah benimde gecer kısa zamanda

insallah canim, benim de cok kanadi iltihap topladi halen de icinden sivilce gibi koyu bi sekilde cikar tirnaklayinca.. gecer yaa ama görünüsüne deger bayiliyorum ben benim kikirdak bölümünü degil de en alttaki kulak memesinde kalan 3. deligi salak delerken tabancayi yamuk tutmus, arkadasn bakinca küpenin ucu acagi dogru duruyor biraz maalesef..

aaaaaaaa süper kiri canim yaaaaa sen kendin mi yaptin??? zinciri nasil gecirdin icinden??? bir de zincir en ince olanlardan di mi?? arasina bi iki tane de mini aparatlardan takinca da daha da degisik bi hava yaratir galiba

aynen görünüşü çok güzel suan soldaa 3 tane sağda 1 tane var ve daha da deldırmek ıstıyorum

bu arada benimde solda 5 biri yukarisinda sagda da 4 var ne cok seviyorum kupeleri,takmadigim zaman olunca kendimi resmen ciplak hissediyorum

kızlar bunu kendim yaptım içine ufak top aparatlardan geçirmiştim ama sonradan sıkılınca çıkardım.hem ne kıyafetlerime takılıo,ne kafama batıyo...denizde orda burda düştü,paslandı derdi yok vücudumun bi parçası tabiki ilk deliklere ekstradan küpede takıyorum. :) daha buyuk olursa sallanıyo halka küpe gibi değişik duruyo ama ben takılmasın elime falan dıe kısalttım.birde benim sahte küpelere alerjim olduğu kuyumcuya gidip hurda altından yaptırmıştımm :)))

Son düzenleme:
bu arada benimde solda 5 biri yukarisinda sagda da 4 var ne cok seviyorum kupeleri,takmadigim zaman olunca kendimi resmen ciplak hissediyorum

benimde yukarıda var.minik halka spor giyinince çok süper duruyo at kuyrugu saçlar falan ama normalde hızma alıp takıyorum ben kıkırdaktaki yere .çünkü arkası görününce hoşuma gitmio burnumdada var hızma nası olsa kevgir gibi delik deşik valla

ben de aynı dertten muzdariptim.Uzun zaman kabuklanma,kanama sıkıntısını çektim.terramycin kullandım biraz olsun işe yaradı sanırım.Grip mi olmuştum,boğazım mı şişmişti her neyse doktora gittiğimde kulakta ki birden fazla deliğin zararlı olduğunu söylemişti.Neden diye sormayın balık hafızalı olduğum için hatırlamıyorum:26: o günden sonra da takmıyorum.

gayet güzel duruyoooo :) bende boylee bırsey ıstıyorummm

acimamisti kis mevsiminde deldirmistim birde adamla bisi olurmu olmazmi derken birden delince bisey anlamadim cok yil oldu ama halen hafif bir morariklik siyahlik var gibi cevresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…