Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de aynı dertten muzdariptim.Uzun zaman kabuklanma,kanama sıkıntısını çektim.terramycin kullandım biraz olsun işe yaradı sanırım.Grip mi olmuştum,boğazım mı şişmişti her neyse doktora gittiğimde kulakta ki birden fazla deliğin zararlı olduğunu söylemişti.Neden diye sormayın balık hafızalı olduğum için hatırlamıyorum:26: o günden sonra da takmıyorum.
benimde yukarıda var.minik halka spor giyinince çok süper duruyo at kuyrugu saçlar falan ama normalde hızma alıp takıyorum ben kıkırdaktaki yere .çünkü arkası görününce hoşuma gitmio burnumdada var hızma nası olsa kevgir gibi delik deşik valla
offf al bendende okadar eşim ' hamilesin artık anne oluosun dio ama ben '' olsun kızımada takarım '' diyorum.aaah aaah hamile olmasam göbeğime istiyordumda cesaret edemedim bi türlü.kaşta,çenede falan sewmiyorum ama küpelerim olmazsa olmazım
offf al bendende okadar eşim ' hamilesin artık anne oluosun dio ama ben '' olsun kızımada takarım '' diyorum.aaah aaah hamile olmasam göbeğime istiyordumda cesaret edemedim bi türlü.kaşta,çenede falan sewmiyorum ama küpelerim olmazsa olmazım
ben gobege cesaret edemiyorum bir turlu birde biraz kiloluyumda tabi bununda katkisi yok degil sevgiliminde 2 tane kupesi var artik evlenince cogaltmayi dusunuyoruz onunda evden tepki gosteriolarmis kasta ve dudagin yaninda seviyorum cenede degilde
ben gobege cesaret edemiyorum bir turlu birde biraz kiloluyumda tabi bununda katkisi yok degil sevgiliminde 2 tane kupesi var artik evlenince cogaltmayi dusunuyoruz onunda evden tepki gosteriolarmis
bende cesaret edemiyorum etsem çoktaaaaan yapardım :) benim eşimdede 1 tane var. hatta beni istemeye geldiğinde çok utanmıştı çıkarmıştı.halada babamın yanında takmıyor erkeklerdede yakışana yakışıyor şimdi ne diyim :)))
bende cesaret edemiyorum etsem çoktaaaaan yapardım :) benim eşimdede 1 tane var. hatta beni istemeye geldiğinde çok utanmıştı çıkarmıştı.halada babamın yanında takmıyor erkeklerdede yakışana yakışıyor şimdi ne diyim :)))
benim sevgilimede cok yakisiyor babam bisey demem diyor bizim kizdada cok var nasilsa diye korkutuyorum onu babam kesin olmaz dedi artik cikarsa bile vermem dedi diyorum cok korkuyor