Piercing, Hızma Kulağımı deldirdim fakat..

bende bazen celestoderm sürüyorum :) o zararlı bu zararlı ne yapalım insan özeniyor cok güzel duruyor yaa

benim burnumdada var hizma her ne kadar delik desik olsamda vazgecemiyorum evdekiler kizip kirilmasalar daha cok yapardimda

benim burnumdada var hizma her ne kadar delik desik olsamda vazgecemiyorum evdekiler kizip kirilmasalar daha cok yapardimda
offf al bendende okadar eşim ' hamilesin artık anne oluosun dio ama ben '' olsun kızımada takarım '' diyorum.aaah aaah hamile olmasam göbeğime istiyordumda cesaret edemedim bi türlü.kaşta,çenede falan sewmiyorum ama küpelerim olmazsa olmazım

ben gobege cesaret edemiyorum bir turlu birde biraz kiloluyumda tabi bununda katkisi yok degil sevgiliminde 2 tane kupesi var artik evlenince cogaltmayi dusunuyoruz onunda evden tepki gosteriolarmis kasta ve dudagin yaninda seviyorum cenede degilde

Son düzenleme:
ben gobege cesaret edemiyorum bir turlu birde biraz kiloluyumda tabi bununda katkisi yok degil sevgiliminde 2 tane kupesi var artik evlenince cogaltmayi dusunuyoruz onunda evden tepki gosteriolarmis
bende cesaret edemiyorum etsem çoktaaaaan yapardım :) benim eşimdede 1 tane var. hatta beni istemeye geldiğinde çok utanmıştı çıkarmıştı.halada babamın yanında takmıyor erkeklerdede yakışana yakışıyor şimdi ne diyim :)))

Son düzenleme:

benim sevgilimede cok yakisiyor babam bisey demem diyor bizim kizdada cok var nasilsa diye korkutuyorum onu babam kesin olmaz dedi artik cikarsa bile vermem dedi diyorum cok korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…