kukla yapımı

goncalove emine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
83
0
86
Ankara
arkadaşlar aranızda bebeği için kukla yapan var mı?ben kızım için kukla yapmak istiyorum ve nasıl yapcağımı bilemiyorum kitabı felan var mı kalıplı mı oluyor hiç bilemiyorum bana yol göstercek birisi var mı?kuklalarını kendim yapmak istiyorum.ve biçok yapmak istiyorum.kuklarla oynatarak hem hayal dünyasını hemde konuşma becerisinin gelişeceğine inanıyorum.çünkü oyuncaklarını konuşturmam çok hoşuna gidiyor.:dance:

biraz hayal gücü birazda uydurma ile ilgili sanırım çoraptan da yapan var, örgü parmak kuklalar var hatta yumurtanın kabuğunu boyayıp kukla yapan da var biraz yaratacılıkla, elindeki malzemelerle ilgili. internetten araştırırsan birçok tarif bulursun kolay gelsin..

tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım bugün çoraptan yaptım bişeyler.ilk fırsatta malzeme almaya çıkacam zaten de burası acayip soğudu.bebile nasıl olur bilemem.ama iyice kış bastırmadan almam lazım.acaba şu hobi mağzalarında olur mu ki?

özel kukla malzemesi yoktur heralde. ben hiç araştırmadım kukla işini.plastik gözler burun falan var onlar burda tuhafiyelerde boncukcularda var onun haricinde yapacağın kuklaya göre çeşitli kumaşlar lazım olacaktır senin bebeğin kaç aylık? dikiş yapamazsan örgüden tığ işindende olur.
kukla uğruna üşütme bebeşini aman dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…