Küfürden hakaretten bıktım

Kizim evladim ailen seni boyle bi okuz dovsun Allahin hiyarinin stres topu ol diye mi buyuttu bugunlere getirdi?
Neden cekiyorsun bu zulmu?
Cocuk yokken yolun basindayken ayril.

Bir de su ezik erkeklerin "zor zamanlar gecirmelerine" bu kadar tolerans gostermeyin yahu.

Benim babam 12 yasinda baslamis calismaya taa yetmisli yillarda. Ben iki uc yasindayken bir kutu bebe aspirini alacak paralari yokmus iki tabletten birini satamaz misin demisler markete, adam olmaz diyince hungur hungur aglayarak gelmisler eve annemle babam. O kadar zor gunler yasamislar dusunun.

Ama 34 senelik evliliklerinde tek bir kez bile el kaldirmadi babam anneme.

Sizinki es degil erkek müsveddesi kusura bakmayin.

Acilen ailenle paylaş, hem boşanma davası hemde tazminat davası aç, dayak ne demek yaa :KK57:

Off bu ne canım yaaa çok üzüldüm senin için ama böyle hayat geçer mi, bu adam düzelir mi hiç sanmıyorum. Kimse için fedakarlık yapmayacaksın şu hayatta, Allahın vurduğuna sen acırsan acınacak hale düşüyorsun işte :KK43: Madem psikolojisi bozuktu kendi başını yeseydi , kadın dövmek nasıl bir acizliktir. Madem gücün yetiyor dayak yeme şu heriften iyi bi benzet sonra koy kapıya. Gençliğini heba etmene değmez, daha iyisini bulursun böylesi adam olmaz.

düşünüyorum aklim hafsalam almiyor milena en guzel anlardan birinde balayinda adam dövüyor kizimiz bir özüre tab olup gitmiyor sonra yetmiyor evde darp ediyor kv gozu onunde dayak yiyor ama kıyıpta vurmuyor bile Allahim bir kizim var cok korkuyorum artik gozumden sakindigim evladimi elin manyagi dövücek kizimda kendini seviyorum ama psikolojisi bozuk deyip sineye çekicek yok olucak is değil gercekten cok cok sinirleniyorum boyle konulari okuyunca

Boyle hayvanlari sevmesinler , karsilarinda dik durabilsinler diye iyi yetistirmemiz lazim kizlarimizi , tek care egitim , egitim , egitim
Gerekirse kizim kati kalpli olsun ama boyle hayvansever olmasin mumkunse

Boşan dediğim konu sayılıdır, mutlaka boşan. Halledilebilecek şeyler vardır, halledilemeyecek şeyler vardır. Sen daha çok gençsin, kimseye muhtaç değilsin. Seni ezmelerine, küçük görmelerine izin verme. Sorun ailesi olsa sabret eşini doğru yola getirmeye çalış derdim fakat sorun eş en başta. Bu yüzden bu kadar erken zamanda sana bunları yaşatan birine katlanma canım. Seni haketmiyor.

Cidden mi
Burdan Nasıl bir yardım etmemizi bekliyorsun canım???
Sana saldırdığında kellemizi koltuğumuza alıp gelip araya mı girelim?
155mi arayıp evine gönderelim?
Avukat ücretinimi aramızda toplayalım?

İlk hatan eşin işe girmeden evlenmeniz olmuş bence hayat çok zor nasıl geçiniriz diye hiç düşünmedin mi ikinciside bence balayında bitirmeliydin bi kere döven gene döver çok onursuzca davranmışsın

Boşanmayı en son çare görenlerdenim !
Ama şiddet ve aldatma girdimi işin içine herşey değişir bende.
Yapacaklarını sıralıyorum ablacım sana.
1 ) Önce darp raporu devlet hastanesinden en önemlisi bu.
2 ) Düğün videolarınız ( Altınlarının en azından görünen kaynananın gasp etmediği kısmını mahkemede ispatlayıp alabilmek için)
3 ) Hemen ailenin kanatlarına sığın
4 ) 2 tanede şahit biri arkadaşın biri ailenin komşusu filan olabilir. Mutsuzluğunu en net onlar anlar. ( En yakın dost ve meraklı bir komşu bazen seni dip kuyulardan kurtarır )

Bana göre şiddete 1 kez başvurduysa elbet devamı gelecek.
Ama dersen ki bir şans daha vericem onuda anlamam ama anlamaya çalışırım. Yinede darp raporunu edin. En azından gözünü korkutursun. Çünkü darp raporuyla sadece boşanmıyorsun ayrıca kamu davasıda açılıyor. Devletle bağlantısı olacağını düşünen adam biraz korkar belki adli siciline böyle bir suç geçeceğinden..

Yinede en büyük tavsiyem. Ailene durumu bildir. Onların herşeyden haberi olsun.

Birde kendin demişsin baba eğer anneyi dövdüyse senelerce çocuklar bunu örnek alıyorlar zaten. Yani babam annemi dövüyorsa bu normaldir diye düşünüp kendide bunu hak olarak görüyor. Üzgünüm bu durumu henüz tedaviyle atlatmış birini görmedim. Sinirli biri olup şiddete başvurmuşlarda iyileşme görünsede ailede gördüğünü uygulayanlarda bu kronikleşmiş bir durum gibi. Umarım bir yerlerde böyle bir durumu çözüme kavuşturmuş birileri vardır. Hala bir umut işte...
Hayatın başındasın ve herkes gibi ilk söyleyeceğim çocuk olursa düzelir mantığını sakın aklının ucuna bile getirme. Doğuracağın çocukta karşında gördüğünden farklı birşey olmayacak ne yazıkki.

Boyle hayvanlari sevmesinler , karsilarinda dik durabilsinler diye iyi yetistirmemiz lazim kizlarimizi , tek care egitim , egitim , egitim
Gerekirse kizim kati kalpli olsun ama boyle hayvansever olmasin mumkunse
Bu platformda eğitimli üyeleri de görüyoruz.
PDR olduğunu iddaa eden yeni evli bir üye vardı,konuları benzer.
Bu konunun sahibi de üniversite mezunu.
Az önce yine bir konuda,öğretmen bir hanım babasını azarlayıp ağlatan,akrabalarını eve sokmayan eşinden çocuklarını düşünerek ayrılamadığını yazmış.
Ben eğitimin yanında özgüven ve yetiştirilme tarzının da önemli olduğunu düşünüyorum.

Az önce yine bir konuda,öğretmen bir hanım babasını azarlayıp ağlatan,akrabalarını eve sokmayan eşinden çocuklarını düşünerek ayrılamadığını yazmış.
Ben eğitimin yanında özgüven ve yetiştirilme tarzının da önemli olduğunu düşünüyorum.

Mey biter saki kalır, Her renk solar hakikalır, Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır..

Sözü aklıma geldi. Tabi burda eşeklik biraz ağır gibi görünebilir ama biz kadınlar bazen gerçekten eşeklik ediyoruz.Başka zaman basbas bağıracağımız durumlar başımıza geldimi sesimiz soluğumuz çıkmıyor. Yada kesiyorlar. Seçim sizin.

Egitimden kastettigim aile ici egitimdi
Bu ulkede universitede egitim verilmiyor zaten

Egitimden kastettigim aile ici egitimdi
Bu ulkede universitede egitim verilmiyor zaten
Bu tür eşekler ne okuldaki ne aile içindeki eğitimden anlamaz gibi geliyor bana milana. Ailesinde şiddet gördüyse bile bi insan başkasına şiddet uygulayamayacağını nasıl bilmez

Arkadaşlar babam benim kınamdan sonra karşısına alıp konultu her ne sebeple dahi olursa olsun arkamda olduğunu bana açık bişekilde belirtti ve bunu bana söylediğini eşimede söyledi . Sizden yardım isteme in sebebi abilerm bana çok düşkün özelliklede küçük abim 87 doğumlu evli ve 3 yaşında bi oğlu var hiç bir şekilde birini dövdüğünü kavga ettiğini bilmem fakat benim yüzümden abimin yada babamın katil olmasını istemem bunu acik bi şekilde aileme anlatamam bı şekilde şiddeti duyarsa tahmin edersinizki bi abi yada bir baba sakin kalamaz dövüp bırakacaklarından emin olamaıyorumki ayrıca şiddete şiddetle karşılık vermek be derece doğru . Doktora gitmeyi çok düşündüm beraber çok araştırdım ama bu konuyu ona açmaktan çok korkuyorum sinirlenmesinden yada onun gururuna dokunup direk reddetmesinden .

Babasından sürekli şiddet gören bi ailesi olduğunu bilseydim zaten tekrar tekrar düşünürdüm evlenmek için

X