- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.166
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşünüyorum aklim hafsalam almiyor milena en guzel anlardan birinde balayinda adam dövüyor kizimiz bir özüre tab olup gitmiyor sonra yetmiyor evde darp ediyor kv gozu onunde dayak yiyor ama kıyıpta vurmuyor bile Allahim bir kizim var cok korkuyorum artik gozumden sakindigim evladimi elin manyagi dövücek kizimda kendini seviyorum ama psikolojisi bozuk deyip sineye çekicek yok olucak is değil gercekten cok cok sinirleniyorum boyle konulari okuyunca
Bu platformda eğitimli üyeleri de görüyoruz.Boyle hayvanlari sevmesinler , karsilarinda dik durabilsinler diye iyi yetistirmemiz lazim kizlarimizi , tek care egitim , egitim , egitim
Gerekirse kizim kati kalpli olsun ama boyle hayvansever olmasin mumkunse
Bu platformda eğitimli üyeleri de görüyoruz.
PDR olduğunu iddaa eden yeni evli bir üye vardı,konuları benzer.
Bu konunun sahibi de üniversite mezunu.
Az önce yine bir konuda,öğretmen bir hanım babasını azarlayıp ağlatan,akrabalarını eve sokmayan eşinden çocuklarını düşünerek ayrılamadığını yazmış.
Ben eğitimin yanında özgüven ve yetiştirilme tarzının da önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu platformda eğitimli üyeleri de görüyoruz.
PDR olduğunu iddaa eden yeni evli bir üye vardı,konuları benzer.
Bu konunun sahibi de üniversite mezunu.
Az önce yine bir konuda,öğretmen bir hanım babasını azarlayıp ağlatan,akrabalarını eve sokmayan eşinden çocuklarını düşünerek ayrılamadığını yazmış.
Ben eğitimin yanında özgüven ve yetiştirilme tarzının da önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu tür eşekler ne okuldaki ne aile içindeki eğitimden anlamaz gibi geliyor bana milana. Ailesinde şiddet gördüyse bile bi insan başkasına şiddet uygulayamayacağını nasıl bilmezEgitimden kastettigim aile ici egitimdi
Bu ulkede universitede egitim verilmiyor zaten