- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşında.Bu adam kaç yaşındaeflatuns
Sizi çok iyi anladım sanırım. Karsinizdaki kişi kendisini çok iyi savunup sizi kendinizden suphe ettirir. Siz bana kırmızı çizgilerinizi çok net anlatabilirsiniz, bana anlatırken mantıklı da gelir bu düşünceler size fakat aynısıni ona anlattığınizda öyle cevaplar verir ki siz içten içe kendi dusuncelerinizi bilirsiniz ama ne diyeceğinizi şaşırırsınız. Sanki siz çok detaycı, çok abartan biriymiş, sorun arayan biriymiş gibi hissettirir size. Benzeri başıma geldi.. Siz kendinizi kaptirmadan dikkat edin..Tam da dediğiniz gibi, haklı bile olsam konuştugum zaman öyle şeyler söylüyor ki kendimi sorguluyorum gerçekten haklı mıyım yok sanırım değilim diyebiliyorum.
Cok haklısınız saygı cok önemli, küfrü saygı dahilinde tutmadıgı için ona göre bana çok saygılı. Ben dün akşamdan sonra saygının oldugunu dusunmuyorum.
Diyor ki ettiği zaman; hayatımda bi sen varsın zaten konuştugum ondan konuşurken mecbur ediyorum arkadaşım mı var küfürlü konuştugum yok ki diyor. Böyle söyleyince de ben üzülüyorum, yalnız çünkü.
Şimdi cesur davranmazsanız ilerde o goygoyunuzu yaptığınız boşanmaya hiç cesaretiniz olmaz.cok guzel anlattınız da bende bunu yapabilecek cesaret yok.
Yazdım ya küfür ona göre saygıyı belirlemezmiş. Ben bu saçma ahlak yargılarını bi kenara bırakamamışım sözde.Bu nasıl bahane Allah aşkına? Mecbur muymuş küfürlü konuşmaya? Haa arkadaşı yok siz varsınız o zaman küfürü size edecek bu ne biçim mantık?
Bakın yanlış düşünüyorsunuz . Tamam et ama bana böyle cümle kurma diyorsunuz hala .evet konuşursak şayet özür diledikten sonra tepkimi net bir dille söyleyip düzeltmesini isteyeceğim. Bir kaç kere bir daha küfür etmicem dedi seninleyken sen hoşlanmıyorsun demişti etmedi de sonra yine etmeye başladı. Tamam et ama bana yönelik böyle bir cümle kurma
Ay giderse de gitsin nereye gidiyorsa.Eflatuna sayfalarca yazdık yelkenli alıp gidecekmiş palavra , akademisyen değil mi bu adam ne yelkenlisi karadenizde balığa çıkacam dese neyse. Kandırıyor eflatunu
O yargılar ona göre saçma olabilir ama sizin için önemli işte. Dünya onun ahlak yargıları üzerine dönmüyorYazdım ya küfür ona göre saygıyı belirlemezmiş. Ben bu saçma ahlak yargılarını bi kenara bırakamamışım sözde.
Kesinlikle dediğiniz gibi, manipüle etmek bile diyebiliriz. Evet artık bisey demeye korkan vaziyetteyim. Ona çekindim korktum dediğimde ne demek korktum ben ne yapıyorum diyip yine bana çeviriyor okları.Sizi çok iyi anladım sanırım. Karsinizdaki kişi kendisini çok iyi savunup sizi kendinizden suphe ettirir. Siz bana kırmızı çizgilerinizi çok net anlatabilirsiniz, bana anlatırken mantıklı da gelir bu düşünceler size fakat aynısıni ona anlattığınizda öyle cevaplar verir ki siz içten içe kendi dusuncelerinizi bilirsiniz ama ne diyeceğinizi şaşırırsınız. Sanki siz çok detaycı, çok abartan biriymiş, sorun arayan biriymiş gibi hissettirir size. Benzeri başıma geldi.. Siz kendinizi kaptirmadan dikkat edin..
Eflatun bize şikayetlenip söyleniyor ama gün aşırı evlilik hazırlığıyla ilgili konu açıyor, yarın unutur herşeyi yine adamı öven bi girizgah sonrasında normale döndüğünü belli eden bi soru sorar. Boşuna çenenizi yoruyoruz bu adamdan ayrılamaz. Çekeceği çile var. Ben mutluluklar diliyorum artık![]()
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü, yedi düvel bir araya gelse yapamazmış.cok guzel anlattınız da bende bunu yapabilecek cesaret yok.
Eski konularini bilmiyorum ama bu konudaki cevaplari bana da ayni seyi dusundurdu.
Ayrilmak yerine özür bekliyorsun, özür adamin karakterini degistirecek mi.. adamin karakteri bu ozurle affetmekle karakter degismez sadece gizlenir o kadar..evet konuşursak şayet özür diledikten sonra tepkimi net bir dille söyleyip düzeltmesini isteyeceğim. Bir kaç kere bir daha küfür etmicem dedi seninleyken sen hoşlanmıyorsun demişti etmedi de sonra yine etmeye başladı. Tamam et ama bana yönelik böyle bir cümle kurma
Ay giderse de gitsin nereye gidiyorsa.
Kızı manipüle ediyor kimsem yok bir sen varsın
diye.
Niye olmadığı da çok büyük sorun zaten.
Biz ne dersek bir işe yaramayacak, evlilik sonrası açılan konuları okuyacağız hep beraber.
Bile bile kendimi neden ateşlere atayım zorum yok ki kendimle ve hayatımla. Ona kalsa 3.ayda tanışacaktı ailemle ki yarın gel desem gelir. Ben de yaza tanıştıracaktım fakat son zamanki olaylardan sonra rafa kaldırdım bu düşünceyi. Dün yaşadığım bu olay da tuz biber oldu.Eflatun bize şikayetlenip söyleniyor ama gün aşırı evlilik hazırlığıyla ilgili konu açıyor, yarın unutur herşeyi yine adamı öven bi girizgah sonrasında normale döndüğünü belli eden bi soru sorar. Boşuna çenenizi yoruyoruz bu adamdan ayrılamaz. Çekeceği çile var. Ben mutluluklar diliyorum artık![]()
Erkek erkeğe muhabbette anlarım ama size karşı konuşmalarında bunu yapmamalı. Zaten evlenince yüz göz olunuyor bu sefer uçan toza saymaya başlayacaktır tartışınca ailenize kadar gelir bu saygısızlığı. Gerçi bunu saygısızlık olarak görmüyor kendisi ama böyle yetismediginiz gormediginiz için bu durum sizi fazlasıyla üzer. Yol yakınken bırakın bu saygısızıKızlar ilişkimde bu sorunda fazlasıyla takılı kaldım. Küfrü görmezden gelmeli miyim ?
Erkek arkadaşım dışarıya, iş ortamındaki kişilere, tanımadığı insanlara vs. karşı seçmece kelimelerle konuşur, uslup, diksiyon olarak muhteşemdir. Ben küfür eden küfürlü konuşan bir insan asla değilim aile ortamım arkadaşlarımda böyledir. Ama ( kendime de kızıyorum bu noktada ) o o kadar fazla ediyor ki şakalarında, cümlelerinde hepsi şakayla karışık küfürler. Küfür saygı saygısızlık belirteci değilmiş onun ahlak kurallarına göre. Küfür eden saygısız bir insan değil ona göre. Bunu bana öyle empoze etti ki ben bile bazen mesajda cümlelerimin sonuna ekliyorum, o gülünce ben de gülüyorum onun tarafından daha da kabul görmek nedense mutlu ediyor beni. Çok seviyorum ya..
Neyse olay şu; dün akşam sohbet ediyoruz hayal kuruyor gibi bir içerik gırgır goygoy diyebiliriz. İlerisinden konuşuyoruz o da ''ben sigaramı alır odama geçerim şarkımı açarım azcık dertlenirim.'' dedi. Ben de '' yahu hep dertlenecek misin ömür boyu, sürekli dertli adam hiç çekemem.'' dedim gülerek . O da ''boşanırsın, çocuklar evde kalır.'' dedi yine gülüyoruz buraya kadar. Sonrasında bana şu cümleyi kurdu yine gülerek '' valizini toplayıp şurdan s.ktirip gidersin'' edeceğin lafı biliceksin sen dedin istemem diye dedi.
Ben gereken cevabı verdim bu cümle şakayla bile olsa edilecek bir cümle olmadığını bana bu şekilde konuşamayacağını belirttim. O da askım gırgır yapmıyo muyduk bu ne biçim tepki atmıyorum laf falan sana iyi geceler diyerek cevap verdi. Yazmadım. Tüm gün yazmadım o da yazmadı. Yazmayacağım da.
Yazarsa hatayı benim üzerime yıkacağından eminim, goygoy yapıyordum ciddiye aldın sana şaka yapılmıyor diyecek ben suçlu ilan edileceğim sonra. Haksız mıyım tepkimde ? Bunu nasıl devam ettirebilirim ? Boşanırsın demesi bile zoruma gitti. Ne kadar kolay kurulabiliyor böylesine bir cümle. Ki ağzımızdan bir kere bile ayrılık cümlesi çıkmamışken bu zamana kadar söylediğim bir cümleyi ayrılığa yorup ne kadar kolay kullandın ayrılık kelimesini demişti bana. Şimdi şakasına boşanırsın gidersin diyebiliyor.
Bu ilişkinin yolu yol mudur ?Bile bile kendimi neden ateşlere atayım zorum yok ki kendimle ve hayatımla. Ona kalsa 3.ayda tanışacaktı ailemle ki yarın gel desem gelir. Ben de yaza tanıştıracaktım fakat son zamanki olaylardan sonra rafa kaldırdım bu düşünceyi. Dün yaşadığım bu olay da tuz biber oldu.
Çenenizi yormak olarak tanımlamayın lütfen hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içten içe. Herkes farklı bir düşünce yapısı sunuyor bana aynı sonuç çıksa bile. Paylaşabileceğim çok arkadaşım yok o yüzden buraya açıyorum konuları. Bunları göz göre göre bir yuva kuracak değilim.