Çocuk Hastalıkları Küçükken yanık geçirip iyileşen var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mrvaydn18

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
6
1
6
32
Öncelikle merhaba kızlar. 18 aylık canım yavrum sıcak su dökülmesi üzerine yandı. Yavrum yandı benim ciğerlerim yandı mahvoldum... Her şey 1 saniye içinde oldu resmen müdahale dahi edemedim şu an çocuğum 2. Derece yanık doktorlara yüzeysel mi derin mi diye sorduğumda daha belli olmaz diyorlar. Yanık merkezine gidip düzenli pansuman oluyoruz kremlerini VS düzenli sürüyoruz bugün 5. Gün ama ben binlerce kez yandım. Kendim annesiz babasız büyüdüm diye yere bile koymazdım, çoraplarını çamaşırlarını güzel kızımın diye seve seve asardım şimdi yavrumu böyle görmek perişan etti beni. Doktorlar yanık 5 haftada geçiyor ortalama diyor. Küçükken yanıp iyileşen var mı izi kaldı mı. İzi kalır da anne ben neden böyle oldum der kendini kötü hisseder diye 5 gündür gözüme uyku girmiyor sürekli ağlıyorum. Allahm şükürler olsun gözüne gelmedi tabi ama yine de yavrumun canının yanması, yüzünü vücudunu öyle görmek, iz kalır mı korkusu beni mahvediyor. Benimle böyle bir şey başına gelmiş olan varsa konuşabilir mi?

Benim amcamin oglu 1 yaslarindaydi bacaklarina sobadan kaynar su döküldü hatirliyorum cok ağlıyordu.. kucukken izler vardi suan 23 yasinda belli olmuyor. Bir diger kiz kuzenime de lisedeyken belden asagisina sobanin kenarinda isinirken bayginlik gecirdi ve sobanin uzerindeki kazanla kaynar su belden asagisina döküldü. Yengemde o an dusa sokup su dokmek istemis taytini cikarmasiyla butun derisi soyulup kalkmisti. Yürümeyi dahi unutmuştu annemler sürekli tenindeki yanik deriyi soyuyordu doktorlar demisti ilacla falan yapiyorlardi.. cok kötüydü hali. Ama inanir misin suan 30 lu yaslarda belki ufacik bile denilecek iz cok az var. Kizin daha cok küçük buyudukce derisi yenilecek insallah belirgin bir iz de kalmayacktir. Bazi bitkisel yaglar öneriyorlar araştırın ve kullanin iyi gelecektir. Allah sifa versin

Evet evet herkes büyüdükçe geçer derileri değişiyor çocukların diyor allah'ım inşallah iyileşir

öncelikle çok geçmiş olsun .izi kalmasın diye mutlaka susam yağı kullanın.

Benim gorumcemin kizinin yanaklari cok feci yanmisti sobadan hicbir iz yok şuan cok gecmis olsun gecer Allah'in izniyle.

öncelikle çok geçmiş olsun .izi kalmasın diye mutlaka susam yağı kullanın.
İnternette okudum kantaron yağı yanık izi bırakmıyormuö onu alıcam işte susam yağını hiç duymadım nasıl sürdünüz çok teşekkür ederim Allah kimseye göstermesin

Kızım 14 aylıkken ayağına sıcak su döküldü ayağının büyük bölümü yandı şimdi 8 yaşında iz falan yok sizinde iz kalmaz üzülmeyin çok geçmiş olsun

Kızım 14 aylıkken ayağına sıcak su döküldü ayağının büyük bölümü yandı şimdi 8 yaşında iz falan yok sizinde iz kalmaz üzülmeyin çok geçmiş olsun
Benimde geçen yıl nisanda 2,5 yaşındaydı kızım çay döküldü ayağına çok az bir yerde kaldı gecermi acaba

Öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum 2 çocuk büyüttüm ve çok şükür yanmadan a.a 3.çocuğum geçen nisan ayında 2,5 yaşındaydı kızım ve çay döküldü ayağına hemde ocak üzerinden yere sıçrayan çayla yandı pansuman ilaçlar falan kantoron yağı ve kudret narı sürdüm az.bir yerde kaldı şuan netten hava cıva kremi aldım inşallah geçer bende çok ama çok üzülüyorum

geçmiş olsun umatim biran önce iyileşir bebeginiz neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.bende 8-9 yaşlarında yaşadım bacagima ocakta kaynayan çay dökülmüştü kiyafetlerimi cikarirken bütün derim soyulmustu ikinci derece yanikti 3ay kadar çektim.ailem plastik cerraha götürmek istedi ama kabul etmedim korkumdan.suanda çok belli degil ama bacağımda iz kaldi tabi.belki bebek oldugu için iz kalmayabilir tam olarak iyilesmeden bunu anlamak zor.

Çok geçmiş olsun. Bende 2,3 yaşlarındayken komple ön kısmıma göğüs karın bölgesine sıcak çaydanlık dökülmüş ama hiç iz kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…