Öncelikle merhaba kızlar. 18 aylık canım yavrum sıcak su dökülmesi üzerine yandı. Yavrum yandı benim ciğerlerim yandı mahvoldum... Her şey 1 saniye içinde oldu resmen müdahale dahi edemedim şu an çocuğum 2. Derece yanık doktorlara yüzeysel mi derin mi diye sorduğumda daha belli olmaz diyorlar. Yanık merkezine gidip düzenli pansuman oluyoruz kremlerini VS düzenli sürüyoruz bugün 5. Gün ama ben binlerce kez yandım. Kendim annesiz babasız büyüdüm diye yere bile koymazdım, çoraplarını çamaşırlarını güzel kızımın diye seve seve asardım şimdi yavrumu böyle görmek perişan etti beni. Doktorlar yanık 5 haftada geçiyor ortalama diyor. Küçükken yanıp iyileşen var mı izi kaldı mı. İzi kalır da anne ben neden böyle oldum der kendini kötü hisseder diye 5 gündür gözüme uyku girmiyor sürekli ağlıyorum. Allahm şükürler olsun gözüne gelmedi tabi ama yine de yavrumun canının yanması, yüzünü vücudunu öyle görmek, iz kalır mı korkusu beni mahvediyor. Benimle böyle bir şey başına gelmiş olan varsa konuşabilir mi?