Benim annemde saçlarımızı hep kısacık kestirirdi amerikan tıraşı dediklerinden bi de yuvarlak siyah gözlüklerim vardı tam erkek tipliydim. Bir gün kuaföre gittik saçımı kestiriyor annem tabi yine amerikan tıraşı. Kuaför karşı binada idi, kiz kardeşim benim saçları görünce kaçtı eve. Eve dönünce annem kesmişti onunkileri de öyle komik olmuştu ki fotoğraflarımiz bile var.
Bir de keserken kardeşimin kulağını da kesmisti ne anlar saç kesmekten.
Az biraz büyüyünce asla elletmedim saçlarıma hep uzun kaldi. Kına gecemde başörtümün altindan saçlarımı bukle bukle yaptirip topladım kina yakılırken açtım öyle güzel olmuştu ki herkes çok beğendi. Belime kadar bukleler
hep uzun kullandım taa ki çocuklar olana kadar kurutmaya vakit kalmıyor diye kizima doğum yaptiktan sonra sıfıra vurdum, oglumda da baya kisalttim şimdi uzadiklar yine uzaticam ama özledim saçlarımı.
Benim annemde hic okula giderken öreyim süsleyeyim yapmadi kendim öğrendim hep örmeyi balik sirti vs. Şimdi kizimin iki tel saçıyla oynuyorum örüyorum şekilden şekile kuaföre götürdüm küt kestirdik kahkül yaptırdık. Evde eşim fön çekiyor. Çocuklarda saç görünce içim gidiyor çok seviyorum, toka alma batagina battik. Devamli tokaci geziyoruz kızımla. Oglumun saçlarını da uzaticam bir yaşında simdi. Kestik gür çıksın diye sonrasında bir daha kendi isteyene kadar ellemem
Saçla ilgili bende çok yaralıyım ya