küçükken beni taciz eden akrabam....

Çok fazlalar ya her an her yerde binlerce sapık var. Paranoyak oldum artık insanlardan korkar oldum. Lanet olsun çocuk tacizcilerine!:KK62:

Çok yakınımdan ben de yaşadım taciz olayı. Çok küçük değildim ama asansörde sıkıştırdı beni. O günden beri asansörde yalnız değilsem kalbim sıkışır.
Daha bugün kamu binasında dibimde yürüyen bi adam asansör bekledi benimle, telefon gelmiş gibi yapıp uzaklaştım asansörden o bindi, beni bekliyor bi de. 6 katı merdivenden çıktım :KK62:

Allah belalarini versin . adı herifler ... Allah sana yardım etsin ben okurken dondum kaldım . ilkokula giderken kucuk kardeşim hiç okula gitmiyordu daha küçüktü . öküz bi bakkal vardı dedemin arkadaşı oraya sakız mi ne almaya gittik kardeşime kız kardeşime gel burdan al deyip on kısmina ellemisti ben de çekmiştim kardeşimi . allah o adamın da belasını versin pislik belki olmuştur allah kabrinde rahat bırakmasın . . bi de ben 3-4yaşımda annaannemde kaliyordum annemin rahtasizligi yüzünden yani hala hatirliyorum misafir bi akraba amca kucağına almıştı beni popomo sert bi şeyler degiyordu ben inmek istesemde birakmiyordu rahatsız oldugumu hatirliyorum . evlenince anladım ne olduğunu allah ona da sorsun ..

bu adiler yüzünden kizimi krese bile vermedim yanından hiç ayrılmam benim de cocuklara not mot yazan 45yaşında dayım var . kesinlikle onunla yanlız birakmam kucağına vermem kimsenin kucağına oturtmam ... siz de oturtmayin ...
Bu ülkede kız olmak ne zor.hoş erkek olsan da zor . sapiklar olduğu sürece

off daraldim valla .:KK43:

Allah belalarini versin . adı herifler ... Allah sana yardım etsin ben okurken dondum kaldım . ilkokula giderken kucuk kardeşim hiç okula gitmiyordu daha küçüktü . öküz bi bakkal vardı dedemin arkadaşı oraya sakız mi ne almaya gittik kardeşime kız kardeşime gel burdan al deyip on kısmina ellemisti ben de çekmiştim kardeşimi . allah o adamın da belasını versin pislik belki olmuştur allah kabrinde rahat bırakmasın . . bi de ben 3-4yaşımda annaannemde kaliyordum annemin rahtasizligi yüzünden yani hala hatirliyorum misafir bi akraba amca kucağına almıştı beni popomo sert bi şeyler degiyordu ben inmek istesemde birakmiyordu rahatsız oldugumu hatirliyorum . evlenince anladım ne olduğunu allah ona da sorsun ..

bu adiler yüzünden kizimi krese bile vermedim yanından hiç ayrılmam benim de cocuklara bot mot yazan 45yaşında dayım var . kesinlikle onunla yanlız birakmam kucağına vermem kimsenin kucağına oturtmam ... siz de oturtmayin ...
Bu ülkede kız olmak ne zor.hoş erkek olsan da zor . sapiklar olduğu sürece

off daraldim valla .:KK43:

Kalbim sıkıştı okurken o sertliği ben de arkamda hissediyordum ama ne olduğuna en ufak bir anlam veremiyordum
çocukların bu masumiyetini kullanıyorlar yani ne olduğunu onun kötü bir şey olduğunu bile bilmiyorsun ki anlatasın büyüklerine
bir de aileler ne yapsın çocuğunu amcasından dayısından mı sakınacak haliyle şüphelenmiyor da kimse o yüzden rahatlar...
kesinlikle çocuklara mahremiyet eğitimi verilmeli, anlayacağı bir dille

Üfff bunlar gerçek mi ya!
Aklım almıyor, kalbim almıyor.
Allah bin türlü belalarını versin

yacize ugramayan yok gibi :KK43:
kesinlikle...:KK42:

10yaşındayım apartmandayım eve çıkıyorum. genç bir erkek iniyor merdivenden ben çıkarken. sonra birden kalçamda bir çift el hissediyorum. sıkıyor resmen. nolduğunu da anlayamıyorum o an ve arkamı döndüğümde kimseyi göremiyorum. nasıl ne ara kaçtın, o anın etkisiyle korkup arkamı geç döndüm de ben dönene kadar gitti mi bilmiyorum orası yok kafamda.. neyse o merdivenleri cıktım bi baktım alt kattaki komşumuz kapısında duruyor- aynı zamanda akrabaydık onla ve ailemle küslerdi- beni taciz eden çocuk onların evinden çıkmış.. beni balkondan görüp mü o sırada yolladı çocuğu acaba kin bunu da yaptırdı mı, yoksa çocuğun şerefsizliği miydi bunu yıllardır çözemedim. ama o aşağılık kadının o gülüşü de çıkmadı aklımdan, neden güldüğünü de çözmüş değilim tek bildiğim sevgiden olmadığı.

Son düzenleme:
kesinlikle cocuklarimiza bu eğitimi vermeliyiz.

arkadaslar bir pedagogdan duydum cocugunuza dokunurken öperken izin isteyin ondan diyordu . biz hep izin istiyoruz dogdugundan beri. şimdi kimse kucagina bile alamaz basar çığlığa millet bize kızıyor yabani diye . desinler millet için mi yetistirecem yavrumu. .

kiatpta var . bakın google da arayıp buldum.kopyaladim Sorumlu bir anne-baba olarak çocuğunuzun yeme alışkanlığını, uyku düzenini, tertip ve düzenini dert ediniyorsunuz.Peki çocuğunuzun kendisini koruyabilmesi için gerekli olan "Mahremiyet Eğitimi"ni ona verebiliyor musunuz?Maalesef günümüzde insan yaşamının en önemli hissi olan "mahremiyet hissi"nin oluşumu göz ardı ediliyor.Mahremiyet hissi, bir çocuğun dişlerini fırçalayıp fırçalamamasını öğrenmesinden çok daha önemli bir hayati histir…Çocuk bu sayede kişilik ve kimlik gelişimini tamamlar... Bu sayede kimliğini oluşturur…Mahremiyet hissi edinen çocuklar kendilerini taciz ve suiistimalden koruyabilir…Çocuklar daha erken yaştan itibaren mahremiyet hissini edinmeye başlarsa, ergenlik dönemi daha dingin, daha sağlıklı ve daha sorunsuz olarak atlatılır…Mahremiyet hissi edinmiş çocuk gençlik döneminde hangi davranışın normal, hangi davranışın anormal olabileceğini vicdanının sesi ile karar verebilir…Mahremiyet hissi, iradeyi güçlendirir… Bu kitap çocuklarda mahremiyet hissi oluşum sürecine bir kapı aralıyor.(Tanıtım Bülteninden)

adem gunes mahremiyet eğitimi kitabın adı. okumadım ben ama başka kitaplarını okudum.

Merhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum. :KK43: Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu :KK43: beni dövdü hatta ......:KK43: :KK43: ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar....:KK61::KK61::KK61:çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi....:KK61: bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum....:KK43: küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz... :KK43:
teyzelerin en az dayin kadar igrenc insanlarmis! reziller..
annen şokundan ne yapacagini bilememistir, kotu dusunmemeye calis canim..
Allah kimseye gostermesin.. cok korkunc..
esin nasil bi insan, araniz nasil?
ve bence reelde baska kimseye anlatma bu mevzuyu..

adi pislikler okuyunca kanım dondu resmen sanırım tacize uğramayan yok en az dayınız kadar teyzenizde suçlu

Son düzenleme:
Bizimkiler yani babam ve annem bizi kimseye dokundurtmazdı haliyle bizde çocukken baya yabani bişey olduk. Ağzımda bakla ıslanmazdı öyle alıştırdılar,kimseden bir bardak su bile istemiceksin derlerdi ama despot bir tavırla yapmadılar. Sanki annem yahut babam yanımda değilse hayat duracak gibi endişelenirdim.aslında çıkış noktası babamın zor koşullarda hayat gailesi yüzünden ' benim evlâtlarıma kimse iş buyuramaz,bir bardak su getir bile diyemez' le başlamış.

Sonra dayı amca teyze hala kadın erkek farketmeksizin bir mesafe oluştu.biri bize bir bardak su getir yahut şunu şurdan al şuraya koy diyemedi.öyle büyüdük kötü de olmadı.ergenlik sonrası yabanilik gidiyor,bende çocuklarımı inşallah böyle yetiştiriceğim.

Son düzenleme:
reelde kimseye anlatma dedim, yanlis anlama canim.. kotu niyetliler bunu kullanmasin sana karsi diye dedim onu..
bi psikolog diyordu ki, bi yetiskin sevmek istediginde cocuk istemiyosa zorlamayin, cocuk zorla kendini sevdirdignde acizlesiyor.. ama izin vermeme hakki olursa kendinden daha emin oluyor..

Evet bu isi yapan pislige kizdim ama daha cok sen dulsun diyen teyzeye ah dilime nasil kufurler geliyor bi kasik su da bogasim var.oyle ofke doluyum ki su cocuk tacizcilerine gonullu cellat olabilirdim.

bizimkilerde kızım bak opturmezsen üzülür amca sarilmazsan küser teyze . millet kusecek diye fikr beyan edemiyorum .

of yaa ... kuserse kuasunler ne yapalım yani. başkasına iyi gozukecez sdiye benliksiz insanlar ettiler bizi. beni yani

Merhaba arkadaşlar, konu şu: Ben 4-5 yaşlarındayken ailevi sorunlarımız nedeni ile dedemlerde kalmıştık uzun bir süre. annem ben ve kardeşlerim.Bekar dayım vardı teyzelerim vardı evde. sanırım dayım o zamanlar 20 yaşında falandı, ben küçükken beni taciz ederdi. İyi hatırlıyorum bir çok şeyi.Sülale tarafından da biliniyor. Beni sık sık odasına götürür yüz üstü yere yatırır ve üstüme uzanırdı. Yatağın üstüne yatırır üstüme omuzlarımdan bastırırdı. Kucağına alırdı bazen.Böyle zamanlarda ya elimde bir şey olırdu oyuncak kitap vs. verip onun hakkında konuşurdu benimle ya da başka konulardan. Bir de tuvaletten çıktığımda pamtolonumu indirip iç çamaşırımı kontrol etmişti ıslak olduğunu görünce kızmıştı güya niye silmiyorusun diye. Yüz üstü yere yatırıp üstüme çıktığı bir gün teyzem odaya tesadüfen girdi ve kıyamet koptu evde. herkes geldi. artık pantolonu inik miydi benim pantolonum inik miydi bilmiyorum, inik de olabilir çünkü sanki öyle bir şey hatırlıyorum. :KK43: Teyzem kızdı bağırdı dayıma, beni annem teyzem aldı sorular sordular ve o soruyu sordular, ne dedim hatırlamıyorum ama annem şoka girdi ağladı çok kötü oldu :KK43: beni dövdü hatta ......:KK43: :KK43: ve buna da o kadar kırgınım o kadr kırgınım ki anlatamam, yere kapaklanışım büzülüşüm sırtıma inen yumruklar....:KK61::KK61::KK61:çocuk halimle o kadar aciz ve üzgün ve masumdum ki düşününce kendime acıyorum dayımın tacizinden ziyade annemin davranışı. Ama onu da anlamaya çalışıyorum.Annem şu anda hayatta değil, yaşarken hiç bu konuyu da konuşamadık annem ben lisedeyken vefat etti....
El hasıl dayım diğer dayılarımdan dayak yedi, evden gönderildi. İnkar mı etti kabul mü etti bilmiyorum. Araya bayağı bir soğukluk girdi.Biz hiç görüşmedik bir daha hiç de konuşmadık. Ve bu olay 23 sene önce oldu.
Ama anneannem teyzelerim hala soğuk da olsalar görüşüyorlar. Evlendi çocukları oldu.
Ve şu var, o yaşımda teyzelerim kendimi taciz ettirdiğim için beni suçlamıştı, "neden bağırmadım neden söylemedin benim kızım olsa söyler" diye.O olaydan sonra içine kapanık ezik bir çocuk oldum, eve bir misafir gelmişti beni sevmek istedi kucağına almak istedi gitmedim utandım, yanıma otur dedi oturmadım. Israr etti ben istemedim. Sonra teyzem de "sen dayının kucağına oturuyorsun ama" demişti.... Küçük teyzem o yaştaki halimle, bana diyordu ki "senle kimse evlenmez sen dulsun" bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum ama o utancımı suçlu hissetmemi üzüntümü korkumu çaresizliğimi zavallılığımı anlatamam bütün duygularımı köşelerde ağladığımı hatırlıyorum...ben kendi suçum gibi düşünüyordum. hiç kimse bana sarılıp da teselli etmedi....:KK61: bilinçsizlik mi sevgisizlik mi bilmiyorum zaten ailevi, maddi sorunlarımız da vardı.
Bunu bir türlü atlatamıyorum 22-23 yaşlarındayken anlatmıştım ilk bir arkadaşıma daha doğrusu ayrıntıya girmeden söylemiştim. Eşime de evlenmeden önce anlattım belki benimle evlenmek istemez diye....öyle bir şey düşünmedi.ama çok üzüldü ağladı ve kızdı ona, bu konuyu da kafamdan atmamı düşünmememi istedi.
Çok üzgünüm çocuk tacizi falan duyunca çok üzülüyorum o çocuğun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum sarılmak istiyorum hepsine, sarılıp ağlamak...
şimdi ağlayarak yazıyorum bunları...ben çok değersiz haksızlığa uğramış ve zavallı hissediyorum kendime acıyorum...her kötü olayda aklıma geliyor.....çok uzun oldu ama anlatmak istedim, çok üzgünüm sanki yıllar geçtikçe hayatın gerçeklerini üzüntülerini gördükçe daha çok hatırlayıp üzülüyorum....:KK43: küçük kızı kucağına almış erkek görünce bile rahatsız oluyorum taciz ediyor gibi geliyor. Çok uzun oldu biliyorum, yazamadığım çok fazla şey de var aslında.....
LÜTFEN çocuklarınızı akraba yakını bile olsa dikkat edin, umarım kimse böyle bir şey yaşamaz... :KK43:

Simdiki ebeveynler daha bilincli cok sükür, gece gece cok üzüldüm...Basiniza gelenler sizin sucunuz degil, ufacik bedenlere böyle bir aciyi nasil yükler su erkek müsveddeleri,aklim almiyor.Yalniz degilsiniz,konusamayan o kadar cok kadin ve cocuk varki!! Bu ve bunun gibi platformlar insanlarin azda olsa yükünü hafiflettigini düsünüyorum.Birde düsünün,dünyanin her kösesinde yasanan olaylar, su dakika ,su saatde kimbilir neler yasaniyor maalesef.Cogu fakir ülkelerde 5 yasindaki kizlar gelin ediliyor,bir belgesel de izlemis oturup hüngür hüngür aglamistim.

Bugün 6 yasindaki kizimi kardiologa götürdüm.ve orda muayene esnasinda cocugu soydular iste ekg cekilcek vs.
Kizim büzüstü,utandi,vücudunu saklamaya calista.Velhasil o muayene bile rahatsiz etti yavrumu,böyle bir travma yasamak eminim ki katbekat zordur.SIze ne desek unutamicaksiniz, ama kendinizi degersiz hissetmeyin nolur.Herbirimiz cok degerliyiz ve yasama dair güzellikler de var yolumuzda.Allah a emanet olun...

Bazıları amcaya dayıya da mı güvenilmez demiş ama evet güvenilmez. 7 yaşlarında tatil için gittiğim babaannemlerin evinde gecenin bi yarısı arkama biri geçmiş popomu okşuyo ve gözümü açıyorum karşıda çıplak kadınlar açık tv de. O an amca kimliğine sığınan insan müsvettenden öyle korkuyorsunuz ki, bu hayat önür boyu peşinizi bırakmıyor. Yıllarca erkeklerden korkuyosunuz hiç bi şekilde başarılı bi insan olamıyorsunuz ve en saçması ne biliyor musunuz kendini suçlu hissediyor insan. Avuç kadar poponla nasıl tahrik edebilirsin ki diyosunuz. Bende aynı şekilde akrabalarıma falan kardeşimi sevdirmem. Küçük çocuğu kucaklarına alıp seven insanlardan nefret ederim. Psikolojik olarak çok kötü yerleşiyor. Ablama ilk anlattığımda dünya üstümden kalktı sanki ama üç gün aralıksız ağladım anlatınca. O da hep çocuk tacizi veya filmlerde falan ağladıkca sürekli depresif çökük bi insan olduğumdan başımdan böyle bişeyin geçtiğini hep anlamış ama soramamış... Kimseye güvenmeyin lütfen hele dayı-amca olaylarına HİÇ!!

Maalesef benzer olaylari ben de uvey dayim olacak pislik yuzunden yasadim. Ben daha buyuktum ama maalesef o an donup kaldigimi, nasil boyle bir seyin olacagini kafamda oturtmaya calistigimi hatirliyorum. Aile ici olunca maalesef ya ustu kapatiliyor ya da tacizi yapandan cok tacize ugrayana suc bulunuyor. Beni dudaklarimdan zorla opmeye calistigini hala cok net hatirliyorum ki aradan 10 yil gecti nerdeyse..Allah'a sukur o serefsiz ileri gidemedi hic ve ben o olaydan sonra hep kactim kendisinden. Ama o an ne anneme ne de kardeslerime acilabildim. Ertesi gun sanki ben pisligin tekiymisim gibi kendimi banyoya attim ve vucudumu yer yer kanatircasina temizlemeye calistim. Kendimden igreniyordum oysa benim hicbir sucum yoktu..Tatil icin yurtdisindan dedemlerin yanindaydik ve birkac gun sonra da zaten geri donduk.

Geri donuste bir kagida yazdim yasadiklarimi. Kimseye anlatamiyordum, kardesimden ote arkadasim olarak gordugum kizkardesime bile anlatamiyordum. Kagida yazdim ama hala her gece agliyordum. Bana dokunmaya calisan elleri hic aklimdan cikmiyordu. Kendimi suclu goruyordum, buna nasil izin verdigimi. Sonra en yakin arkadasima anlattim aglayarak. Biraz rahatlatti bu beni. Daha sonra anneme ve kardeslerime actim bu durumu. Baskalariyla paylasmak iyi gelmisti. Kucuk kizkardesim yalan soyluyorsun, o dayim yapmaz, bana niye yapmadi, sen suclusun, sen izin vermistirsin gibi sozler sarfetti ve bu beni nasil yaraladi bilemezsiniz. Maalesef en yakinin sana inanmayinca inanmiyor. Aileme anlattigimda kuzenlerimin de benzer olaylar yasadigini hayretler icerisinde dinledim. Maalesef hepsi bu tur olaylar yasamislardi ama asla bu konu hakkinda konusmamislardi.

Bu olay boylece kapandi. Bilmiyorum belki farkli ulkelerde olmamiz, onun yuzunu hic gormemem bana bu olayi bir sekilde unutturdu. Ha unutturdu dogru bir kelime mi bilmem bence tam anlamiyla asla unutamayacagim. O gunden sonra erkeklere karsi hep mesafeli oldum, asla laubali olmadim. Hep sinirlarimi cizdim ve onlarin asilmasina izin vermedim. Su an evli degilim ama birinin beni opecek ve dokunacak olmasi fikri bile korkutuyor beni.

O serefsizi o gunden sonra hic gormedim. Gecen yaz bir cenaze dolayisiyla turkiye ye gittik ve o da ordaydi. Ben kendisini tanimadim, sonradan orda oldugunu ogrendim. Simdi gorsem de tanimam oyle unutturdum kendime yuzunu. O da evlendi, cokta iyi bir hanimi oldugunu ogrendim ablamdan ne kotu. Kocasinin bir sapik oldugunu bilmiyordur Allah bilir. Fakat cocugu olmuyormus, cok denemisler olmuyormus. Allah iste. Bu tur pisliklerin cocugu olmamali. Allah bilir cocuklarina ne yaparlar? Allah bir yerden ahimi cikartti, rabbim bu tur seyleri yasayan herkese dayanma gucu versin...

Ve evet asla ve ASLA uvey veya oz kimseye guvenmeyin. Kimse ile tek basina birakmayin cocuklarinizi. Birakin kimse sevmesin cocuklarinizi ne olmus? Kimin sapik oldugunu Allah bilir ama siz onleminizi alin, cocuklarinizin kalbinde yara acmayin...

İnanın bu ülkede sizin yaşadıklarınızı çok iyi anlayacak ve sizinle aynı hisleri taşıyan milyonlarca kadın var. En başta bunu düşünmek bile insanı garip bir şekilde rahatlatıyor. Ben, çocukken onlarca kez birçok farklı insan tarafından tacize uğradım. Bu tacizler 8 yaşımdan 15 yaşıma kadar devam etti. Beni okuldan eve taşıyan yaşlı servis şoförüme 2 yıl katlandım. Karşı komşumuzun iki ergen oğullarına 1,5 yıl katlandım. Öz kuzenlerim bana tecavüz etmek istediğinde 11 yaşımdaydım.
Lütfen lütfen sakın kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu yaşananları unutmak mümkün değil, bunu biliyorum ama size tavsiyem bu yaşananları hatırladıkça bundan utanmamayı öğrenmeniz. Çünkü siz utanılacak hiçbir şey yapmadınız.
Yaşadığınız travmanın hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. İnanın size bu iğrençliği yapan erkekler hayatlarına mutlu mesut devam edebiliyorlar ve bu yaptıklarını akıllarına bile getirmeden yüzünüze bakabiliyorlar. Siz neden hayatınızı alt üst edesiniz ki bu yaşanılanlar yüzünden?
Unutmayın, bilinç altına itmeyin, her fırsatta anlatın hatta bunları. Anlatın ki toplum bu sapkınlıklara karşı bilinçlensin, anneler çocuklarını korumayı öğrensin, küçücük bir kız çocuğuna "sen dulsun" diyebilecek zihniyette iğrenç mahlukların yüzüne karşı haykıracak cesaretiniz olsun; "Ben değil, SİZ SUÇLUSUNUZ!" diye...
Ve sakın hayatınızda karşınıza çıkan her engelde bu kötü olayı hatırlayıp her üzüntünüzü onunla bağdaştırmayın. Bu kendinizi daha güçsüz hale getirmekten başka bir şeye yaramaz çünkü...
allahim bunlari okudukca kalbim sIkisiyor evlatlariminda basina gelmis gibi aci cekiyorum bundan sonra esimide kizmayacam soz verdim halada teyzede kalamaz cocuklarim senle gidip senle gelsinler dediginde enisteler kotumu adammi cemkirmem hep yersizmis 9 yasindaki oglumla 4 yasindaki kizimi asla kapali odada ardinda oynatmiyor benim cocuklarim gozumuzun onunde olcak dediginde sen kotu dusunuyorsun dedim onlar kardes dedigimde tabiki kardes kimse aksini iddia edemez ama onlar daha dogru yanlisi bilmiyorlar dediginde cokkk kizdim dayi amca bile yapiyorsa meger ne kotulukler varmis esim hakliymis bundan sonra aslami asla tek kelime etmem rabbim butun pisliklerin kokunu kurutsun hepsini cayir cayir yaksin kizgin atesinde hele o teyzelere ne demeli pislikler aynen dayin gibi onlarda suclu benim gozumde dul kaldi ne demek hayvan desem hayvana hakaret etmis olurum dayin kadar teyzenlerde suclu allah topunun belasini versin savunmasiz 4 yasindaki cocuk anne kuzusu daha ne oldugunu anlamiyor teyzeler sarip sarmalacagina dediklerine bak

ooof of kanayan yarama tuz bastin. dun jinekologa gittim muayene icin brni psikiatra yonlendirdi. gitim ama abuk subuk meselelerden konustum derdimi anlatamadim ki...

ne yaptigini bile bilmiyordum gelen sivinin adini da bilmiyodum temizlemeye calismasinin neden oldugunu da. kimseye soylememem konusunda tembihledi beni. cok korktum utandim agladim...

unutmuyorum. isi bitince biraz buyu onden de yapariz dedigini unutmuyorum. nasil unutulur ki. o yasli cirkin elleriyle agzimi nasil siki kapattigini unutmuyorum.

yillarca ayni evde yasadik 9 yasinda miydim 10 muydu yasim bilmiyorum ama kucuktum. bana yaptigi seyin ne anlama geldigini bilmiyordum ki sadece kotu biseydi onu biliyordum. ve tabi ki kimseye soylememem gerektigini. biraz buyuyunce ne oldugunu anladim. bazen sinir krizleri gecirip sapik diye bagirdim ama kimse de bana neden sapik diyorsun kizim drmedi.

her gun geber insallah dedim. o daha da yaslandiginda bogazini siktim oldururcesine. Allah biliyor ya gunah oldugunu bilmesem gebertirdim onu orada. bana yine kimse demedi sen neden bogazini sikiyorsun sen kimsin diye. sonradan ogrrndim aileden baskalarina mahalleden baskalarina da yapmis ayni seyi. pisligini bildigi halde bizi onun evinde yasamaya mahkum eden babama mi kiziyiiim sahip cikmayan anneme mi

. hatta cogu zaman kendime kizdim ben. otobuste taciz edildigimde de sustum kacirilmaya calisildigimda da sustum. bilmiyordum ya cahildim erkeklerin bana boyle yapmasini saglayan bir horman salgiliyorum sanip kendime kiziyordum... esime anlatmadim hic. reelde de kimseyi anlatmayi dusunemiyorum. dunku psikiyatr hic bu olaylari anlatmamama ragmen bana ilac yazmak istedi istemedim cunku unutturmayacak bana yasadiklarimi.

geberdi gitti 2sene once. o mezarlukta o var diye oraa yatan diger akrabalarima da da dua etmiyorum ben belki o da nadiplenir diye. mevlutunde bulunmak zorunda kaldim ama edilen dualara hic amin drmedim Rabbime havale ettim sen biliyorsun dedim. yeri cehennemin en dibi firavunun yani olasica. bana bunlari yapan oz babamin oz babasiydi.

Yaa 5 yaşındasınız we bunların hepsini hatırlıyor musunuz gerçekten...

Teyzelerinizin o laflarını herşeyini bu kadar net hatırlayabiliyor musunuz yanii?????

Bilmiyorum ama ben burda biraz tereddüt ettim doğrumu bu konu diye...

Yaniii aynı yaş grubunda OĞLUM var benim...

23 yaşına geldiği zaman babasının onca laflarını sizin gibi hatırlayacaksa ben buna çok sewinirim açıkcası...

Ya doğru mu bu konu offff :KK34:

konu herhangi bi konu değil bi yıkım bi travmadan bahsediyo konu sahibi bende o yaşlarda yaşadığım çok etkilendiğim herşeyi hatırlıyorumm Kişilerin nerede oturup ne yorum yaptıklarına kadar.

ooof of kanayan yarama tuz bastin. dun jinekologa gittim muayene icin brni psikiatra yonlendirdi. gitim ama abuk subuk meselelerden konustum derdimi anlatamadim ki...

ne yaptigini bile bilmiyordum gelen sivinin adini da bilmiyodum temizlemeye calismasinin neden oldugunu da. kimseye soylememem konusunda tembihledi beni. cok korktum utandim agladim...

unutmuyorum. isi bitince biraz buyu onden de yapariz dedigini unutmuyorum. nasil unutulur ki. o yasli cirkin elleriyle agzimi nasil siki kapattigini unutmuyorum.

yillarca ayni evde yasadik 9 yasinda miydim 10 muydu yasim bilmiyorum ama kucuktum. bana yaptigi seyin ne anlama geldigini bilmiyordum ki sadece kotu biseydi onu biliyordum. ve tabi ki kimseye soylememem gerektigini. biraz buyuyunce ne oldugunu anladim. bazen sinir krizleri gecirip sapik diye bagirdim ama kimse de bana neden sapik diyorsun kizim drmedi.

her gun geber insallah dedim. o daha da yaslandiginda bogazini siktim oldururcesine. Allah biliyor ya gunah oldugunu bilmesem gebertirdim onu orada. bana yine kimse demedi sen neden bogazini sikiyorsun sen kimsin diye. sonradan ogrrndim aileden baskalarina mahalleden baskalarina da yapmis ayni seyi. pisligini bildigi halde bizi onun evinde yasamaya mahkum eden babama mi kiziyiiim sahip cikmayan anneme mi

. hatta cogu zaman kendime kizdim ben. otobuste taciz edildigimde de sustum kacirilmaya calisildigimda da sustum. bilmiyordum ya cahildim erkeklerin bana boyle yapmasini saglayan bir horman salgiliyorum sanip kendime kiziyordum... esime anlatmadim hic. reelde de kimseyi anlatmayi dusunemiyorum. dunku psikiyatr hic bu olaylari anlatmamama ragmen bana ilac yazmak istedi istemedim cunku unutturmayacak bana yasadiklarimi.

geberdi gitti 2sene once. o mezarlukta o var diye oraa yatan diger akrabalarima da da dua etmiyorum ben belki o da nadiplenir diye. mevlutunde bulunmak zorunda kaldim ama edilen dualara hic amin drmedim Rabbime havale ettim sen biliyorsun dedim. yeri cehennemin en dibi firavunun yani olasica. bana bunlari yapan oz babamin oz babasiydi.[/

yokk artıkk toprak kabul etmemeli böylelerini size ne desem kar etmez

X