KüçükBakkalköy Avicenna hakkında...

turkuaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
2.475
2
Kızlar tedavi için doktor arayışı içindeyim avicenna'yı biliyorum ama 3 yıl öncesinden,şuan oraya giden veya bilgisi olan var mı
Eskiden Anadolu Çınar Hastanesiydi sanırım el değiştirdi,olumlu veya olumsuz fikri olan var mı,yardım lütfen...

Bende merak ediyorum o hastaneyi. Sanırım pek giden yok. Ben sadece oradaki Sibel hnm iyi diye duydum. Başka şeyde bilmiyorum. Fiyatlarıda iyi ssklılar için.

Son düzenleyen: Moderatör:
çınar hastanesindeki her iki doktorun da methini çokça duydum ve bildiğim kadarıyla her ikisi de yıllardır orada (en azından zeynep hanım 10 yılı aşkındır orada)... tek dez avantajı yoğunluğu olabilir... orada doğum yaptığını söyleyenlerden her hangi bir şikayet de duymadım bu güne kadar...

evet zeynep hn da sibel hanımda yıllardır oradalar biliyorum,kuzenimin dr zeynep hanım'dı...
ama sanırım oraya pek giden yok kk'dan kimse cevap vermemiş sizede çok tşk ederim kızlar paylaşımlarınız için

açıkçası ben doğumumu orada yapmayı planlıyorum şimdiye kadar yalnızca bir kere gidip muayene olmuş olmama rağmen sanırım bana güven verdi hem doktor hem de doğumhanedeki ebe...belki tavsiyelerden etkilenmişimdir...hakkında olumsuz şeyler duyduğum bütün hastanelerden vaz geçtim,bir tek burası kaldı hakkında olumlu ya da olumsuz pek bir şey duymadığım...hayırlısı olsun hepimiz için...

kızlar benim eltim orada dogum yaptı 1 ay oldu daha sibel hanımdı doktoru cok ilgilenmiş bende 2. bebeişime oraya gidicem inşallah bence iyi hastane

ben orada doğum yaptım 11 ay önce..
doktorum Zeynep hanımdı..iyi bir doktor ama hastane çok yoğun çok hastası var..o yüzden hisar hastanesinede gidiyordum muayeneye ama orası doğum için çok pahalıydı..
doğumumda hiçbir sorun yaşamadım spinal sezeryan oldum,2 gün kalıp çıktım..
fiyatlarıda çok uygun..benden 4 ay sonrada arkadaşım Sibel hanımda doğum yaptı oda memnun kaldı..
tavsiye ederim..

bilgiler için tşkler kızlar,sanırım sibel hnm a gidicem,gidince mutlaka size bilgi veririm
ama ay sonunu beklemek gerek:hulya:

ben de şimdi bir kez daha göz attım yorumlara, az sayıdaki yorumun neredeyse tamamı olumlu... umarım doğru tercihi yapmışımdır doğumum için...

Dün bu hastaneye gittiğimi ve izlenimlerimi paylaşmıştım bu forumda. Fakat bugün baktım ki yazdığım yazı silinmiş. Kimsenin şahsına hakaret falan etmedim, sadece hastane hakkındaki izlenimlerimi paylaştım. Madem bu forum açılıyor o zaman herkes bildiklerini ve gördüklerini paylaşmalı. Kim neden silmiş bilmiyorum ama bunu çok büyük bir ayıp olarak görüyorum.

Dün bu hastaneye gittiğimi ve izlenimlerimi paylaşmıştım bu forumda. Fakat bugün baktım ki yazdığım yazı silinmiş. Kimsenin şahsına hakaret falan etmedim, sadece hastane hakkındaki izlenimlerimi paylaştım. Madem bu forum açılıyor o zaman herkes bildiklerini ve gördüklerini paylaşmalı. Kim neden silmiş bilmiyorum ama bunu çok büyük bir ayıp olarak görüyorum.

Yazdığınız mesajları okuyan ve toparlayan benim.
İfade ediş şekliniz,cümleleriniz düzgün değilse silinir.Bu kadar.
Memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi elbette yazacaksınız aksini söylemiyoruz ama kurarken cümlelerinizi kelimelerinizi siz tartacaksınız..

Yazdığınız mesajları okuyan ve toparlayan benim.
İfade ediş şekliniz,cümleleriniz düzgün değilse silinir.Bu kadar.
Memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi elbette yazacaksınız aksini söylemiyoruz ama kurarken cümlelerinizi kelimelerinizi siz tartacaksınız..

Mesajları okuyan ve toparlayan arkadaş, uslübunuzu saygı çerçevesi dışında olduğunu belirterek ilk önce kendi yazınızı toparlamanızı tavsiye ederim. Ben yüksek lisans yapmış bir insan olarak toparlanma gerektirecek ve hakaret-küfür içeren bir mesaj yazmayacak bir kişiliğe sahibim. Üyeliğimi büyük zevkle iptal edebilirsiniz, çünkü ben bazı doktorlar ve hastaneler hakkındaki kötü izlenimlerin yazılmış olduğu forumlara ve bunların silinmemesine şahit olmuş biri olarak ayrımcılık yapılan böyle bir sitede zaten üyelik sahibi olmayı istemem. Bu kadar....

Mesajları okuyan ve toparlayan arkadaş, uslübunuzu saygı çerçevesi dışında olduğunu belirterek ilk önce kendi yazınızı toparlamanızı tavsiye ederim. Ben yüksek lisans yapmış bir insan olarak toparlanma gerektirecek ve hakaret-küfür içeren bir mesaj yazmayacak bir kişiliğe sahibim. Üyeliğimi büyük zevkle iptal edebilirsiniz, çünkü ben bazı doktorlar ve hastaneler hakkındaki kötü izlenimlerin yazılmış olduğu forumlara ve bunların silinmemesine şahit olmuş biri olarak ayrımcılık yapılan böyle bir sitede zaten üyelik sahibi olmayı istemem. Bu kadar....

Tüm o dediğiniz mesajları temizliyoruz emin olunki .Hiç bir ayrım yoktur sitemizde.
İsteğinizi yönetime bildiriyorum.İyi günler.

canım ben devlet hst. gıdıyordum ama ozele de gıdıyordum hamılelıgımın 8. ayına kadar sibel hn. gıttım ve cok ıyı ılgılenıyordu kafama takılan bısey oldugunda cep tlf. arıyordum ve benı aydınlatıyordu gerektıgınde gel dıyordu ben tavsıye ederım dogumum maddı durumdan dolayı devlet hst. oldu eger durumum ıyı olsaydı sıbel hanımı cok ıstıyordum ama saglık olsun sonuc olarak melegım cok sukur kollarımda darısı hamıslerın basına:) buarada neden 8. aya kadar dersen 8. aydan sonra devlet hastanesı 2 haftada bır 9. ayda ıse her hafta cagırdıgı ıcın gerek duymamıstım ozelı.

X