- 19 Eylül 2009
- 2.475
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün bu hastaneye gittiğimi ve izlenimlerimi paylaşmıştım bu forumda. Fakat bugün baktım ki yazdığım yazı silinmiş. Kimsenin şahsına hakaret falan etmedim, sadece hastane hakkındaki izlenimlerimi paylaştım. Madem bu forum açılıyor o zaman herkes bildiklerini ve gördüklerini paylaşmalı. Kim neden silmiş bilmiyorum ama bunu çok büyük bir ayıp olarak görüyorum.
Yazdığınız mesajları okuyan ve toparlayan benim.
İfade ediş şekliniz,cümleleriniz düzgün değilse silinir.Bu kadar.
Memnuniyetinizi yada memnuniyetsizliğinizi elbette yazacaksınız aksini söylemiyoruz ama kurarken cümlelerinizi kelimelerinizi siz tartacaksınız..
Mesajları okuyan ve toparlayan arkadaş, uslübunuzu saygı çerçevesi dışında olduğunu belirterek ilk önce kendi yazınızı toparlamanızı tavsiye ederim. Ben yüksek lisans yapmış bir insan olarak toparlanma gerektirecek ve hakaret-küfür içeren bir mesaj yazmayacak bir kişiliğe sahibim. Üyeliğimi büyük zevkle iptal edebilirsiniz, çünkü ben bazı doktorlar ve hastaneler hakkındaki kötü izlenimlerin yazılmış olduğu forumlara ve bunların silinmemesine şahit olmuş biri olarak ayrımcılık yapılan böyle bir sitede zaten üyelik sahibi olmayı istemem. Bu kadar....