kucuk yas sevgili :)

Bence siz biraz kompleks yaptınız itiraf edin 12-15 olsada aynı. Derdiniz çocuk değil sizden yaşça büyük bir kadının beğenilmesi
Neyini kıskanacak Allah aşkına😂😂 Hatun 41 yaşında. Büyük ihtimal şimdilik gideri vardır. 12 Sene sonra fıssı çıkacak..

Eski konular her konuda dile getiriliyor. Ne oldu burda 12 yaş fark olunca neden insanların zoruna gitti.

Evde bir çocuk olunca adam 12 yaş büyük olsaydı yine tepkim aynı olurdu..

Ben o adamla aynı yaştayım. Bu forumda ben "daha önce hiç evlenmedim ama kendimden 12 yaş büyük ve 8 yaşında çocuğu olan bir adama aşık oldum" deseydim burada herkes bana başta 8 yaşındaki çocuk için ve adamın evlenip boşanması yüzünden uzak dur diyecekti, adamın benden 12 yaş büyük olması yüzünden değil. Yaşanmışlık tüm olay ve o çocuk. Daha uygun kişilere bakmalı konu sahibi çocuğu için. Bunu söylediğim için linç yedim işte

Ben yorumumu yapıp gidecektim burada birkaç üye var yorumumu alıntılayıp ortalığı karıştırdı, ben de hırs yaptım. Yoksa banane konu sahibinden
Ama siz direk çocuk temalı bi yorumla girmişsiniz. Ortada evlilik yok, birliktelik yok sadece bu yaş aralığı anlaşır mı konusuna 8 yaş erkek çocuğun var duyarı kasmak gereksiz bi çıkış.
Bende çocuklar konusunda çok hassasım hatta çok sert çıkışlar yaptığım konularda oldu, yükseldiğim konularda. Bu konu öyle bi konu değil.
Kadının genç sevgisi olsun gezsin tozsun sevişsin kime ne.
İş ciddiye binerse düşünür, bu duyarlar kasılacaksa kasılır

Neyini kıskanacak Allah aşkına😂😂 Hatun 41 yaşında. Büyük ihtimal şimdilik gideri vardır. 12 Sene sonra fıssı çıkacak..
12 sene sonra adamı mumyalayacaklar heralde o aynı kalacağına göre. Ayrıca 29 yaşında 45lik adam tavlayan mı fıs olur yoksa 41 yaşında 1,5 sene peşinde çıtır adam koşturan mı orası muamma.

Ben o adamla aynı yaştayım. Bu forumda ben "daha önce hiç evlenmedim ama kendimden 12 yaş büyük ve 8 yaşında çocuğu olan bir adama aşık oldum" deseydim burada herkes bana başta 8 yaşındaki çocuk için ve adamın evlenip boşanması yüzünden uzak dur diyecekti, adamın benden 12 yaş büyük olması yüzünden değil. Yaşanmışlık tüm olay ve o çocuk. Daha uygun kişilere bakmalı konu sahibi çocuğu için. Bunu söylediğim için linç yedim işte
Hayır bana göre çocuk konusunda çok haklısın. İşine geldiği gibi yorum yapıyor insanlar.. 12 yaş küçük kadınların konusunda da linç ediyorlar. Hepsi can sıkıntısından🤣🤣

12 sene sonra adamı mumyalayacaklar heralde o aynı kalacağına göre. Ayrıca 29 yaşında 45lik adam tavlayan mı fıs olur yoksa 41 yaşında 1,5 sene peşinde çıtır adam koşturan mı orası muamma.
Mumyanmayacak ama kadından hep 12 yaş küçük olacak. Gerçi ben o konuda yorumlamıyorum aslında ama olmaz yinede.

Çocuğun bulunduğu/ bulunacağı ortam önemli çocuk büyüyene kadar, kendisini kurtarana kadar anne de baba da bu tarz maceralardan uzak durmalı. Evlatlarıyla aynı ortama sokmamalılar.

Siz yaş için farkı için linçlenmediniz. Yaşı ve çocuğu kullanarak ahlâk bekçiliği yaptığınız için linçlendiniz. Üstelik kendinizde etik olarak değil ama biyolojik olarak babanız yaşındaki bir adama yürüdüğünüz halde bunu yaptınız. Doğal olarak insanlarin sinir uçlarını dokundu bu tutumunuz.

Adam olduğu yerde kalacak galiba 🤣 valla böyle konulara bayılıyorum şu herifler neden kendilerini bu kadar bulunmaz hint kumaşı sanıyor görüyoruz 26 sında 44 olucam 30luklar totomu yiyebilir ha bunun için istekliler zaten ama konumuz o değil 🤣

Son düzenleme:
Adam olduğu yerde kalacak galiba 🤣 valla böyle konulara bayılıyorum şu herifler neden kendilerini bu kadar bulunmaz hint kumaşı sanıyor görüyoruz 26 sında 44 olucam 30luklar totomu yiyebilir ha bunun için istekliler zaten ama konumuz o değil
Senin popişine kurban olsunlar bibi sen bir yana seni görüyoruz 64 de olsan taş olursun taş😂😂

Erkeğin büyük olmasıyla kadının büyük olması arasında toplumdaki bakış açısındaki farklılıklara bakın . Yorumlar felaket... Ataerkil zihniyet kadınlar tarafından nasıl da benimseniyor.

Bu kişi olgun düşünebilen biriyse bence sıkıntı yaşamazsınız. Bazı 50 yaş erkekler 30 yaş erkekten daha çocuk oluyor. Sorumluluk almıyor vs.. kadınlarda da böyle tamamen kişilik meselesi

Kadında da erkekte de bu kadar yaş farkı bana biraz fazla geliyor soru sahibi. Hele ki erkeklerin daha geç olgunlaştığını düşünürsek ne biliyim olmaz gibi sanki

Normalde iki taraf icinde uygun bulmuyordum ama su aralar kadınların buyuk oldugu durumlarda daha yurur diye düşünüyorum erkekler idare edilmeyi seviyor bu da tecrube istiyor

Adamın kendi beyni yok mu, yaşı da biliyor çocuğu da eee... bu durumda bize ne?

Kişisel fikrim en fazla 14 yaş olabilir diye düşünüyorum. Daha fazlası gördüğüm kadarıyla uyumlu olsa bile ilerleyen yaşlarda boşanmayla sonlanıyor. Onun dışında hayata bakış ve kafa yapılarının uyumu daha önemli diye düşünüyorum. Benim çevremde tek örnek var yaş farkı tam olarak kaç bilmiyorum ama yan yana olduklarında kadının büyük olduğu çok belli oluyor. Çevrede beraber gezebiliyorlar. Onlar bundan rahatsız değil demek ki. Erkek olan biraz sessiz bir tip. Başka bir çıkarımda bulunamadım benim tanıdığım insanlar olmasına rağmen. Olanı ya da olabilecek olası şeyleri en iyi siz analiz edebilirsiniz. Çocuğunuz sizinle kalıyorsa mutlaka her şeye daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Sadece hayatınızda olan kişinin kötü niyetli olup olmadığına değil, çocuğunuzun çevresi bu durumu ona karşı zorbalık olarak kullanıyor mu, çocuğunuz bu durumdan rahatsız mı, yaşıt olsanız bile babasından başka biriyle olmanızı kabullenemiyorsa mutlaka uzmana danışmanızı tavsiye ederim. Sadece bu kişi değil her sevgili adayında bunlara dikkat etmelisiniz.

30luk erkek çocuk - ablacığı elinden tut
35lik erkek ana kuzusu - anneciği ne derse o
40lik erkek ortayaş krizi 20lik kızın peşinde gezsin hoşgörelim
50lik azgın teke metres metres gezsin ne yapalım tüm erkekler yapıyor kabul edelim

Birader bu erkeklerin olgunlastığı yaş nedir bilen varsa yazsın da biz de öğrenelim🙄🙄

30luk erkek çocuk - ablacığı elinden tut
35lik erkek ana kuzusu - anneciği ne derse o
40lik erkek ortayaş krizi 20lik kızın peşinde gezsin hoşgörelim
50lik azgın teke metres metres gezsin ne yapalım tüm erkekler yapıyor kabul edelim

Birader bu erkeklerin olgunlastığı yaş nedir bilen varsa yazsın da biz de öğrenelim🙄🙄
Evet her yaşa bir bahane buluyorlar.

20-30 yaş arası erkeklerde olgun kadın takıntısı olabiliyor bu biraz fantezi boyutunda durum olduğu için altından samimi bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Her şeyin istisnası olsa bile sizin yazdıklarınızdan aranızda harika dostluk, paylaşım vs. var gibi durmuyor. sırf ısrar yüzünden sizi düşündürmüş ayrıca o yaşta adam neden çocuklu bir kadını isteyebilir? çocuk küçükse onu düşünün hayatınıza birini almayın nolur. milletin ortamında konuşulacak konu olmayın ben güvenemedim. ayrıca böyle birini tanıyorum adam ısrar edip başardı ama kadın adamı çocuk gibi gördü ve adamın annesiyle kankito oldular.

Son düzenleme:
P Patlayansekerr haklı, evet eski konuları dile getirmese iyi olurmuş fakat Çocuk konusunda çok haklı. Adam hırlı mi hırsız mı belli değil.

Saadet hocanın sayfasında ne anneler gördük. Çocuğunu, bebeğini sonradan tanıyıp aynı evde yaşadığı adamlara yem eden. Hem de bildikleri halde sırf adamı kaybetmemek için çocuğunun taciz sonucu ölümüne razı olan.

Burda da her tür insan var..
Ona bakarsak kendi kızına tecavüz eden babalarla dolu ülke. Pislik her daim pislik...
Ayrıca konu sahibi adamı yarın nikahıma alacağım dememiş. Belki duyari kasılan çocuk, söz konusu adamı ömrü hayatında görmeyecek?
İki yetişkinin rızası varsa, herkes halinden memnunsa neden olmasın ki?

Back
X