- 4 Mart 2012
- 15.425
- 35.606
- 798
Neyini kıskanacak Allah aşkınaBence siz biraz kompleks yaptınız itiraf edin 12-15 olsada aynı. Derdiniz çocuk değil sizden yaşça büyük bir kadının beğenilmesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyini kıskanacak Allah aşkınaBence siz biraz kompleks yaptınız itiraf edin 12-15 olsada aynı. Derdiniz çocuk değil sizden yaşça büyük bir kadının beğenilmesi
Eski konular her konuda dile getiriliyor. Ne oldu burda 12 yaş fark olunca neden insanların zoruna gitti.
Evde bir çocuk olunca adam 12 yaş büyük olsaydı yine tepkim aynı olurdu..
Ama siz direk çocuk temalı bi yorumla girmişsiniz. Ortada evlilik yok, birliktelik yok sadece bu yaş aralığı anlaşır mı konusuna 8 yaş erkek çocuğun var duyarı kasmak gereksiz bi çıkış.Ben yorumumu yapıp gidecektim burada birkaç üye var yorumumu alıntılayıp ortalığı karıştırdı, ben de hırs yaptım. Yoksa banane konu sahibinden
12 sene sonra adamı mumyalayacaklar heralde o aynı kalacağına göre. Ayrıca 29 yaşında 45lik adam tavlayan mı fıs olur yoksa 41 yaşında 1,5 sene peşinde çıtır adam koşturan mı orası muamma.Neyini kıskanacak Allah aşkınaHatun 41 yaşında. Büyük ihtimal şimdilik gideri vardır. 12 Sene sonra fıssı çıkacak..
Hayır bana göre çocuk konusunda çok haklısın. İşine geldiği gibi yorum yapıyor insanlar.. 12 yaş küçük kadınların konusunda da linç ediyorlar. Hepsi can sıkıntısındanBen o adamla aynı yaştayım. Bu forumda ben "daha önce hiç evlenmedim ama kendimden 12 yaş büyük ve 8 yaşında çocuğu olan bir adama aşık oldum" deseydim burada herkes bana başta 8 yaşındaki çocuk için ve adamın evlenip boşanması yüzünden uzak dur diyecekti, adamın benden 12 yaş büyük olması yüzünden değil. Yaşanmışlık tüm olay ve o çocuk. Daha uygun kişilere bakmalı konu sahibi çocuğu için. Bunu söylediğim için linç yedim işte
Mumyanmayacak ama kadından hep 12 yaş küçük olacak. Gerçi ben o konuda yorumlamıyorum aslında ama olmaz yinede.12 sene sonra adamı mumyalayacaklar heralde o aynı kalacağına göre. Ayrıca 29 yaşında 45lik adam tavlayan mı fıs olur yoksa 41 yaşında 1,5 sene peşinde çıtır adam koşturan mı orası muamma.
Ben o adamla aynı yaştayım. Bu forumda ben "daha önce hiç evlenmedim ama kendimden 12 yaş büyük ve 8 yaşında çocuğu olan bir adama aşık oldum" deseydim burada herkes bana başta 8 yaşındaki çocuk için ve adamın evlenip boşanması yüzünden uzak dur diyecekti, adamın benden 12 yaş büyük olması yüzünden değil. Yaşanmışlık tüm olay ve o çocuk. Daha uygun kişilere bakmalı konu sahibi çocuğu için. Bunu söylediğim için linç yedim işte
Sefan olsun kızzzz derimkizlar merhaba,
kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Adam olduğu yerde kalacak galibaNeyini kıskanacak Allah aşkınaHatun 41 yaşında. Büyük ihtimal şimdilik gideri vardır. 12 Sene sonra fıssı çıkacak..
Senin popişine kurban olsunlar bibi sen bir yana seni görüyoruz 64 de olsan taş olursun taşAdam olduğu yerde kalacak galibavalla böyle konulara bayılıyorum şu herifler neden kendilerini bu kadar bulunmaz hint kumaşı sanıyor görüyoruz 26 sında 44 olucam 30luklar totomu yiyebilir ha bunun için istekliler zaten ama konumuz o değil
Ben o adamla aynı yaştayım. Bu forumda ben "daha önce hiç evlenmedim ama kendimden 12 yaş büyük ve 8 yaşında çocuğu olan bir adama aşık oldum" deseydim burada herkes bana başta 8 yaşındaki çocuk için ve adamın evlenip boşanması yüzünden uzak dur diyecekti, adamın benden 12 yaş büyük olması yüzünden değil. Yaşanmışlık tüm olay ve o çocuk. Daha uygun kişilere bakmalı konu sahibi çocuğu için. Bunu söylediğim için linç yedim işte
Evet her yaşa bir bahane buluyorlar.30luk erkek çocuk - ablacığı elinden tut
35lik erkek ana kuzusu - anneciği ne derse o
40lik erkek ortayaş krizi 20lik kızın peşinde gezsin hoşgörelim
50lik azgın teke metres metres gezsin ne yapalım tüm erkekler yapıyor kabul edelim
Birader bu erkeklerin olgunlastığı yaş nedir bilen varsa yazsın da biz de öğrenelim![]()
Ona bakarsak kendi kızına tecavüz eden babalarla dolu ülke. Pislik her daim pislik...P Patlayansekerr haklı, evet eski konuları dile getirmese iyi olurmuş fakat Çocuk konusunda çok haklı. Adam hırlı mi hırsız mı belli değil.
Saadet hocanın sayfasında ne anneler gördük. Çocuğunu, bebeğini sonradan tanıyıp aynı evde yaşadığı adamlara yem eden. Hem de bildikleri halde sırf adamı kaybetmemek için çocuğunun taciz sonucu ölümüne razı olan.
Burda da her tür insan var..