kucuk yas sevgili :)

bu yaşli nesil gercekten ya bilmiyor yeni genclerin yasitlarimin olgun kadin fantezisini.ya da islerine oyle geliyor.kendinizi kullandirtacaksaniz devam edin.yok ben genc gorunuyorum vsvs sacmalik o cocuk sizin ne karakterinize ne tipinize bakiyor ya paraniza ya yataginiza.onun icin siz bir deneyim olarak tarihe gececeksiniz sonra baskalarina anlatacak
41 yaşında bir kadın pekala 30 yaşında görünebilir özellikle de çocuk sahibi değilse. Erkekler tarafından güzel de bulunabilir, seksi de, eğlenceli de. Çevrenizdeki 40 yaş kadınları Kakılmış gibi herhalde ama benim arkadaşlarım pek öyle değil. Biraz da spor giyimle kendinden 5-10 yaş küçük erkeklerin dikkatlerini çekiyorlar, tanışınca ortaya çıkıyor adamların küçük olduğu. Amma yazmışsınız fantezi bilmem ne.

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
bazı erkeklerin büyük kadın sevdası vardır ama çoğu evlilikle falan sonuçlanmaz kısa bi macera yaşayıp geçebilceksen devam edin ama pek bi beklentiye girme derim

Yalnız bunu ilk sayfadan beri yazıyorum beni burada rahatsız eden aralarındaki yaş farkı değil, kadının 8 yaşında bir çocuğu olması. Ben o adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünmüyorum bu arada, bence sadece yatak arkadaşlığı istiyor. Beni bu durumda rahatsız eden çocuğun maruz kalacağı ortam.

Çocukları düşündüğünüz falan yok, sizinki daha çok "çocukları düşünüyorum" edebiyatı üzerinden ahlak bekçiliği yapmak. Neyse ki herkes ne demeye çalıştığınızın farkında.

Forumda takilirken eski bir konuya denk gelmistim. Bir okuyun isterseniz tam sizin durumunuza gore.

Eski konusunda oğlunun annesiyle yaşadığı bilgisi var. 8 yaş kendini ifade edecek yaş falan da değil. Ben o yaşlarda karşı komşunun oğlu tarafından istismara uğruyordum 15-16 yaşına gelene kadar anneme söyleyemedim bile. 29 yaşında bekar ve evlenmemiş bir adam 42 yaşında 8 yaşında çocuğu olan kadına istisnai bir durum olmadıkça tek bir sebepten ısrarla yürür. Onu da buraya yazmak istemiyorum. Ben kendim 29 yaşıma henüz girdim ve akranlarımı aynı yaşta olmamıza rağmen hafif buluyorum ki belki olgunu bana denk gelmemiştir 29 yaşında biri çok daha olgun biri olabilir ama neyse. Konu sahibinde yaşının olgunluğu yok
sen o yaşta annene yaşadığın şeyi söyleyemiyorsan bu senin annenle aranda mesafe olduğundandır. 8 yaşında bir erkek çocuğu özgüvenli olduğunda ve sevgiyle büyüyen bir çocuksa annesiyle içli dışlı olur gizlisi olmaz kendini korur.

30 yaşını dahi bulmamış erkeklerin ve bu kadar fazla yaş aralıklarında erkeklerin genelde milf fantazisi hortlamış oluyor . Bana göre yaş farkı fazla ama niyetinden emin olabilirseniz (ki ne kadar olabilirsiniz) bence takilmalik veya kafa dağıtmak için olabilir ama gelecek kurmak için bilemedim . Yaş farkı fazla çünkü .

41yaşındasın adamda 32 veya 33 yaşlarında ben uyumsuz olabilecek yaş farkı göremedim belli yaşları geçmişsiniz ikinizde. Niyeti burada önemli amacı cinsellik yaşamak mı yoksa evlilik mi? Bunu iyi gözlemleyin. Ve üzüleceğiniz kadar kendinizi kaptırmayın işler ciddiyete binmeden.

Son düzenleme:
Çocukları düşündüğünüz falan yok, sizinki daha çok "çocukları düşünüyorum" edebiyatı üzerinden ahlak bekçiliği yapmak. Neyse ki herkes ne demeye çalıştığınızın farkında.
Çocuklu ve dul kadınlar piyasadan cekilse belki bize de ekmek veren çikar minvalinde sitayişler yapıldı daha çok, yoksa bu konuda sosyal hizmetleri ilgilendiren bir veri yok zaten...

Eski eşi sorsun veya sormasın ortada bir çocuk varsa kimse öyle kafasına göre davranamaz. Adamın niyeti ne sizce? 1.5 senedir ne için uğraşıyor? Hiç öyle arada aşk varmış gibi algılamadım konu sahibinin yazdıklarından. Babanın burada söz hakkı yok mu, çocuğunun olduğu ortama ne idüğü belirsiz yabancı bir erkek girip çıkacak muhtemelen sadece takılma amaçlı. Konu sahibi sorumsuz davranıyor yaşına göre
babaya ne pardon!!!
babanın sevgilileri veya üvey anne gelse bu kadar çıldırmazsınız.
isterse evlenmez takılırlar size ne? ayrıca Sorumsuz davrandığı nerde yazıyor senaryo uydurmayın

Sıkılmadınız mı kız havuz problemi gibi sen a yaşına gelince o c yaşına gelicek jdjjd
Şimdide milf fantazisi çıktı şu amerika filmlerinden öğrendikleri yok mu 😁 ki o muhabbet ergen çocuklarla olgun kadinlar arasinda olan şey neyse kimsede demiyor aklı başinda ne istediğini bilen kadınlardan hoşlanıyordur belki bu adamlar diye 🤷🏼‍♀️

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Çüş derdim ama banlanmıyım diye demiyorum.

30 yaşını dahi bulmamış erkeklerin ve bu kadar fazla yaş aralıklarında erkeklerin genelde milf fantazisi hortlamış oluyor . Bana göre yaş farkı fazla ama niyetinden emin olabilirseniz (ki ne kadar olabilirsiniz) bence takilmalik veya kafa dağıtmak için olabilir ama gelecek kurmak için bilemedim . Yaş farkı fazla çünkü .
Milfler de bayılıyodu zaten avuçları nasır tutmuş sivilceli ergenlere , bitanesini nikahima alayım da aç karnını doyurayim yiğidimin diye ağlayarak bekliyor bak hepsi 😂

Milfler de bayılıyodu zaten avuçları nasır tutmuş sivilceli ergenlere , bitanesini nikahima alayım da aç karnını doyurayim yiğidimin diye ağlayarak bekliyor bak hepsi 😂
Haklısınız tabi .

Back
X