- 11 Aralık 2024
- 471
- 994
- 28
peki sen 29 yasindayken 45 yasinda adamla ask yasiyorsun, bu gayet normal bir sey ki yıllarını adamla harcamissin - adam seni görmeye bile gelmemis, sana bir caba harcamamış ama yine de askini birkac yil sürdürmüşsün "belki duzelir" diye.
bu sana igrenc gelmiyorken, normal geliyorken neden 40 yasinda (seninkinden 5 yas daha genc) kadinin 29 yasinda sevgilisinin olmasi - ustelik adamin ona deger veren - cabalayan biri olmasi sana anormal geliyor da ahlaksizlik olarak geliyor?
çocuk dersen sen bu 45 yasinda bakir asosyal adama bile aşık olabilen birisin. bir baska 45ligin 3 cocugu olsa hic umursayacagini sanmiyorum. Genc ikinci koca cocuklara zarar verir de genc ikinci kadin çocuklara zarar vermez mi? ulkede pedofili diye bir gercek varsa dayakci uvey anne diye de bir gercek var.
Yalnız bunu ilk sayfadan beri yazıyorum beni burada rahatsız eden aralarındaki yaş farkı değil, kadının 8 yaşında bir çocuğu olması. Ben o adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünmüyorum bu arada, bence sadece yatak arkadaşlığı istiyor. Beni bu durumda rahatsız eden çocuğun maruz kalacağı ortam.
İkinci olarak ben o adamla iş arkadaşıydım ve istediğim halde iletişimi koparamadım mecburi sebeplerden. Baktım bir tuhaflık var, 2 ay mühlet tanıdım gelmeyince de iletişimi kestim, biz sanaldan 3 sene aşk falan yaşamadık. Max 6 aydır sanal muhabbet. Adamın çocuğu olsa soğumazsın demişsiniz de beni zerrece tanımadığınız buradan anlaşılıyor. Ben ne çocuk sahibi olmak isterim ne de çocuklu birini. Çocuklu bir adam benim için direkt babadır zaten. Hatta çocuklu erkeklerin çok itici geldiğini yürüyen olunca burada tiksindiğimi yazmıştım gene burada. Haklı olduğunuz tek konu "yaşımın ben bilerek çocuk sahibi olmadım" demek için daha genç olması