kucuk yas sevgili :)

Eski eşiniz sizinle uğraşmakta haklı diye yorumladım. Ben eşinizin yerinde olsam çocuğumla aynı ortama 29 yaşında yabancı bir adamı sokacak kadından o çocuğu alırım. Çocuğun cinsiyeti hiç fark etmez istismar riskini azaltmıyor
Pardon da adı üstünde eski ne demek haklı? Erkeksiniz heralde böyle bir yorum bariz erkek kafası!

Bu konuda haklısınız bir şey demiyorum
peki sen 29 yasindayken 45 yasinda adamla ask yasiyorsun, bu gayet normal bir sey ki yıllarını adamla harcamissin - adam seni görmeye bile gelmemis, sana bir caba harcamamış ama yine de askini birkac yil sürdürmüşsün "belki duzelir" diye.
bu sana igrenc gelmiyorken, normal geliyorken neden 40 yasinda (seninkinden 5 yas daha genc) kadinin 29 yasinda sevgilisinin olmasi - ustelik adamin ona deger veren - cabalayan biri olmasi sana anormal geliyor da ahlaksizlik olarak geliyor?
çocuk dersen sen bu 45 yasinda bakir asosyal adama bile aşık olabilen birisin. bir baska 45ligin 3 cocugu olsa hic umursayacagini sanmiyorum. Genc ikinci koca cocuklara zarar verir de genc ikinci kadin çocuklara zarar vermez mi? ulkede pedofili diye bir gercek varsa dayakci uvey anne diye de bir gercek var.

Son düzenleme:
Adam da küçük çocuk değil ki, 30luk koca adam yaşın da kabulu belli ki, ben olsam yaşarım gider. 45lik t.şağının kılı ağarmış amcanın ortayaş kriziyle, egosuyla şunuyla bunuyla ugrasacağına genç adamın olgun olmaması!yla ugraşırsın.
hahahha kahkaha attim yaa.. cok iyi yorum olmus. haklisin :D

peki sen 29 yasindayken 45 yasinda adamla ask yasiyorsun, bu gayet bir sey ki yıllarını adamla harcamissin - adam seni görmeye bile gelmemis, sana bir caba harcamamış ama yine de askini birkac yil sürdürmüşsün "belki duzelir" diye.
bu sana igrenc gelmiyorken, normal geliyorken neden 40 yasinda (seninkinden 5 yas daha genc) kadinin 29 yasinda sevgilisinin olmasi - ustelik adamin ona deger veren - cabalayan biri olmasi sana anormal geliyor da ahlaksizlik olarak geliyor?
çocuk dersen sen bu 45 yasinda bakir asosyal adama bile aşık olabilen birisin. bir baska 45ligin 3 cocugu olsa hic uyursayacagini sanmiyorum. Genc ikinci koca cocuklara zarar verir de genc ikinci kadin çocuklara zarar vermez mi? ulkede pedofili diye bir gercek varsa dayakci uvey anne diye de bir gercek var.
cok guzel ozetlemissin diline saglik ama o kiside bunu anlayacak bir akil oldugunu hic sanmiyorum...

Aman çıtır ne güzel git tadını çıkar ne bu evlilik merakı 😁
Of evet ya, bı daha dünyaya gelsem asla evlenmez, acayip de çapkın bı kadın olurdum herhalde, kapak olsun diye komidine para bırakır çeker kapıyı çıkardım yeminle 😂 Bu jigolo migolo diyenler de evlenirken kız tarafındaki bilezik,altın , bohça ıvır zıvır dilenciligi olayına nasıl bakıyorlar acaba? Ona da karşılar mı bu kadar ?

Son düzenleme:
Of evet ya, bı daha dünyaya gelsem asla evlenmez, acayip de çapkın bı kadın olurdum, bu jigolo migolo diyenler de evlenirken kız tarafındaki bilezik,altın , bohça ıvır zıvır dilenciligi olayına nasıl bakıyorlar acaba? Ona da karşılar mı bu kadar?
Boşanırsam es kaza yaşıyacağım hayat deli misin bütün çıtırlar benim olucak kudurun🤣

benimde genc sevilininde de evi ve arabasi var ikimizde is guc sahibi insanlariz yani :D muge anlilik bi olay yok :)))
ay neden sorum başka yerlere çekildi anlamadım 😂 şartlar eşitse şansınızı deneyin derim. Genellikle böyle birliktelikler yani erkeğin kadından yaşça küçük olduğu birliktelikler maddiyat sebebiyle başlıyor veya bitiyor. Eğer siz bu konuda bu beye güveniyorsanız yani eminseniz neden olmasın? Tabi şunu da sorgulamak lazım. Zamanında Firdevs hanımın Bihter’e sorduğu gibi, etrafında onca genç varken niye o? Yani neden siz?

Maalesef erkeğin yaşça büyük olduğu örneklerle kadının yaşça büyük olduğu örnekleri karşılaştırmak bana doğru gelmiyor. Sebebi kadınların duygusal olarak daha erken olgunlaşması, erkeklerin kadınlara göre daha geç olgunlaşması. Çoğunlukla kadınlar duygusal zekalarıyla hareket edip karar verirken erkekler mantıklarıyla karar verip hareket ediyorlar. Bu yoruma açık olmayan bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Hal böyleyken söz konusu bey gerçekten bu evliliği tüm kalbiyle mi istiyor yoksa onun mantığına uyan başka şeyler mi var, bunun net bir cevabı varsa kararı daha kolay verirsiniz.

Fakat yine de iş ortamında tanıdığım birinden bir örnek vermek istiyorum. Hanımefendinin iki çocuğu var, eşiyle boşandı. Karşısına kendisinden 11 yaş küçük bir bey çıktı ve evlendiler. Evlilik oldukça mutlu başladı ve ilerledi. Hanımefendinin kendi evi var, iyi kazanıyor, eski eşi de çocukları maddi olarak destekliyor. Beyefendi de çalışıyordu, polis memuruydu fakat kendine göre haklı sayılabilecek çeşitli bahanelerle 2 sene sonra işi bıraktı, tekrardan çalışma çabası olmadı. Derken başka sorunlar ortaya çıktı; kadının beyazlayan saçı, yaşı sebebiyle çocuk sahibi olamaması gibi durumlar beyefendiyi rahatsız etti ve hanımefendiyi çok manipüle etti. Neticede evlilik sonlandı.

Tabi bir yandan da Pınar ve Yağmur Atacan çifti de var. Bazı şeyler tamamen şans bence.

Kafalar uyuştuktan sonra yaşın ne önemi var iki tarafta mutluysa bence gerisi teferruat karşınızdaki kişi 30 yaşında kendi kararlarını alabilecek seviye de keza siz de öyle bence nasıl hissediyorsanız öyle yaşayın

bu yaşli nesil gercekten ya bilmiyor yeni genclerin yasitlarimin olgun kadin fantezisini.ya da islerine oyle geliyor.kendinizi kullandirtacaksaniz devam edin.yok ben genc gorunuyorum vsvs sacmalik o cocuk sizin ne karakterinize ne tipinize bakiyor ya paraniza ya yataginiza.onun icin siz bir deneyim olarak tarihe gececeksiniz sonra baskalarina anlatacak
Bibibella Bibibella yaşlı nesil.
Senin bu fantazilerden haberin var mı?

Sadece erkek olarak düşünmeyelim benim bütün yakın arkadaşlarimla aramda en az 15 yaş var napayım yani şimdi bu tarz şeyler enerji ve anlaşma meselesi yaşıtım arkadaşım yok resmen 🤷🏼‍♀️
Hafta sonlarında güzel sanatlara hazırlık kursuna gidiyorum. Liseli (Mezuna kalmış) kankeytolarım oldu. :KK53: Zehir gibiler maşallah, yetenekli, sanatsever, genç ruhlar. "Wing abla kesin derece ile girersin!" diyorlar bi de müthiş gaza geliyorum. :KK53:

Son düzenleme:
Boşanırsam es kaza yaşıyacağım hayat deli misin bütün çıtırlar benim olucak kudurun🤣
Paylaşalım ama ben 35 ten küçük erkeklerden resmen tiskiniyorum kız 😅 10 dakka konuşunca ağzına kürekle vurasim geliyor hepsinin 😂 Konuşmadan da olmuyo işte 🥴

Back
X