kucuk yas sevgili :)

Kafanız uyuşuyorsa olur. Karşımıza çıkan her insanın olumlu olumsuz yönleri olacak. Anlaştıktan sonra yaşı sorun etmeye gerek yok bence.
cok tesekkur ederim.. gelecek neyi getiri bilinmez tabi ama.. anlastiktan sonra sorun olmaz gibi geliyor bazen

biraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,
Bu ne biçim üslup ya😒

Bana baya baya " 40 yaşında çocuklu kadın bana bakmayan taş gibi kismetleri takmış peşine at gibi koşturuyor " serzenişi gibi geliyor bunlar 😂
Ya bak valla erkekler bunlar kadar bu yaş muhabbetimi umursamıyor bakıyor taş gibi kadın yaşını bile sormuyor 🤣 30 yaşında koca adamlara da çocuk diyorlar ya 🤦🏼‍♀️

Evet yaş farkı var ama bu biraz da sizle alakalı güzel vakit geçirmek birbirinizi anlamak değer görmek vs hissedilenler daha önemli diye düşünüyorum kuzenim yıllarca evlenmedi 38 yaşında 47 yaşında bir kadınla evlendi şimdi çok mutlular bu soruyu kendinize sormalısınız
bizimle ayni yas araligina sahip... bi mutlu olma ihtimali var gibi yani.. tesekkur ederim

Başına bela olacak bir tipse uzak dur ama evlilik mevlilik aile muhabbetlerine balıklama girmiyorsa takıl bı süre bence.
bela olacak bi tip degil... evlilik isine ben pek sicak bakmiyorum henuz ama tabi tavsiyeni goz ardi etmicem :)) tesekkur ederim

Sadece erkek olarak düşünmeyelim benim bütün yakın arkadaşlarimla aramda en az 15 yaş var napayım yani şimdi bu tarz şeyler enerji ve anlaşma meselesi yaşıtım arkadaşım yok resmen 🤷🏼‍♀️

aramizda 9 yas varmis ben yanlis hesap yapmisim :)) sonra konu bi alevlenince degistirmedim :)) bekli belli bir yasa kadar kafa yapilari uyar ama ileride ne olur tabiki bilinmez :) tesekkur ederim yorumun icin

1 buçuk senedir hayatınıza girmeye çalışan kişinin yaşını sadece konu açarken hesapladınız o da yanlış oldu aynen 🤣

1 buçuk senedir hayatınıza girmeye çalışan kişinin yaşını sadece konu açarken hesapladınız o da yanlış oldu aynen 🤣
ay sen hala burdamisin ?
daha kac defa aklinin ermedigi seyler hakkinda yorum yapma dicez sana.. hadi kizim hadi bul kendine gore birilerini onlarla yorumlas

IMG_9404.webp

ne alaka bibi 😂 öyle sanmıyorum tabii ki. İşte gayet dümdüz maddi durumunu merak ettim konu sahibinin.

Yok ben sizin maddi kazancınız iyi mi diye sordum dümdüz. Yani sizin maaşınız nasıl, eviniz arabanız var mı bunu merak ettim😊
benimde genc sevilininde de evi ve arabasi var ikimizde is guc sahibi insanlariz yani :D muge anlilik bi olay yok :)))

Back
X