kucuk yas sevgili :)

biraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,

Bunu yazarken çok düşündünüz mü?

Kimse çocuk açısından bakmıyor ama kimse. Ben bu sorumluluğu almak istemediğim için anne olmadım
canim benim "ben bu sorumlulugu almak istemediğim icin anne olmadim" dedigin yasin 29🤣🤣 ben 29 yasindayken evliligin e'sini bebişin be'sini yanyana görsem ebemi tersten görmüş gibi kaçardım.
hani yasim 39 - 49 desen her konuya yaz.
ayni sekilde 21inde evlendin 8 senedir cocuk sahibi olmadin desek - bunda da bir istikrar var, kurarsin cumleyi ama yapma yaa, daha amcan nikahina gelip altin takmamis kiminle yapacaktin cocugu?
gecen bir konu acilmisti, 23 yasinda 3 yillik iliskisi olan kiz "ondan önce evliligin düşünmemiştim bile" demisti.
onun dedigi ne kadar sacmaysa seninki de o kadar sacma

IMG_9947.webp

30 yasinda bi adami buyutecegim gozuyle bakmadim hic :)).. gelecek yillarda tabiki ne olur bilinmez. daha once evlilik yaptim ve bosandim esim benden buyuktu..
tavsiyeniz icin tesekkur ederim

33 yaşındayım 30 yaş bana bile çocuk geliyor.
Siz bilirsiniz tabi ama bunun ileriki yıllarını da düşünürdüm ben
Mesela o 41 olduğunda, 51 olduğunda..

biraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,
Öffff

13 yaşında çocuk neyi zorlayacak ya, sırf laf edeyim diye ne kasmışsınız.

13 yaşında bir çocuğun doğurmasına okey ama kazık kadar 30 yaşında adamın altını bezlicekmişiz kafaya bak kafaya
Kendi mantığıyla 5 yıl sonra zorlasa çocuk yapacak (!) çocuğa 30 yaşında adamı sevgilim diye tanıtamazmış anası. Ne değişik bir mantık.

canim benim "ben bu sorumlulugu almak istemediğim icin anne olmadim" dedigin yasin 29🤣🤣 ben 29 yasindayken evliligin e'sini bebişin be'sini yanyana görsem ebemi tersten görmüş gibi kaçardım.
hani yasim 39 - 49 desen her konuya yaz.
ayni sekilde 21inde evlendin 8 senedir cocuk sahibi olmadin desek - bunda da bir istikrar var, kurarsin cumleyi ama yapma yaa, daha amcan nikahina gelip altin takmamis kiminle yapacaktin cocugu?
gecen bir konu acilmisti, 23 yasinda 3 yillik iliskisi olan kiz "ondan önce evliligin düşünmemiştim bile" demisti.
onun dedigi ne kadar sacmaysa seninki de o kadar sacma

Bu konuda haklısınız bir şey demiyorum

13 yaşında bir çocuğun doğurmasına okey ama kazık kadar 30 yaşında adamın altını bezlicekmişiz kafaya bak kafaya
Bana baya baya " 40 yaşında çocuklu kadın bana bakmayan taş gibi kismetleri takmış peşine at gibi koşturuyor " serzenişi gibi geliyor bunlar 😂

Nasıl annesinde değil?
Bak senin akil seviyen henuz gelismemis ve cahil oldigin icin kendini burada kanitlamaya calisma...
seni erkekler kullanmak icin sanslarini denemisler galiba hep ve gornusue gore bayada sanlari olmus .. herkes senin kadar cahil ve hafif bir kadin degil.
simdi git erkeklerin daha yigunlukta oldugu forumlara takil ve sasnlarini sende denesinler.
ama tekrar soyluyorum egitimin yasi yok. biraz genel kultur ve biraz egitimle belki bir umudun olabilir.

13 yaşında anne olan insanlar değil ÇOCUKTUR O ÇOCUK. Bile isteye de olmaz o. Normalleştirmeyin böyle şeyleri. Ayrıca ne jigolosu ya öff bilgisiz insan hiç çekilmiyor arkadaş ya

Kafanız uyuşuyorsa olur. Karşımıza çıkan her insanın olumlu olumsuz yönleri olacak. Anlaştıktan sonra yaşı sorun etmeye gerek yok bence.

Esim benden 5 yas kucuk. Ama 12 bana da cok geldi. Yani kuşak farkı olmasa iyi:) bazen dıyorum kı sen Z kuşağımısın fln. Yani 51 oldugunuzda o 39 olacak . Bıraz açık ara gelıyor. Tabıkı kafa yapıları önemli. Ama yıllar durmuyor geçıyor..
aramizda 9 yas varmis ben yanlis hesap yapmisim :)) sonra konu bi alevlenince degistirmedim :)) bekli belli bir yasa kadar kafa yapilari uyar ama ileride ne olur tabiki bilinmez :) tesekkur ederim yorumun icin

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Valla esim benden 10 yas buyuk. 2010 da tanistik 2017 de evlendik. Bunca zaman yas ile ilgili hc bir sorun yasamadik. Ki oncesinde hayatima girenler hep akranlarimdi. Erkek buyuk olunca dert degil kadin buyuk olunca niye olsunki. Cok da detayli dusunmeye gerek yok. On yil sonrasini da dusunmeyiveririm ben olsam yarina cikicagim belli degil. Nekadar beraber olmak istediginizle alakali. İstiyorsaniz neden olmasin.

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Evet yaş farkı var ama bu biraz da sizle alakalı güzel vakit geçirmek birbirinizi anlamak değer görmek vs hissedilenler daha önemli diye düşünüyorum kuzenim yıllarca evlenmedi 38 yaşında 47 yaşında bir kadınla evlendi şimdi çok mutlular bu soruyu kendinize sormalısınız

Back
X