- 18 Ağustos 2009
- 5.270
- 4.147
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin reel halini buldum yakalandin.. genelkurmay seni..Yaş farkı beni ilgilendirmiyor, isterse fuckbuddy olsunlar ama çocuğu olan biri bunu yapamaz. Burada her mesajımda aynı şeyi savundum ve savunacağım
Niye yapamasın arkadaş sana dokunan ne yaaYaş farkı beni ilgilendirmiyor, isterse fuckbuddy olsunlar ama çocuğu olan biri bunu yapamaz. Burada her mesajımda aynı şeyi savundum ve savunacağım
sen sakin cocuk falan yapma olur mu ?Kimse çocuk açısından bakmıyor ama kimse. Ben bu sorumluluğu almak istemediğim için anne olmadım ama burada çocuğu olduğu halde istediği her şeyi yapabileceğini düşünen bir kadınlar ordusu var. Hem anne olmaktan geri kalmıyorlar hem de hiçbir zevklerinden ödün vermiyorlar
hiç farketmez 12 yaş kuşak farkı demek. varsa oğlunuzu nerdeyse kendi yaşınızdaki çocuklu bi bayanla düşünün allah aşkınaKadın 29 olsa adam 42 olsa ne güzel olgun dersiniz işte. Jigoloymuş. Maşallah size
Olay ne biliyor musun Bibiciğim, konu sahibi de dahil biz tüm kadınlar, tacizci, pedofili, psikopat vb insanların varlığından bihaberdik. Zannediyorduk ki dünya, hiçbir kötülüğün elini uzatamadığı cennet bir mekan, gölgesinde serinlediğimiz pamuk şekerinden ağaçlar, caddelerde dört nala koşan ünikornlar var filan. Sonra bir arkadaş geliyor ve diyor ki "Tacizciler varrr!" ve biz şok.Ayrıca bundan kime ne ki orasınıda anlamadim
Bir konu nasıl sabote edilir canlı gördük
Peki bundan sanane senin çocuğun mu sen çocuk koruma derneğimisin?
Adamlar büyük olunca hiç buralarda görmüyoruz. Linçleyen hanımlık 45lik çıtırından bilginiz vardır herhalde. Size yanlıştır ama kimse jigolo bilmem ne diye atıfta bulunamazsınızhiç farketmez 12 yaş kuşak farkı demek. varsa oğlunuzu nerdeyse kendi yaşınızdaki çocuklu bi bayanla düşünün allah aşkına
Vallahi bence helal olsunkizlar merhaba,
kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
olabilir aslindaOtelde bulusacaklarmış, olur mu![]()
Git al çocuğu bak 1 hafta ağlayarak geri getirirsin
Şunu yazmaya hiç utanmadınız mı? Ben okurken utandımdabiraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,
bi sans ver devam et mi dersinVallahi bence helal olsunerkek yapınca oluyor da kadın yapınca niye olmasin
seni o kafanin icinde beyin yerine ne tasiyorsun ???? 13 yasindaki anne olmaz COCUK olmaz COCUKKKKKKK !!!!biraz daha zorlasa 13 yaşında anne olan insanlar var. ne yapacaksınız altını mı beleyeceksiniz. dadılık mı yapacaksınız.
erkek için tek olur yanı o fakir siz zenginsiniz ve jigololuk yapacak. başka mantıklı açıklaması yok. kim annesi yaşında biriyle olmak ister allah aşkına . halbuki 41 yaş insanın aklının başında olduğu , ergenler gibi saçma sapan seyler düşünmediği dödöm ama kafayı yemek bunamak için de erken bi yaş gibi. bilemedim. 8 yaşındaki çocuğunuza ne diye tanıştıracaksınız. merhaba kızım bu benim jigolom mu ,
Başına bela olacak bir tipse uzak dur ama evlilik mevlilik aile muhabbetlerine balıklama girmiyorsa takıl bı süre bence.olabilir aslindaama tabi bizim namus bekcisinden onay cikarsa
![]()
Kız dene ne olacak, en fazla ayrılırsin olmazsabi sans ver devam et mi dersin![]()
konuyu tam olarak ozetledin cok tesekkurler.Olay ne biliyor musun Bibiciğim, konu sahibi de dahil biz tüm kadınlar, tacizci, pedofili, psikopat vb insanların varlığından bihaberdik. Zannediyorduk ki dünya, hiçbir kötülüğün elini uzatamadığı cennet bir mekan, gölgesinde serinlediğimiz pamuk şekerinden ağaçlar, caddelerde dört nala koşan ünikornlar var filan. Sonra bir arkadaş geliyor ve diyor ki "Tacizciler varrr!" ve biz şok.
Konu bu.