kucuk yas sevgili :)

Siz mi buyuteceksiniz ki, surerse on sene sonraki durum ne olacak. Ya kendine daha yaş olarak uyan birini bulup size olan heyecanı biter yaş farkı "problem" olursa onun için. Gerek var mı aksiyona bilemedim..

Bir buçuk senedir de o kapı kapanmadiysa zor kapanir, adamın gitmesinin sebebi belli.

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Eşim benden bir yaş küçük.Beş yaşa kadar tamam ama on iki biraz fazla geldi.

kizlar merhaba,

kendinizden kucuk yas bir erkekle yeni bir gelecek dusunurmusunuz ? yasim 41 ve hayatima 1,5 senedir girmek isteyen ve benden 12 yas kucuk biri var. dusunceleriniz nelerdir ?
Macera yasayck firsatnz imkannz varsa olur neden olmasın?
Ama anldgm üzre cocugnz var bu sebeple çok ince eleyin sk dokuyn

30 yasinda bi adami buyutecegim gozuyle bakmadim hic :)).. gelecek yillarda tabiki ne olur bilinmez. daha once evlilik yaptim ve bosandim esim benden buyuktu..
tavsiyeniz icin tesekkur ederim

kizlar merhaba,

Eski eşiniz sizinle uğraşmakta haklı diye yorumladım. Ben eşinizin yerinde olsam çocuğumla aynı ortama 29 yaşında yabancı bir adamı sokacak kadından o çocuğu alırım. Çocuğun cinsiyeti hiç fark etmez istismar riskini azaltmıyor

inanılmaz büyük hata. aşırı büyük hata. olmamalı. direkt hayatınızdan engelleyin. bu olmayacak ilişkilerde ilk sırada. cinsellik için kullanılacaksınız. varsa paranız da yenilecek. başka da bir şey olmayacak. kendinizi kullandırmak istiyorsanız buyrun deneyin. ama sonra burda başlık açmayın şöyle kullandı böyle paramı yedi diye.

kizlar merhaba,

12 yaş çok fazla 29 yaş günümüz erkekleri için çok olgun bir yaş da değil ben 27 yaşındayım benim erkek arkadaşım bile 29 yaşından büyük öyle diyim

kizlar merhaba,

Ben kendimden küçük yaşla sevgili olmuş biri olarak söylüyorum bunu sakın erkek küçük diye söylüyorum sanmayın ama 12 yaş çok 10 yaştan sonra kuşak farkı başlıyor kadın için de erkek için de bu böyle 41 yaşında kadın kendi yaşına yakın insanlarla değil 29 yaşında geç bir adamla oluyorsa ben bunun altında bir şey ararım aynı şeyi bu genç adam için de ararım ister istemez şöyle düşünün 32 yim 20 yaşında bebe 1.5 sene benim peşimde koşsa öncelikli ruhsal sıkıntıları olduğunu düşünürüm sonra statü atlamak istediğini benden faydalanmak istediğini düşünürüm bende kazık kadar halimle yaşıtlarımla anlaşamamış çoluk çocuğa kalmışsam biraz kendimi de sorgularım

Eski eşiniz sizinle uğraşmakta haklı diye yorumladım. Ben eşinizin yerinde olsam çocuğumla aynı ortama 29 yaşında yabancı bir adamı sokacak kadından o çocuğu alırım. Çocuğun cinsiyeti hiç fark etmez istismar riskini azaltmıyor
eski esimle bisanali 5 yil oldu hangi hakla benimle ugrasmakta hakli diye yorumladiniz ? bu kadar cahil ve at gozuluguyke bakip insanlari bilmeden yargilamayin bence !!!! kendi yasimda dama alirsam cocuga istimar riskini azaltiyor gozuyle bakmanizda ayri bi komiklik. ayrica cocugumun yanina aldim diye bi tabir kullanmadim. neyse diyecegim o ki! okudugunuz seyi anlamadan yazmayin daha dogru olur siizn icin.

kizlar merhaba,

Ben kendi yaşıtlarımla fikir ayrılıkları yaşıyorum küçükle olmaz bana göre.

Ben kendimden küçük yaşla sevgili olmuş biri olarak söylüyorum bunu sakın erkek küçük diye söylüyorum sanmayın ama 12 yaş çok 10 yaştan sonra kuşak farkı başlıyor kadın için de erkek için de bu böyle 41 yaşında kadın kendi yaşına yakın insanlarla değil 29 yaşında geç bir adamla oluyorsa ben bunun altında bir şey ararım aynı şeyi bu genç adam için de ararım ister istemez şöyle düşünün 32 yim 20 yaşında bebe 1.5 sene benim peşimde koşsa öncelikli ruhsal sıkıntıları olduğunu düşünürüm sonra statü atlamak istediğini benden faydalanmak istediğini düşünürüm bende kazık kadar halimle yaşıtlarımla anlaşamamış çoluk çocuğa kalmışsam biraz kendimi de sorgularım
tesekkur ederim yorumun icin.. hayatima alip almama konsuunda karar vermis degilim.. tabiki aradaki yas farki fazla bende farkindayim. sadece genel gorusu almak bazen iyi gelir insanlardan

kizlar merhaba,

Küçük derken birkaç yaş düşünmüştüm kocamda benden 3,5 yaş küçük. Bazen karşımda çocuk varmış gibi geliyo cinnet geçiresim geliyo. Belki daha 20lerinde olduğu içindir

Hanımefendi eskiyi deşip eski kocasını ne demeye karıştırıyorsunuz kadın size eski kocasını mı sormuş ne kadar hadsiz birisisiniz ya

12 yaş çok fazla 29 yaş günümüz erkekleri için çok olgun bir yaş da değil ben 27 yaşındayım benim erkek arkadaşım bile 29 yaşından büyük öyle diyim
erkeklerin olgunlasma yasi yok sanirim... her donemlerinde cocuk gibi davranabiliyorlar

Back
X