- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 636
- 173
- Konu Sahibi baloncuk13
-
Aleykümselam canımEmzirmeden sonra 90lik foslardan selam
Amme hizmeti: Memem sarkık mı testi
Bir adet kurşun kalem alınır. Memelerin altına koyulur. Kalem düşerse memeler sarkmamıştır. Kalem koyulan yerde kalıyorsa sarkıktır. Geçmiş olsundur.
Evet yeni bitti toparlar mı zamanla bilmiyorum ama ilk çocuğumdan sonra toparlamamıştıEmzirme döneminiz yeni bittiyse, henüz toparlanmsmıştır göğüsleriniz. Birde çamaşırınızı tam bedeninize göre takınn, alttan destekli olsun
10 kalem düşmez
Benden kötüsü varmış benimki simetrik fos şükürVallahi canim sadece küçük ve fos olsa yine iyi.
Benim ikinci çocuk.
Biri yerde biri gökte sevgili memelerim.Asimetrik.
Birinden daha cok beslendi cunku ikinci çocuğum. Emziriyorum da hala.
Ne bileyim hic düzelecek diye de ummuyorum.
Öyle bir kabullenmislik öyle bir boşvermişlik, adam sendecilik.
Biraz uyusam kendime gelcem de uyuyamiyorum...
Aramızda 3ün 5 in lafı olmaz10 tane duruyorsa o küçük meme değildir bence. Küçük olsa en fazla 3 tane dururdu.
Soğuk su buz falan bence geçici çözümdür. Masajı duydum bende uygulayım bariBende emzirmedigim halde 5yil evliyim goguslerim sanki sarkik az psikolojimi bozar gibi halam kuzenim buzla masaj yap der bide soguk su tutcakmissin elinle masaj yap spor yapip gelistir.
Mekik cekik gogus için mekik ve masaj var soguk su şok edip olu deriyi canlandiriyor ardi dan masaka devam bende uyguluycam canim skkn ya irsi bende kendimde.Soğuk su buz falan bence geçici çözümdür. Masajı duydum bende uygulayım bari
Ha bide ırsilik var evet. Annem annannem hep benim gibiler. Sanki ne kadar uğraşsam olmayacak gibi umutsuzum ama deneyecem teşekkr ederimMekik cekik gogus için mekik ve masaj var soguk su şok edip olu deriyi canlandiriyor ardi dan masaka devam bende uyguluycam canim skkn ya irsi bende kendimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?