Bendeki abiyeye baktinmu canm krep siyah olana
Link atarsan baKarim cnmBendeki abiyeye baktinmu canm krep siyah olana
baktim canim ama istedigim gibi deil
meraba benm 42 beden var rengi siyah bir kez giyindim fotoğraf yüklemeye çalışıcam bekle istersenakadaşlar bende tesettür abiye arıyorum 40 veya 42 beden satmayı düşünen varsa özelden yazabilirmi acba
akadaşlar bende tesettür abiye arıyorum 40 veya 42 beden satmayı düşünen varsa özelden yazabilirmi acba
Canim fiyatlarini ozelden atarmisnabiyeler için bu sayfaya da bakabilirsiniz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-abiyelere-mutlaka-goz-gezdirin.756093/
Tatlim giyebilcegim bi tarz degil cok tesekkurlerEki Görüntüle 1285619 Eki Görüntüle 1285619 Bendede böyle bişey var. Beğenirsen fiyatta anlaşırız..
Dantel kollu,kayık yaka olursa super olur bide kesinlikle uzun abiye arıyorummm
Canım bende de bu var elbisenin tamamı dantel kuyruğu hafif uzun kollar ve sırt kısmının birazı boş dantel
çok güzelCanım bende de bu var elbisenin tamamı dantel kuyruğu hafif uzun kollar ve sırt kısmının birazı boş dantel
Canim fiyat alabilirmiyimCanım bende de bu var elbisenin tamamı dantel kuyruğu hafif uzun kollar ve sırt kısmının birazı boş dantel
Canım 350 ye aldım 150 ye bırakırım bir kere giydim sadeceCanim fiyat alabilirmiyim
Benim butcem icin fazla canım ama begendim tam istedigim gibi sana da cok yakışmışCanım 350 ye aldım 150 ye bırakırım bir kere giydim sadece
Sağol canım bende çok severek giydim zatenBenim butcem icin fazla canım ama begendim tam istedigim gibi sana da cok yakışmış
Elbisenin başka detay resimleri varmi birde kaç bedenSağol canım bende çok severek giydim zaten
Canım evde değilim şuan tam olarak hatırlamıyorum ama 42 idi sanırım akşam bedeni ve resimleri atarım olur muElbisenin başka detay resimleri varmi birde kaç beden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?