KÜÇÜK SANDIK ARIYORUM YOKMU KİMSEDE

radyolo6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
287
130
123
Arkadaşlar elektronik eşya arıyorum bu tarz Elinizde kullanmadığınız telefonlar, maşa , saç düzleştici pc varsa lütfen benle irtibata geçin.İstanbul içi olursa çook sevinirim.bebek arabasınıda ihtiyacı olan bi aile için arıyorum. çok para veremezler ucuz birşey arıyorum.

saç düzleştiricim var canım arçelik marka, birde sinbo marka ketılım var sıfır ikiside

Son düzenleme:
hiç kullanılmadı hediye geldi ama benim var olduğundan hiç kullanmadım bir kez prize taktım çalışıp çalışmadığını anlamak için

Eklentiler

• $IMG_2166[1].jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 148
Ama çok pahalı ya ararştırdum sıfırı 1000 tl miş ilgilendiğiniz çook teşekkürler ii satışlar

Aklımda marka model yok tlf için. Bebek arabası arıyorum ama uygun bişi arıyorum çünkü ihtiyacı olan bi aileye ben hediye etcem

Bebek arabası bende var uzun zamandır kullanmıyorum yeni çıkanlar gibi değil sadece tam yatıyor emniyet kilidi var ve çift yönlü kullanılıyor 20 tl ye verebilirim kullanmıyorum bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…