düğününüzde arkanızdan duvağınızı tutacak küçük bir nedime adayınız varsa belki bunlar ilginizi çekebilir.benim küçük yeğenim nedimem olacak.henüz 3 yaşında opuyorumnanaktan
cok tatlılar cnm ya benimde 2 tane vardı ama sadece 3 dkkalık arkadan öyle bir kaldırdılarki kuyrumu heryerim acıldı biride duvagımı tuttu cekme cnm dedikce cekti
tembihlemez miyim o gün hiçbirşeyin ters gitmesine izin veremem.bi de bizim cadaloz nedime adayımız şimdiden yarışa girdi benimle.benden daha güzel olup tüm ilgileri üzerine toplayacakmış.biraz süslüdür 2. planda kalmayı sevmiyo anlayacağın.işimiz var düğün günü onunla sırnaşık şey
teşekkür ederim canım..eee malum düğün günü için en küçük detayı bile düşünüyoruz haliyle ama bu melekler olmazsa olmazdı dimi.düğünü renklendiren şeylerin başında geliyorlar.tabi sizi zor durumda bırakmadıklaı müdetçe eyvahedigeldismile
bencede hepsi birbirinden şekerler ben en çok son fotoğraftakini beğeniyorum.prenses çok tatlı.nedimeler tatlı olunca ne giyse yakışıyo gerçi ama paylaşayım istedim
:sm_confused: canım ben nedimeleri hep kız oluyor diye biliyorum ama ilginç bir soru oldu gerçekten.çok yakınlarında yoksa ne yaparsın onuda bilemiyorum ama erkek tarafından ayarlanabilir.
ayy ne güzel o yaşlarda kardeşlerinin olması zemuszemus hem senin için hem de onlar için çok güzel bir hatıra olur.benimde yeğenim 3 yaşında ve açıkcası bende ondan biraz ürküyorum sözmü dinlemez diye.artık ona özel bir prova yaptıracağız artık.yoksa biraz problem yaratabilir kaydirigubbakcemile3
babanız ıkıncı kez evlenırse böle kucuk kardeslerınızın olma şansı yukselıyor:))) allah ayırmasın kımsenın annesını babasını bu ısın guzel yanından bakılınca görundugu bıde ötekı yanı var:))
canım benim senin adına çok üzüldüm :çok üzgünüm: bilmiyordum ama lütfen üzme kendini.bak ne güzel evleniyorsun artık.umarım evliliğin hayal ettiğin gibi olur.anne ve babanın verdiği kararlara karışılmıyor bazen.onlar böyle mutlularsa bunu değiştiremeyiz.üzme kendini tamam mı :1hug:
yok cnm ya 11 yasındaydım ayrıldıklarında onların kaderı öleymıs yargılamak bana dusmezdı zaten sende sıkma canını uzulmedım:) bu bıcırıkların olması okdr guel kı abla abla dıyıslerı.:)) allah kımseye yasatmasın ama ınsallah.
inşallah canım benim.dedim ya önündeki geleceğine bak ve mutluluğun yollarını ara.herşeyde bir hayır vardır böyle olması o bıcırıkların dünyaya gelmesine sebep olmuş.allah sana güzel bir evlilik versin inş.