• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Küçük Nedimeleriniz İçin Gelinlikler

roseeda

kelebeğimi bekliyorum.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
375
1
116
İstanbul
düğününüzde arkanızdan duvağınızı tutacak küçük bir nedime adayınız varsa belki bunlar ilginizi çekebilir.benim küçük yeğenim nedimem olacak.henüz 3 yaşında opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $f09_123.jpg
    $f09_123.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $s09_409.jpg
    $s09_409.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 104
  • $s09_101ff_us_pob_fg_09s.jpg
    $s09_101ff_us_pob_fg_09s.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 112
  • $s09_583.jpg
    $s09_583.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 95
bunlarda devamı....:CüvCüv:

Eklentiler

• $2222dt5qx7.jpg
    $2222dt5qx7.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $111ao7ym2.jpg
    $111ao7ym2.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $masum11kf9uy2.jpg
    $masum11kf9uy2.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 104
cok tatlılar cnm ya benimde 2 tane vardı ama sadece 3 dkkalık arkadan öyle bir kaldırdılarki kuyrumu heryerim acıldı biride duvagımı tuttu cekme cnm dedikce cekti

kaydirigubbakcemile3 benim nedimemde daha çok küçük umarım oda öyle çekiştirmez heryerimi.bir fiyasko yaşamam umarım akannehir

ayyy bunlar çok şeker yaaa süperler canım paylaşımın çok güzel

tembihlemez miyim o gün hiçbirşeyin ters gitmesine izin veremem.bi de bizim cadaloz nedime adayımız şimdiden yarışa girdi benimle.benden daha güzel olup tüm ilgileri üzerine toplayacakmış.biraz süslüdür 2. planda kalmayı sevmiyo anlayacağın.işimiz var düğün günü onunla sırnaşık şey

teşekkür ederim canım..eee malum düğün günü için en küçük detayı bile düşünüyoruz haliyle ama bu melekler olmazsa olmazdı dimi.düğünü renklendiren şeylerin başında geliyorlar.tabi sizi zor durumda bırakmadıklaı müdetçe eyvahedigeldismile

ayyy çok şekerlerr. 2. fotodakilere bittimmmŞeniz
ellerine sağlıkk tatlımm

bencede hepsi birbirinden şekerler ben en çok son fotoğraftakini beğeniyorum.prenses çok tatlı.nedimeler tatlı olunca ne giyse yakışıyo gerçi ama paylaşayım istedim

hihoyyyt

Eklentiler

• $12275_l.jpg
    $12275_l.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $12276_l.jpg
    $12276_l.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $12272_l.jpg
    $12272_l.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $image004np45pj.jpg
    $image004np45pj.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $image010rc77lk.jpg
    $image010rc77lk.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 56
nedimeler hep kız mı olur yaabilmiyorumkismile
ben ilki gerçekleştiricem o zaman çünkü kuzenlerimin hep veletleri var :umursamaz:

:sm_confused: canım ben nedimeleri hep kız oluyor diye biliyorum ama ilginç bir soru oldu gerçekten.çok yakınlarında yoksa ne yaparsın onuda bilemiyorum ama erkek tarafından ayarlanabilir.

bnmde 3 ve 8 yaslarında kız kardeslerım vr ayy 3 yasındakıne tut desem ınadından tutmaztutmadesem ınadından tutar dugunumu rezıl eder:)sen bnmkını tut felan der:)

ayy ne güzel o yaşlarda kardeşlerinin olması zemuszemus hem senin için hem de onlar için çok güzel bir hatıra olur.benimde yeğenim 3 yaşında ve açıkcası bende ondan biraz ürküyorum sözmü dinlemez diye.artık ona özel bir prova yaptıracağız artık.yoksa biraz problem yaratabilir kaydirigubbakcemile3

babanız ıkıncı kez evlenırse böle kucuk kardeslerınızın olma şansı yukselıyor:))) allah ayırmasın kımsenın annesını babasını bu ısın guzel yanından bakılınca görundugu bıde ötekı yanı var:))

canım benim senin adına çok üzüldüm :çok üzgünüm: bilmiyordum ama lütfen üzme kendini.bak ne güzel evleniyorsun artık.umarım evliliğin hayal ettiğin gibi olur.anne ve babanın verdiği kararlara karışılmıyor bazen.onlar böyle mutlularsa bunu değiştiremeyiz.üzme kendini tamam mı :1hug:

yok cnm ya 11 yasındaydım ayrıldıklarında onların kaderı öleymıs yargılamak bana dusmezdı zaten sende sıkma canını uzulmedım:) bu bıcırıkların olması okdr guel kı abla abla dıyıslerı.:)) allah kımseye yasatmasın ama ınsallah.

inşallah canım benim.dedim ya önündeki geleceğine bak ve mutluluğun yollarını ara.herşeyde bir hayır vardır böyle olması o bıcırıkların dünyaya gelmesine sebep olmuş.allah sana güzel bir evlilik versin inş.

Back