Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

hürremcim tekrar tebrik ederim
analı babalı büyüt bebişini :Saruboceq:
rabbim nazarlardan korusun :nazar: meleğini

yerim ben onucokacimcoook
sanada çok geçmiş olsun hürremim. bir an önce iyileşirsin ve bebeğini büyütürsün bitanem :asigim:

canım çok tebrik ederim maşallah kuzuna raabbim hiç ayırmasın sizi inş gerçekten mucize olmus annesi çokkk tatlı ikinizide kocaman öpüyorum tatlım.. :1hug:

ya gözlerim doldu ben yaşadım anlattıklarını sanki allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah banada böyle tatlı mı talı bir bebeiş nasip etsin uzun ömür sağlık mutluluk va başırı diliyorum minik bebişe

o kadar duygulandım ki anlatamam senağlama senağlama senağlama

Rabbim bebeğini eşinle sana bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq:

güzel acemiperim... canım benim....
çok teşekkürler ederim....
AMİN İNŞALLAH BİTANECİĞİM....:Saruboceq:

canım çok tebrik ederim maşallah kuzuna raabbim hiç ayırmasın sizi inş gerçekten mucize olmus annesi çokkk tatlı ikinizide kocaman öpüyorum tatlım.. :1hug:

tatlım benim....
ewet tam bir mucize.... RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN...
bizde seni kocaman öpüyoruz..... canım benim..:asigim:

ya gözlerim doldu ben yaşadım anlattıklarını sanki allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah banada böyle tatlı mı talı bir bebeiş nasip etsin uzun ömür sağlık mutluluk va başırı diliyorum minik bebişe

elden geldiğince ağlaya ağlaya yazdım tüm yaşadıklarımı... mucizemi sizlere anlatmak istedim....
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...:Saruboceq:.
AMİN CANIM BENİM... :Saruboceq:

Okurken tuylerim diken diken oldu ve birkez daha rabbimin gücüne tanık oldum. cok guzel bi hikaye olmuss mucizen sana yeni yenii mucizelerrr getirsinn işallahhh....

Okurken tuylerim diken diken oldu ve birkez daha rabbimin gücüne tanık oldum. cok guzel bi hikaye olmuss mucizen sana yeni yenii mucizelerrr getirsinn işallahhh....

çok teşekkürler tatlım benim.....
amin inşallah...RABBİM ÇOK BÜYÜK .. DİLERİM MUCİZELERİYLE BİZİ AYDINLATMAYA DEVAM EDER....ÇOK İHTİYACİM VAR..... RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH....:Saruboceq:

tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. okurken çok heycanlandım mutlu oldum rabbim isteyen herkese (içinde banada )sizinki gibi tatlı mucizeler nasip etsin .. küçük mucizeye uzun sağlıklı ömürler diliyorum :Saruboceq::nazar:

okurken çokk duygulandımm hürremcimm senağlama
tüylerim diken diken şu an

senin böyle zorlu süreçlerden geçtiğini bilmiyordum :1no2:
gerçekten bu minik prenses senin MUCİZEN :asigim:

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. bu güzel mucizelerden şutarafagitti

canım ya bu ne tatlı bir bebek böyle MAŞALLAH...hayırlı olsun sağlıkla büyüsün meleğin...
hikayen çok duygusaldı allah herkese nasip etsin sonu çok güzel bitmiş...

:nazar:maşallah :nazar:güzel kızına ALLAH tüm isteyen ailelere en kısa zamanda hayırlısı ile bebekler versin

X