Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

tebrik ederim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. okurken çok heycanlandım mutlu oldum rabbim isteyen herkese (içinde banada )sizinki gibi tatlı mucizeler nasip etsin .. küçük mucizeye uzun sağlıklı ömürler diliyorum :Saruboceq::nazar:

çok teşekkürler tatlım....
RABBİM isteyen herkese nasib etsin inşallah..:Saruboceq:..SANADA İNŞALLAH...:Saruboceq:
RABBİM BİZLERİ MUCİZELERİYLE AYDINLATMAYA DEVAM ETSİN İNŞALLAH...:Saruboceq:

okurken çokk duygulandımm hürremcimm senağlama
tüylerim diken diken şu an

senin böyle zorlu süreçlerden geçtiğini bilmiyordum :1no2:
gerçekten bu minik prenses senin MUCİZEN :asigim:

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. bu güzel mucizelerden şutarafagitti

ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIM... İNANKİ YAZARKEN HALA O GÜNLERİ YAŞIYORDUM AĞLAYARAK YAZDIM.....
gerçektende çok zor bir süreçti.. RABBİM ARATMADAN HERKESE NASİB ETSİN BÖLE GÜZEL MUCİZELERİ....:Saruboceq:
EWET O BENİM GERÇEK MUCİZEM....senağlama

canım ya bu ne tatlı bir bebek böyle MAŞALLAH...hayırlı olsun sağlıkla büyüsün meleğin...
hikayen çok duygusaldı allah herkese nasip etsin sonu çok güzel bitmiş...

ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIM....
AMİN inşallah....
RABBİM ..herkese nasib etsin....:Saruboceq:
çok şükür çok zor olan bir sürecin sonu mutlu bitti.... RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN....:Saruboceq:

maşallah minik mucizeye...gercektende bu minik melek bi mucize.....
Allah analı babalı buyutsun.....

RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN .. BANA BÖLE BİR MUCİZE YAŞATTIĞI İÇİN... ewet o benim küçük mucizem.....
AMİN İNŞALLAH CANIM BENİM DARISI BAŞINA OLSUN TEZ ZAMANDA SAĞLIKLA KAVUŞ YAVRUNA....:Saruboceq:

ablacım benim maşallah darısı bizlerin başına :nazar:rabbim nazarlardan saklasın sizi hayırlı evlat olur inşallah

ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIM... İNANKİ YAZARKEN HALA O GÜNLERİ YAŞIYORDUM AĞLAYARAK YAZDIM.....
gerçektende çok zor bir süreçti.. RABBİM ARATMADAN HERKESE NASİB ETSİN BÖLE GÜZEL MUCİZELERİ....:Saruboceq:
EWET O BENİM GERÇEK MUCİZEM....senağlama

maşaallah yaa :asigim:

ablacım benim maşallah darısı bizlerin başına :nazar:rabbim nazarlardan saklasın sizi hayırlı evlat olur inşallah

AMİNNNNNNNNN.. kurnazım benim ....
ben dua ettim doğuma girerken tatlım... hepiniz için.....darısı başınıza olsun diye hayırlısıyla...
AMİNNNNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH....:Saruboceq:

maşallah sübhanallah:nazar: bebegıne kavuşmuşsun gözünüz aydın olsun hürremcim allah analı babalı büyütsün canım benım bızde dün 40 lı olduk kaydirigubbakcemile3

Hürremcim allah analı babalı büyütsün..Çok duygulandım okurken canım benim yaa..Allah evlatlarımızı bize bağişlasın..Tekrar tebrikler canım...

X