Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun, annesine babasına ve vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah a.s.

canımsın yaaa....
gerçekten mucize...
Allah analı babalı büyütsün canım...
hayırlı sağlıklı sıhatli evlat olur inşaallah...
nasıl mutluyum senin adına bilemezsin :)
seni çok seviyorum arkadaşım, hep böyle mutlu ol emiiiii :))))))))))

Cnm gözün aydın, hikayeni okuyunca çok duygusallaştım, kızın ailenize huzur,mutluluk ve sağlık getirsin inş. darısı başıma

CANIMSIN BENİM .. CAN ARKADAŞIM..
MESAJINI ALDIM..çok mutlu oldum .. benim güzel yürrekli arkadaşım .. darısı başına inşallah......
AMİN .. DİLERİM RABBİM BU DUYGUYU YAŞAMAYI HERKESE NASİB ETSİN ....
İYİ DİLEKLERİN İÇİN ÇOOOOOOOK AMA ÇOK teşekkürler bitanem benim....:1hug:.

Hikayeni bilmiyordum , mucizeni gözlerim dolu dolu okudum.
Allahım bağışlasın evladını , Analı babalı uzun ve sağlıklı ömürlü olsun inşallah.
Darısı her isteyene hepimize.
Öpüyorum minik barbie'yi Allah emanet olun

her iki dileğinede kocaman AMİNNNNNNNNNNNNNNNN.....:Saruboceq:
ELİMDEN GELDİĞİNCE AĞALAYARAK DUYGULARIMI İFADE ETMEYE ÇALIŞTIM yazımı beğendiğine sevindim....yerimseniben

canım benim Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla büyütün bebişinizi bizede dua etmeyi unutma darısı tüm isteyenlerin başına çok sevindim allaha emanet ol sevgiyle kal...

CANIMMMMMMM... çok teşekkürler bitanem..yerimseniben.
.darısı başına olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh..:Saruboceq:..

çanım benim.. çok teşekkü ederim.....a.s.
AMİN İNŞALLAH.....:Saruboceq:
BİZDE SENİ KOCAMAN ÖPTÜK....:1hug:

tebrik ederim tatlım Allah analı babalı buyutsun.. bazen işte tum çabalar boşuna bak herşeyi bırakınca olmuş bebeğinizz Rabbim istedimi bi ol demesi yetmiş.. yazdıklarını çok duygulanarak okudu inanki gözlerim doldu.. ama artık bebişinin keyfini çıkar Allaha bin şukur bizlere nur topu gibi evlatlar verdi.. inş darısı tum isteyenlerin başına...

canım benim Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla büyütün bebişinizi bizede dua etmeyi unutma darısı tüm isteyenlerin başına çok sevindim allaha emanet ol sevgiyle kal...

amin canım arkadaşım AMİNNN.....:Saruboceq:
doğuma girerken hepiniz için dua ettim bitanem..... hala daha etmekteyim.....:Saruboceq:

bu arada kuçuk mucizem başlığını görunce bu kesin hurremdir dedim girdim gerçekten sendin.. neden mucşzem deyip duruo diodum sonunda anlamış oldum gerçekten mucizee

aynen öle ayçam....
RABBİM OL DEDİ...
RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR....
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.....:Saruboceq:

çok çok güzel ve benim için çok umut dolu bir hikaye...
inş ben ve tüm istiyen arkadaşlarımız buradan buna benzer bir topik açarız canımmm benim...
minik mucizen çok şeker..ALLAHIM UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN....
TEBRİK EDERİM TEKRAR CANIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…