- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
tebrıkler hürremim...allahım analı babalı buyutsn bebegını...
çok duygulandırdın benisenağlama
41 kere maşallah bebeğine
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin
canım benim rabbim küçük melegini sana bagışlasın analı babalı büyütmeyı nasıp etsın...kızmızda pek tatlı maşallaha.s.
canim benim yaaa...ne güzel anlatmissin...okudugum en degerli dogum hikayelerinden biriydi...
sükürler olsun ki melegin sag salim seninle..ben bu kücük sirin dünya tatlisi prensesin size sans getirecegine inaniyorum...
saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsun canim...annelik sana cok yakistii hemde cooookkk
maaşallah canım kk nin en güzel annesi ve en tatlı bebeği sizi öpüyorum allah analı babalı büyütüsn
duygu yüklü bir yazııı olmuşşş gözlerim dolduuu arkadaşımmm
allah uzun ömürler versin bebişine maşallah
sağlıkla büyüsün inşallah
allah tüm bebeiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahh
Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun, annesine babasına ve vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah a.s.
canımsın yaaa....
gerçekten mucize...
Allah analı babalı büyütsün canım...
hayırlı sağlıklı sıhatli evlat olur inşaallah...
nasıl mutluyum senin adına bilemezsin :)
seni çok seviyorum arkadaşım, hep böyle mutlu ol emiiiii :))))))))))
Cnm gözün aydın, hikayeni okuyunca çok duygusallaştım, kızın ailenize huzur,mutluluk ve sağlık getirsin inş. darısı başıma
Hikayeni bilmiyordum , mucizeni gözlerim dolu dolu okudum.
Allahım bağışlasın evladını , Analı babalı uzun ve sağlıklı ömürlü olsun inşallah.
Darısı her isteyene hepimize.
Öpüyorum minik barbie'yi Allah emanet olun
canım benim Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla büyütün bebişinizi bizede dua etmeyi unutma darısı tüm isteyenlerin başına çok sevindim allaha emanet ol sevgiyle kal...
tebrik ederim tatlım Allah analı babalı buyutsun.. bazen işte tum çabalar boşuna bak herşeyi bırakınca olmuş bebeğinizz Rabbim istedimi bi ol demesi yetmiş.. yazdıklarını çok duygulanarak okudu inanki gözlerim doldu.. ama artık bebişinin keyfini çıkar Allaha bin şukur bizlere nur topu gibi evlatlar verdi.. inş darısı tum isteyenlerin başına...