Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

cok tebrik ederim canim... Şeniz
kkca gözümüz aydin olsun... :teytey:
minik mucizen cok güzel prensesler gibi masallah...:nazar: :nazar: :nazar:
allah anali babali büyütsün... :Saruboceq:
minigini sana, size bagislasin... :Saruboceq:
diledigin gibi gönlünden gectigi gibi büyüt insallah... :Saruboceq:

çok çok güzel ve benim için çok umut dolu bir hikaye...
inş ben ve tüm istiyen arkadaşlarımız buradan buna benzer bir topik açarız canımmm benim...
minik mucizen çok şeker..ALLAHIM UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN....
TEBRİK EDERİM TEKRAR CANIM...

oyyyyyy kıyamam özlemim benim....
hayat mucizelerle dolu... dilerim sende en kısa zamanda mucizene kavuşursun......:Saruboceq:
güzel dileklerin için çoook teşekkürler darısı başına bitanem....:Saruboceq:

cok tebrik ederim canim... Şeniz
kkca gözümüz aydin olsun... :teytey:
minik mucizen cok güzel prensesler gibi masallah...:nazar: :nazar: :nazar:
allah anali babali büyütsün... :Saruboceq:
minigini sana, size bagislasin... :Saruboceq:
diledigin gibi gönlünden gectigi gibi büyüt insallah... :Saruboceq:

hayatım ne kadar güzel ifade etmişsin...senağlama. çok teşekküler...
AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAH.....:Saruboceq:..

cnm nasıılsın topicini inan yeni gördüm yoksa daha evvel uğrardım
çok güzel bir bebek yaaa maaşşallah
allah hayırlı evlat olmasını nasip eder inş demiştim sana
herşey çok güzel olacak yoluna girecek die allahın izniyle şimdi
kucağında mis gibi kokluyosun onu senağlama

canimsin ya tüylerim diken diken oldu bu güzel mucizenin 9aylik hikayesinin basini ortasini ve sonunu okuyarak gözlerim doldu akdi sel oldu
dogum gününde en güzel hediye olucagini müjdelemis sana melegin ne mutlu canim inan demekki melegin beklemis beklemis ve dogum gününü secmis annecigim ben burdayim 9 aylik kiracin olucam haberin olsun melekler indirdi beni cok rahat burasi ben cok begendim demis
canim tek bedende cift yürekken simdi mucizen basli basina bi bedene sahip ve annesinin kollarinda senin adia cok mutluyum melek anne
beklemene deymis nazlanmis melegin ama sonunda en nihayetinde kollarinda suan cok sükür
allahim isteyen herkeze nasip eder insallah bu güzel duyguyu:Saruboceq:

41kere masallah canim melegin cok tatli allahim onu nazarlardan saklasin
uzun ömürler versin
saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah:Saruboceq:a.s.

adim adim göbisinden sonra adim adim minik mucizenin büyüdügünüde görürüz insallah canim

Beceremiyeceğim yapamıyacağım dediğin günü anımsadım..Bebeğim Olmuyacak demiştin...
Umudumuzu hiç bir zaman kaybetmemeliyiz dimi Hürremim..Bak herşey geride kaldı
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin canım
Öyle tatlıki...Minicik...
Öpüyorum Seni ve kuzunu...O güzel yüreğin gibi Bir Hayatın olsun cnm

Rabbim ol dedğinde herşey olur sonunda küçük yavrun kucağında Allah sağlıklı huzurlu mutlulukla dolu güzel bir yaşam versin tüm ailenize
seni forumdan biliyordum ama hikayeni okuyunca çok duygulandım bende bebek bekliyorum bu aralar cinsiyetini öğrenicez senin yaşadığın şu hali nezaman yaşıycam kucğıma alıcam günlergeçmiyor sankii
Allahım tüm evlat isteyenlere hayırlı aklıılı güzel evlatlar versin seni ve tatlı bebeğini Allaha emanet ediyorum cenne kokulunu kokla bizim için

Alevcimmmm :nazar:
ne kadar güzel anlatmışsın, ben nedense bu doğum hikayelerinizi okurken çok duygulanıyorum
maşallah size :nazar:
Allahım bir ömür mutluluk nasip etsin çekirdek ailenize :nazar:

Maşalllah maşallahhh yavruna
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin ve darısı benim gibi hamile ve bebek isteyen tüm arkdaşlarımın başına
çok güzel yazmışsın inşallah bende yaşarım bu duyguyu ve bende birgün hikayemi yazarımm
tekrar tekrar MAŞALLAHH SUBANALLAH

hurremım canım benım cok duygulandım okurken allahım mutlulugunuzu bozmasın darısı benım ve tum ısteyenlerın basına ınsallahsenağlama:nazar:

cnm nasıılsın topicini inan yeni gördüm yoksa daha evvel uğrardım
çok güzel bir bebek yaaa maaşşallah
allah hayırlı evlat olmasını nasip eder inş demiştim sana
herşey çok güzel olacak yoluna girecek die allahın izniyle şimdi
kucağında mis gibi kokluyosun onu senağlama

çok teşekkürler boncuğum benim.....AMİN İNŞALLAHHHHHHH....:Saruboceq:
RABBİME şükürler olsun....:Saruboceq:
darısı başına olsun inşallah..:Saruboceq:....canım benim....:1hug:

canimsin ya tüylerim diken diken oldu bu güzel mucizenin 9aylik hikayesinin basini ortasini ve sonunu okuyarak gözlerim doldu akdi sel oldu
dogum gününde en güzel hediye olucagini müjdelemis sana melegin ne mutlu canim inan demekki melegin beklemis beklemis ve dogum gününü secmis annecigim ben burdayim 9 aylik kiracin olucam haberin olsun melekler indirdi beni cok rahat burasi ben cok begendim demis
canim tek bedende cift yürekken simdi mucizen basli basina bi bedene sahip ve annesinin kollarinda senin adia cok mutluyum melek anne
beklemene deymis nazlanmis melegin ama sonunda en nihayetinde kollarinda suan cok sükür
allahim isteyen herkeze nasip eder insallah bu güzel duyguyu:Saruboceq:

41kere masallah canim melegin cok tatli allahim onu nazarlardan saklasin
uzun ömürler versin
saglikla sihatle büyütmeyi nasip etsin insallah:Saruboceq:a.s.

adim adim göbisinden sonra adim adim minik mucizenin büyüdügünüde görürüz insallah canim

canım arkadaşım...
cümlelerin anlatımın süper... ne kadar güzel yazmışsın..
ewet tam bir mucize yaşadık... doğum günümde benimle olduğunu müjdeledi bebeğim bana....
amin inşallah...:Saruboceq:
darısı en kısa zamanda başına inşallahhhhh:Saruboceq:
RABBİ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN.....:Saruboceq:

Beceremiyeceğim yapamıyacağım dediğin günü anımsadım..Bebeğim Olmuyacak demiştin...
Umudumuzu hiç bir zaman kaybetmemeliyiz dimi Hürremim..Bak herşey geride kaldı
Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin canım
Öyle tatlıki...Minicik...
Öpüyorum Seni ve kuzunu...O güzel yüreğin gibi Bir Hayatın olsun cnm

CANIMSIN... EWET BENDE ANIMSADIM O KABUS DOLU GÜNLERİ....ne kadar umutsuz ve dibe vurmuş durumdaydım....
RABBİM çoook büyük.....umut ... ewet umut olmadan yaşanmaz.....umudumuzu yitirmemeliyiz.....
çok teşekkürle canım arkadaşım.....seni çok seviyorum......
aminnnnnnn inşallah DARISI BAŞINA ZEYNEBİMMMMMMMMMMMMM....:Saruboceq:

Rabbim ol dedğinde herşey olur sonunda küçük yavrun kucağında Allah sağlıklı huzurlu mutlulukla dolu güzel bir yaşam versin tüm ailenize
seni forumdan biliyordum ama hikayeni okuyunca çok duygulandım bende bebek bekliyorum bu aralar cinsiyetini öğrenicez senin yaşadığın şu hali nezaman yaşıycam kucğıma alıcam günlergeçmiyor sankii
Allahım tüm evlat isteyenlere hayırlı aklıılı güzel evlatlar versin seni ve tatlı bebeğini Allaha emanet ediyorum cenne kokulunu kokla bizim için

ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM.....
DARISI BAŞINA ....
dilerim herşey gönlünce olur sağlıkla 9 aylık serüveni tamamlayıp sende kucaklarsın meleğini..... :Saruboceq:

Alevcimmmm :nazar:
ne kadar güzel anlatmışsın, ben nedense bu doğum hikayelerinizi okurken çok duygulanıyorum
maşallah size :nazar:
Allahım bir ömür mutluluk nasip etsin çekirdek ailenize :nazar:

çok teşekkürler tanrıçam.....
elden geldiğince ağlayarak yazdım eksiğim varsa affola....
amin inşallah DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞALLAH....:Saruboceq:

Maşalllah maşallahhh yavruna
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin ve darısı benim gibi hamile ve bebek isteyen tüm arkdaşlarımın başına
çok güzel yazmışsın inşallah bende yaşarım bu duyguyu ve bende birgün hikayemi yazarımm
tekrar tekrar MAŞALLAHH SUBANALLAH

ALLAH RAZI OLSUN TATLIM BENİM...
sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaklaman dileğiyle....:Saruboceq:

X