Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

ÇOOOOOOOOOOOK teşekkürler bitaneciğim benim.....
AMİNNNNNNNNN İNŞALLAH... darısı en kısa zamanda başına olsun inşallah....:Saruboceq:

çok tatlı bir bebek maşallah...
rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin....
darısı benim gibi olmayanlarında başına...:Saruboceq:

:Saruboceq:
mucizenle ve eşinle ömür boyu mutlu olun inşallah
çok duygulandım çok güzel anlatmışsın,çok geçmiş olsun güle güle büyüt
bebişini inşallah...bol bol da kokla onu bizim için
..

koklarım bitanem ... çok teşekkürler...... AMİN İNŞALLAH.......DARIRI HAYIRLISI İLE BAŞINA OLSUN..:Saruboceq:.

MERALİM ÇOK TEŞEKKÜRLER... darısı başına en kısa zamanda inşallah...:Saruboceq:.

çok duygulandırdın benisenağlama
41 kere maşallah bebeğine
Allah sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

canım benim rabbim küçük melegini sana bagışlasın analı babalı büyütmeyı nasıp etsın...kızmızda pek tatlı maşallaha.s.

ayyy bitaneciğim.. canımm.. bak nası şımardım,utandım şimdi....
çoook teşekkürler..... amin inşallah......darırı tüm isteyenlerin başına olsun....:Saruboceq:.

canim benim yaaa...ne güzel anlatmissin...okudugum en degerli dogum hikayelerinden biriydi...
sükürler olsun ki melegin sag salim seninle..ben bu kücük sirin dünya tatlisi prensesin size sans getirecegine inaniyorum...
saglikli sihhatli hayirli bir evlat olsun canim...annelik sana cok yakistii hemde cooookkk

maaşallah canım kk nin en güzel annesi ve en tatlı bebeği sizi öpüyorum allah analı babalı büyütüsn

duygu yüklü bir yazııı olmuşşş gözlerim dolduuu arkadaşımmm
allah uzun ömürler versin bebişine maşallah
sağlıkla büyüsün inşallah
allah tüm bebeiş isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…