- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
maşallah sübhanallahbebegıne kavuşmuşsun gözünüz aydın olsun hürremcim allah analı babalı büyütsün canım benım bızde dün 40 lı olduk kaydirigubbakcemile3
Hürremcim allah analı babalı büyütsün..Çok duygulandım okurken canım benim yaa..Allah evlatlarımızı bize bağişlasın..Tekrar tebrikler canım...
hürremin nasılsın bebek nasıl :)
rabbimize hamdü senalar olsunki güzel meleğini kucağına almışsın cidden çok güzel bir mucize yaşamışsın rabbim inş hepimize imkansız dediğimizi karşımıza böyle güzellikle çıkarsın.evladını analı babalı sağlıkla büyütmeni o güzel yavruyada çok hayırlı sevdikleriyle beraber geçireceği hayırlı bir ömür temenni ederim
ya inan çok duygulandım okurken.. gerçekten çok.... Allahım herkese bu duyguyu tatmak nasip etsin... işallah sağlıkla huzurla mutluluklarla geçsin ömrünüz..... adıyla güzelliklerle yaşasın mucizen.... ne güzel bi paylaşım ne güzel bi hikaye.. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın..... Tekrar tebrik ederim ömrüyle uzun yaşasın işallah minişiniz....
canım çok etkilendim böyle hasretle çocuk isteyenleri okuyunca yaşayan bilir benim mucizem 12 sene sonra geliyor canım o kadar çok yaşadımki duygularını sabahlara kadar ağlıyordum aşılamalar 2 tüp bebek 11 sene tedavi hep negatif kafadan attığım anda kızım geldi güle güle büyüt yavrunu canım allah bütün isteyenlerede versin inşallah daha kucağımıza almadan mutluyuz kimbilir doğunca nasıl bir mutluluktur sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah
durumunu kk den biliyordum.okuyunca ama gene çok etkilendim.çok güzel.anneler günün ktlu olsun.
senağlamasenağlamacanım yaa diğer başlığa iyi dileklerimi yazmıştım amma buraya da yazmadan edemeyeceğima.sa.sa.s
Bebişini Allah sana ve eşine bağışlasın...mutlu bir çocuk olsun ve neşeyle büyüsün inşallah...hayırlı bir ömür sürsün.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şeniza.s.
rabbim analı babalı büyütsün hikayenden de yaradandan asla umut kesilmeyeceğini bir daha anladımm