Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

rabbimize hamdü senalar olsunki güzel meleğini kucağına almışsın cidden çok güzel bir mucize yaşamışsın rabbim inş hepimize imkansız dediğimizi karşımıza böyle güzellikle çıkarsın.evladını analı babalı sağlıkla büyütmeni o güzel yavruyada çok hayırlı sevdikleriyle beraber geçireceği hayırlı bir ömür temenni ederim

ya inan çok duygulandım okurken.. gerçekten çok.... Allahım herkese bu duyguyu tatmak nasip etsin... işallah sağlıkla huzurla mutluluklarla geçsin ömrünüz..... adıyla güzelliklerle yaşasın mucizen.... ne güzel bi paylaşım ne güzel bi hikaye.. Allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın..... Tekrar tebrik ederim ömrüyle uzun yaşasın işallah minişiniz....

maşallah sübhanallah bebegıne kavuşmuşsun gözünüz aydın olsun hürremcim allah analı babalı büyütsün canım benım bızde dün 40 lı olduk kaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler ler tatlım benim....
AMİN İNŞALLAH....
maşallah ya vakit ne çabuk geçmiş 40li oldunuz demek.. Rabbim sağlıkla daha nice güzel günleri nasib etsin inşallah :Saruboceq:

Hürremcim allah analı babalı büyütsün..Çok duygulandım okurken canım benim yaa..Allah evlatlarımızı bize bağişlasın..Tekrar tebrikler canım...

canım arkadaşım....
çok teşekkürler elden geldiğince anlatmaya çalıştım..hikayemi...
AMİN İNŞALLAH TATLIM.....:Saruboceq:

ALLAH RAZI OLSUN.....AMİNNNNNNNNNNN İNŞALLAH.. RABBİM BİZİ MUCİZELERİYLE AYDINLATMAYA DEVAM ETSİN İNŞALLAH....:Saruboceq:
RABBİM isteyen herkese böle güzel bir duyguyu yaşamayı nasib etsin.....
çok teşekkürler bitanem... AMİN İNŞALLAH...:Saruboceq:

ÇOK TEŞEKKÜRLER ... NE KADAR GÜZEL İFADE ETMİŞSİN....
RABBİM ban bu mucizeyi yaşamayı nasib etti.. dilerim isteyen herkesede nasib eder....
AMİN İNŞALLAH ......RABBİM SENİNDE YAR VE YARDIMCIN OLSUN....:Saruboceq:

canım çok etkilendim böyle hasretle çocuk isteyenleri okuyunca yaşayan bilir benim mucizem 12 sene sonra geliyor canım o kadar çok yaşadımki duygularını sabahlara kadar ağlıyordum aşılamalar 2 tüp bebek 11 sene tedavi hep negatif kafadan attığım anda kızım geldi güle güle büyüt yavrunu canım allah bütün isteyenlerede versin inşallah daha kucağımıza almadan mutluyuz kimbilir doğunca nasıl bir mutluluktur sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah

çok teşekkürler tatlım benim... bende seni çok iyi anlıyorum.... RABBİM ÇOK ŞÜKÜR Kİ NASİB ETTİ.. dilerim sende sağlıkla kucakla bebeğini.....AMİNNNNNNNNNN İNŞALLAH...:Saruboceq:

senağlamasenağlamacanım yaa diğer başlığa iyi dileklerimi yazmıştım amma buraya da yazmadan edemeyeceğima.sa.sa.s
Bebişini Allah sana ve eşine bağışlasın...mutlu bir çocuk olsun ve neşeyle büyüsün inşallah...hayırlı bir ömür sürsün.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Şeniza.s.

rabbim analı babalı büyütsün hikayenden de yaradandan asla umut kesilmeyeceğini bir daha anladımm

ayy yerimmm ben onuuu....çok tatlı..maşalllahh.teyzesinin güzelii....allah analı babalı büyütsün...hayırlı ve gurur duyacağın bi evlat olsunn inşallahh...

Ikı senedır hayatımdasın.. öyle veya boyle bır sekılde.. gercekten cok cok ozel bır ınsansın.. ve gordugum en gusel bebegı dogurmanı da buna baglıyorum acıkcası :))) Allahım analı babalı buyutsun.. sevdıklerını senden hıc ayırmasın...

sevgili Hurrem...

uzun zaman önce ben hamile kalmadan... okuyordum forumu ve sizi sıkça görüyordum.

ne kadar sevindim bilemezsiniz.

Rabb'im sağlık sıhhat versin.. gözünüz aydın..

ÇOK TEŞEKKÜRLER BEYZAM...
AMNİNNNNNNNNN İNŞALLAH ... darısı tüm isteyenlerin başına olsun.. RABBİM aratmadan versin..:Saruboceq:

rabbim analı babalı büyütsün hikayenden de yaradandan asla umut kesilmeyeceğini bir daha anladımm

NESLİMMMMM.. CANIM benim..
RABBİ öylee büyükki...çok zaman umutsuzluğa düştüm.. ama RABBİMDEN asla umut kesilmez...RABBİM bizleri mucizlerinle ne olur aydınlatmaya devam et.. darısı tüm isyeyenlerin başına olsun inşallah.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…