- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
ayy yerimmm ben onuuu....çok tatlı..maşalllahh.teyzesinin güzelii....allah analı babalı büyütsün...hayırlı ve gurur duyacağın bi evlat olsunn inşallahh...
Ikı senedır hayatımdasın.. öyle veya boyle bır sekılde.. gercekten cok cok ozel bır ınsansın.. ve gordugum en gusel bebegı dogurmanı da buna baglıyorum acıkcası :))) Allahım analı babalı buyutsun.. sevdıklerını senden hıc ayırmasın...
sevgili Hurrem...
uzun zaman önce ben hamile kalmadan... okuyordum forumu ve sizi sıkça görüyordum.
ne kadar sevindim bilemezsiniz.
Rabb'im sağlık sıhhat versin.. gözünüz aydın..
canım benim hikayen mucize
artık o mucize kollarında nedenir ne yazılır ki
rabbim ol dedi ve olmuş:Saruboceq:
Maşallah canım, o kadar güzelki anlatamam...
Rabbim nazarlardan saklasın, kendi gibi bahtıda güzel olur inş...:1hug:
Rabbim nazarlardan korusun..Anneli Babalı büyüsün inş.. hürremcim gözünüz aydın olsun kutluyorum seni..
Bebek isteyen herkesi ,rabbim güldürsün..a.s.
canım senin mucizen gibi rabbim tez zamanda bizimkileride gönderir...
çok tatlı maşallah bebişin...
tüylerim diken diken okudum çok duygulandımbebeğiniz de maşalahh çok tatlı Allah analı babalı büyütsün..çok güzel bir hikayeydi..sevgilera.s.
Allah analı babalı büyütsün, güzel yazılar yazsın minik meleğine
canım allah hayırlı uğurlu etsin inşallah...çok güzel bi hikaye...darısı tüm bekleyenlere olsun...
hikayenizi şimdi okudum nasıl duygulandım anlatamam mucize yazıyordu nickinizin altında gerçekten mucizeymiş güzel allahım gücünü hikmetini bi kez daha göstermiş dedim:Saruboceq:
ya o nasıl güzel bir bebekk ölekız olduğu nasılda belli ağız burunn bi damla allah bebişinize sağlıklı mutluanne ve babasıyla uzun bir ömür nasip etsin